Sitenin bahçesinde bir amca dakikalarca bekledi, ekmek aracı gelsin diye. Üzüldüm vallahi.. Normalde evlatları getiriyorsa da malum evden de çıkamıyoruz. Allah kimi kimsesi olmayanların yardımcısı olsun, bizleri de yardımcı olmaya vesile kılsın inşallah.

Pek kimseyi tanımıyorum sitede. belki ihtiyacı olan var biz yardım etmiyoruz, sormuyoruz. Bu konuda daha etkili olmak isterdim.

Baklava sandım önce, kakaolu baklava gibi görünüyor, ilk defa duydum, ellerine sağlık canım, tarif isteriz ❤
3 yumurta
3 su br şeker
2 su br süt
1 su br sıvıyağ
1 pk kakao
2 pk vanilya
3,5 su br un
2 pk kabartma tozu

Yumurta ile şekeri epey çırpın.
Un ve kabartma tozu hariç tüm malzemeyi karıştır. Karışımdan 1,5 su br bir kaseye ayir.
Kalan karisima un ve kabartma tozunu ekle.
Önceden ısıtılmış 175 derece firina at,
5 dk sonra tepsiyi bir tur çevir.
20 25 dk da pişer, sıcakken hemen kes ve ayirdiginkarışımı dök :)
Afiyet olsun.

Tarhana çorbası
Kuru fasulye
Salata
Cacık
Oğlan fasulye yemez onada et yahni yaptım.
Cayın yanına yemek için oğlanla ıslak kurabiye yaptık.Süpürdüm sildim WC ovdum balkon yıkadım.Renkli çamaşır attıcam bir makına yeter bugün.Yarın toz alıp nevresimleri yıkarım duş alırız.Haftaiçi mesai var annem bakacak oğlana.

BettyRuble canım çokça görsel paylaşıyoruz hamilesin ☺
Caninisterse diye de çekiniyorum
aşk olsun hiç çekinmeyin ilk aylarda canım çekiyodu ama son ay artık kemik ağrıları midemin önüne geçti
samimi söylüyorum rahatça paylaşın

Herkese selamlar kizlar oruclarınız kabul iftarınız afiyet olsun sayfalari dolandim da maşallah ekonomi topiginden cıkmışiz yemek topiklerine dönmüş hepinizin ellerine saglık afiyet olsun
Birde sigorta konusu gecmiş kizlar benimde bu ay otomobil sigorta ve kaskom yenilenecek bakalım ne odeyecegim gecen yil 3bin tl civariydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…