- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.521
Fırında canimFotoğraf bekliorum beybi
İlk denemede olmaması normal, bir daha yaparsınMerhaba canlar,
gecenki pide zaferinden sonra fazla yükseklerde ucup yürek yedim ben
bugün patatesli gözleme yapim dedim.
Evet hic mi hic olmadi malesef.
Hamur yapisik birsey oldu, sonra cok ince acamadim. Tavaya atincada kalin malin birsey oldu
yani olmamisim kizlar. Erken sevindik malesef.
canim sivi yagda vardi. Nerde hata yaptigimi anlasam yine denerimde. Hatayi bulamiyorum.İlk denemede olmaması normal, bir daha yaparsın
Ben gözleme hamuruna sıvıyağ da koyuyorum ekmekten farklı olarak.
Bir daha istersen öyle dene.
Akşam yaptım güzeldi.
Oo kahvemsim senin içinden süper aşçı çıktıEkmek hamuru mayaladim, pide hamur da
Kendime de tam buğday, çavdar mayaladim.
Bugün seri üretim ben deVaryemez abla
Moralini bozma asmin bir sonrakinde olurMerhaba canlar,
gecenki pide zaferinden sonra fazla yükseklerde ucup yürek yedim ben
bugün patatesli gözleme yapim dedim.
Evet hic mi hic olmadi malesef.
Hamur yapisik birsey oldu, sonra cok ince acamadim. Tavaya atincada kalin malin birsey oldu
yani olmamisim kizlar. Erken sevindik malesef.
Fırında canim
Bitsin hepsini eklerim
Ilk günün sahur sonrasıben öyleydim abla ama bu sabah uyumusum şükür.Merhabalar...
Sahurdan sonra bu saat oldu hic uyuyamadim. N'olacak bu uykuyla kavgalarimin sonu bilmiyorum.
Basini yastiga koyar koymaz uyuyanlara cok imreniyorum.
yastigina 2-3 damla lavanta yagi damlat. Bana iyi geliyordu.Merhabalar...
Sahurdan sonra bu saat oldu hic uyuyamadim. N'olacak bu uykuyla kavgalarimin sonu bilmiyorum.
Basini yastiga koyar koymaz uyuyanlara cok imreniyorum.
Zemberegin mi bosaldi, n'olduuu?Bana da yasak geldiğinde temizlik yapasim hiç bitmiyor
Camlari sildim, sineklikleri yikadim.
Nevresimleri değiştirip yastiklari da yikadim.
Küçük odanin perdesini makineye attim astım.
Şimdi tatlı zamanii
Onu da deniyeyim... Tesekkur ederim.yastigina 2-3 damla lavanta yagi damlat. Bana iyi geliyordu.
Abla hazir evdeyken herşeyin derinini halledeyim diyorum,çalışırken hepsine yetişmek zor oluyor.Zemberegin mi bosaldi, n'olduuu?
Masallah diyeyim, nazar degmesin...
Abla hazir evdeyken herşeyin derinini halledeyim diyorum,çalışırken hepsine yetişmek zor oluyor.
Bu tarifte su ve un miktarı tutarsız bana göre.canim sivi yagda vardi. Nerde hata yaptigimi anlasam yine denerimde. Hatayi bulamiyorum.
Tarif söyledi:
450g un
300ml ilik su
1 paket kuru maya
1 tatli kasigi tuz
1 tatli kasigi seker
2 yemek kasigi sivi yag
maya, suyu ve sekeri karistirip bekletdim ardindan hepsini karistirip yogurdum. Yapisik bursey oldugunu glrünce az birsey daha un koydum. Mayalanmaya buraktim 1 saat.
Elime aldigimda hamzrhalen cok yapisikti. Bol un kullanarak acmaya calisdim.
Çok kolay oldu çok şükürPeki ayrı eve çıkış sürecin falan sancılı olmadi mi sanirim küçük bir yerdesiniz birbirinizi görüyor musunuz
Ne yazik ki oyle seyler yaşanıyor ki evliliklerde insan neler görüyor ...Kendine yapılanları yakistiramiyor hazmedemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?