Abla yanyana üç market de fiyatlar aynı, market markalarının ürünleri bile zamlı.
Özellikle siviyaga sok oldum. Litresi 10 TL'den aşağı yok.
Uygun varsa stoga alayım diye baktım ama ne uygunu
Manav zaten tekel olmuş, mahallenin bana yakın kısmında tek, millet caddeye çıkmıyor, seyyar arabalarda kaç gündür gelmiyor.
Temiz ve kaliteli ama, maşallah ne etiket var ne birşey. Sorunca cins cins yüzüne bakıyor.
Hem ramazan öncesi, hem 4 gün yasak coşmuşlar, 3 TL olan maydanoz da 15 dal ancak vardır.
Düşündükçe sinirleniyorum, sinirlendikçe düşünüyorum valla

Asil şu geliri azalan hatta sifirlanan aile sayisi artmışken fiyatlarin düşmesi gerekirken herşeye zam.
Durum ne kadar ciddi,
Ayni anda birçok ülke savaşıyor bu durumla.
Ekstra yardim eden yok hiç olmazsa fırsatçılık yapılmasa.

Hangi market sizin oradakiler

Benim de dün aldıklarım 800 tl gibi tuttu, meyve , sebze ve şarküteri ağırlıklıydı... özellikle meyve, sebzede fahiş fiyat artışları var...

Şu şartlarda, karı minimize etmek gerekirken, insanlar fırsatçılık yapıyor, nasıl bir vicdana sahibiz bilemiyorum, her gün yüzlerce insan ölürken, bizler bu dünyada ebedi kalacağız sanıyoruz galiba !

Alış verişten nefret eden ben, hele de internet üzerinden alış verişten, dün gittim, köy evi için, yemek takımı, kahvaltı takımı vs aldım, artık psikolojim ne hale gelmişse... :)

Ayrıca çok cok zorunlu olmadıkça sokağa cikilmamali. 16 gündür evdeyim hic cikmadim.... Bu yasaklar biraz daha genisletilse keşke...Şimdi havalar serin ısınınca asıl o zaman bunalacagiz

Dün haberlerde, vefat eden doktorun, vefat haberini ve vasiyetinin “ kızlarım çok küçük, onlara sahip çıkarsınız değil mi “ dediğini aktaran doktorun, haberin altına yazdığı son cümle çok anlamlıydı, “ sizler hala evinizde sıkılıyor musunuz”

Yudum çok pahalı ya gerçekten
İnternette bakayım fiyatlara dedim, sanal hepten uçmuş.
Şok da evin 5 litre 40 TL idi, eve teslimatı var.
Ondan sipariş edeceğim şimdi.
Evde stogum var ama fiyatlar böyle artıyorsa market markalarina da zam gelecek demektir bu diye düşünüyorum.

Internetten market ihtiyacını sipariş veren hanımlar hangi siteleri kullanıyorsunuz
Ben en çok istegelsin kullanıyorum, fiyatlar epey uygun olabiliyor ve indirim kuponları çok veriyor ama o sanırım sadece İstanbul için
N11 de guzel indirimler olabiliyor,kargo bedava genelde.
Şok marketin eve getirme hizmeti var.
Hepsiburada dan temizlik ürünü çok alıyorum, fazla adetli alımlarda salı günü süpermarket indirimleri oluyor.
Trendyolu takip ediyorum geceyarısı indirimleri çok yapıyorlar süpermarkette

Bizim toptan ve sanal bakkalım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…