- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.141
Abla yanyana üç market de fiyatlar aynı, market markalarının ürünleri bile zamlı.Fırsatçılık
Asil şu geliri azalan hatta sifirlanan aile sayisi artmışken fiyatlarin düşmesi gerekirken herşeye zam.Abla yanyana üç market de fiyatlar aynı, market markalarının ürünleri bile zamlı.
Özellikle siviyaga sok oldum. Litresi 10 TL'den aşağı yok.
Uygun varsa stoga alayım diye baktım ama ne uygunu
Manav zaten tekel olmuş, mahallenin bana yakın kısmında tek, millet caddeye çıkmıyor, seyyar arabalarda kaç gündür gelmiyor.
Temiz ve kaliteli ama, maşallah ne etiket var ne birşey. Sorunca cins cins yüzüne bakıyor.
Hem ramazan öncesi, hem 4 gün yasak coşmuşlar, 3 TL olan maydanoz da 15 dal ancak vardır.
Düşündükçe sinirleniyorum, sinirlendikçe düşünüyorum valla
Hangi market sizin oradakilerAbla yanyana üç market de fiyatlar aynı, market markalarının ürünleri bile zamlı.
Özellikle siviyaga sok oldum. Litresi 10 TL'den aşağı yok.
Uygun varsa stoga alayım diye baktım ama ne uygunu
Manav zaten tekel olmuş, mahallenin bana yakın kısmında tek, millet caddeye çıkmıyor, seyyar arabalarda kaç gündür gelmiyor.
Temiz ve kaliteli ama, maşallah ne etiket var ne birşey. Sorunca cins cins yüzüne bakıyor.
Hem ramazan öncesi, hem 4 gün yasak coşmuşlar, 3 TL olan maydanoz da 15 dal ancak vardır.
Düşündükçe sinirleniyorum, sinirlendikçe düşünüyorum valla
Bu arada işyerim ayarlayamadi izni herhalde,
4 gün evdeyiz.
Şok, bim, A101 yanyana, karşı sırasında kim market var abla.Hangi market sizin oradakiler
SüperBu arada işyerim ayarlayamadi izni herhalde,
4 gün evdeyiz.
Market alışverişi yapip geldim, herşeye ekstra zam yapmışlar.
5litre yudum 49,90muz 21 TL, domates 12 TL , maydanoz 3 TL
Sebze meyve kahvaltılık süt yoğurt 450 TL verdim geldim. İki poşet ve domates poşeti
Bu kadar.
Maaşı kesilen, geliri azalan, kalabalık nüfus nasıl yetiştirecek Allah yardımcısı olsun hepimizin
Ayrıca çok cok zorunlu olmadıkça sokağa cikilmamali. 16 gündür evdeyim hic cikmadim.... Bu yasaklar biraz daha genisletilse keşke...Şimdi havalar serin ısınınca asıl o zaman bunalacagiz
Yudum çok pahalı ya gerçektenŞok, bim, A101 yanyana, karşı sırasında kim market var abla.
Bu marketlerin hiçbirinde sebze, meyve yoktu manav fiyatları
İnternette bakayım fiyatlara dedim, sanal hepten uçmuş.Yudum çok pahalı ya gerçekten
ben migrostan aldım 3-4 defa abla daha evvelden fıyatını bıldıgım indirimli ürünlerdiInternetten market ihtiyacını sipariş veren hanımlar hangi siteleri kullanıyorsunuz
Ben en çok istegelsin kullanıyorum, fiyatlar epey uygun olabiliyor ve indirim kuponları çok veriyor ama o sanırım sadece İstanbul içinInternetten market ihtiyacını sipariş veren hanımlar hangi siteleri kullanıyorsunuz
Fiyatı çok iyiymişMerhaba kızlar
Komili sıvıyağ nasıl acaba sıvıyağ markalarından hiç anlamam en son ocak sonu 5 lt torku aldık yeni bitti.
Eki Görüntüle 2623166
Bizim toptan ve sanal bakkalım tavsiye ederimBen en çok istegelsin kullanıyorum, fiyatlar epey uygun olabiliyor ve indirim kuponları çok veriyor ama o sanırım sadece İstanbul için
N11 de guzel indirimler olabiliyor,kargo bedava genelde.
Şok marketin eve getirme hizmeti var.
Hepsiburada dan temizlik ürünü çok alıyorum, fazla adetli alımlarda salı günü süpermarket indirimleri oluyor.
Trendyolu takip ediyorum geceyarısı indirimleri çok yapıyorlar süpermarkette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?