- 6 Ağustos 2010
- 40.355
- 72.209
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.561
Oğlumun isteğiyle kara kiz pastamiz ☺
Maşallah, fırın tezgahı gibi2 tane pastane pidesi, onmayali ekmek, tambugday/çavdar ekmek( bunun sonra içini de paylaşırım pamuk gibi oldu dışı), artan hamurla ince börek.
Bugün kahvaltıdan sonra evden çıktım
Adeti fırsat bilip ihtiyacı olan bildiklerimi evlerinde ziyaret ediyorum
Kahvaltı hazırladığım yerde çok sevdiğim 65 yaş üstü mübarek bir çift aklıma geldi niye bu zamana kadar da düşünemedim diye kendi kendime hayıflandım
Hemen telefon ettim bir ihtiyaçları var mı acil diye sordum yok dediler ısrar ettim
Manavdan birşeyler sipariş ettiler
Markete gittim alışveriş yaptım
Manavdan alınacakları da aldım
Götürdüm
Sonra 2. bir yere çok yakın aileden birine
Market alışverişi yaptım
Marketteki çocuğa 5 lt de süt sipariş etmiştim 2. yer için onu da aldım götürdüm
Bir de mahalledeki kahvede çalışan bir çocuk vardı
Simit satmaya çalışıyor kahveler kapanalı ona da evin ihtiyacını görmesi için zekâtımdan verdim
Eve geldim dinlendim şimdi mutfak zamanı
Misss mis
afiyet olsunTeşekkür ederim canım tarif tam tuttu, tadı da iyi. Pastanedekilerden daha leZzetli hatta
2 dilim kaldi onlar yesin ben iftardan sonra sufle yapcam çikolatalı biseyler istedi canimGüllaç bitmemiş canim
Gelemem
Yola çıksam tekirdağdan istanbula bin kez eve gonderilirim
2 tane pastane pidesi, onmayali ekmek, tambugday/çavdar ekmek( bunun sonra içini de paylaşırım pamuk gibi oldu dışı), artan hamurla ince börek.
Kızlar ellerinize sağlık çokkkk güzellerOğlumun isteğiyle kara kiz pastamiz ☺
3 yumurtaBaklava sandım önce, kakaolu baklava gibi görünüyor, ilk defa duydum, ellerine sağlık canım, tarif isteriz ❤
Afiyet olsun canim
aşk olsun hiç çekinmeyin ilk aylarda canım çekiyodu ama son ay artık kemik ağrıları midemin önüne geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?