- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.581
Ellerine sağlık canimaşk olsun hiç çekinmeyin ilk aylarda canım çekiyodu ama son ay artık kemik ağrıları midemin önüne geçti
samimi söylüyorum rahatça paylaşın
Ama seri üretime geciyorum diye sabah söylemiştimMaşallah, fırın tezgahı gibi
Son günlerde bunun eleştirisi çok yapıldıHerkese selamlar kizlar oruclarınız kabul iftarınız afiyet olsunsayfalari dolandim da maşallah ekonomi topiginden cıkmışiz yemek topiklerine dönmüş hepinizin ellerine saglık afiyet olsun
Birde sigorta konusu gecmiş kizlar benimde bu ay otomobil sigorta ve kaskom yenilenecek bakalım ne odeyecegim gecen yil 3bin tl civariydi
Baklava dilimi kestiysemkaramelli_turta aldım tarifi, ben de ilk fotoyu görünce çikolatalı baklava mi acaba dedim.
Turtisim kırk kat açmış
Bende deneyeceğim cnm görüntü almış miydim acaba dönüp bakayim.Kızlar pideyi mutlaka deneyin.
Eşim çok beğendi.
Birini komşuma vermiştim, iftardan sonra geldi tarifini istedi, onlarda çok beğenmiş.
İki tane çıkıyor canım, hatta ince istersen üçe de ayirabilirsin.Aldim pidenin tarifini
Kahvemsi, witcher bu tariften bir tane mi pide çıkıyor?
Selâm canımHerkese selamlar kizlar oruclarınız kabul iftarınız afiyet olsunsayfalari dolandim da maşallah ekonomi topiginden cıkmışiz yemek topiklerine dönmüş hepinizin ellerine saglık afiyet olsun
Birde sigorta konusu gecmiş kizlar benimde bu ay otomobil sigorta ve kaskom yenilenecek bakalım ne odeyecegim gecen yil 3bin tl civariydi
Son günlerde bunun eleştirisi çok yapıldı
Buranın yerlisi olmayip arada gelen biri iki kişi laf atıp kaçti hatta. Beğenmedi bizi.
Karantina günlerinde topigimiz 'tarif biriktirmeye başlıyorum' oldu canım
Alistirdiysan demek kiTemizliği de salon hariç yaptım.
Supurup sildim, ve cifledim.
Duş aldum.
İçim şimdi rahat etti
Geçenlerde merdane ve oklava almıştım, eşim el açması böreği yarın mi yaparsın diye sordu
Sahura gozlemen var, bir haftalık ekmek ve böreğin var bitsin o zaman yapayım dedim.
Daha önce hiç börek açmadım, atıldım öyle bir gazla ama nasıl yapacaksam
Tarif var mı kizlar
Teşekkür ederim canım, eşim de benden istiyor pideİki tane çıkıyor canım, hatta ince istersen üçe de ayirabilirsin.
Temizliği de salon hariç yaptım.
Supurup sildim, ve cifledim.
Duş aldum.
İçim şimdi rahat etti
Geçenlerde merdane ve oklava almıştım, eşim el açması böreği yarın mi yaparsın diye sordu
Sahura gozlemen var, bir haftalık ekmek ve böreğin var bitsin o zaman yapayım dedim.
Daha önce hiç börek açmadım, atıldım öyle bir gazla ama nasıl yapacaksam
Tarif var mı kizlar
Karşılıksız para basmak enflasyona neden olur.Selâm canım
Tasarrufa mutfakta devam ediyoruz
Araba iyi de masrafli :)
Evdeyiz malûm ne yapilir ya yemek ya temizlik ya hobi
Para basmadigimiza göre
Pideyi yaparsın ekmekten daha basit turtisTeşekkür ederim canım, eşim de benden istiyor pide
verdi gazi bana hadi bakalım
Benim eşim beceriklidir yapamam dersem girer kendi açar.Hiç de alıştırmaya gelmiyor ah şu eşler
Ben hamur açamam oklava ile, bir kez denemiştim. Un tuz su ile hamur yoğurmuştum, bekletmiştim.Parçalara ayırıp,pasta tabağı kadar açmıştım.Yağlayıp bekletmiştim tekrar yarım saat . Sonra da elimleyavaş yavaş açmıştım incecik, göçmen böreği gibi. Çok beğenmişti arkadaşlar.
Hamur açmayı öğrenmeyi çok istemiştim. Evde de devamlı hamur işi yapılırdı ama annem çok kızardı, onu da öğrenmesin öğrenirse yapar diye
Allah razı olsun canım.kızlar benım de esım pıde yaptı aksam yedik guzel olmustu
cok canım sıkıldı ya youtube ve ınstagramdan bi aıleyi takıp edıyorum 25 yasında sanırım 1yasında kızı var bı kac gundur hastayım covıdmı oldum acaba esım de hasta dedi, cok uzuldum sabah namazında hem ona hemCennetmeyvesii e dua ettım feraha cıksınlar diye. demin paylasmıs cıgerlerinde bulgulara rastlanmıs yatıs vermısler çok uzuldum ya yüz yüze tanıdıgımmıs gibi
2 tane çıkıyor canımAldim pidenin tarifini
Kahvemsi, witcher bu tariften bir tane mi pide çıkıyor?
sanırım şu an evdekileri israf etmezsek bu bile bizim için birikimdirSelâm canım
Tasarrufa mutfakta devam ediyoruz
Araba iyi de masrafli :)
Evdeyiz malûm ne yapilir ya yemek ya temizlik ya hobi
Para basmadigimiza göre
Turtis 9 yıldır yapmadigim hamurisi ve tatlıyı karantina süresinde yaptımAlistirdiysan demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?