Kızlar eğer çok tahıllı ekmek seviyorsanız bunu denemenizi tavsiye ederim.
Ben kendim tarif oluşturdum, çok iyi tuttu.
Lezzeti, dokusu, kokusu harika.
Ben kendime artık dışarıdan ekmek almam, malzemeyi alır evde yaparım. 3 tane yapsam bir ay yeter herhalde.
Üstü çok pişmiş seviyorum, yanık degil

Eklentiler

• IMG_20200425_222617.webp
    93,9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20200425_165757.webp
    107,3 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20200425_165751.webp
    86,4 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20200425_154533.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 51
Çok güzel görünüyor cnm,afiyet olsun
Oldun sen oldun

Kızlar peros çamaşır deterjanını kullanan var mı?
Beyazlarda Omomatik kullanıyorum
Boron da kullandım beyazlarda memnun kaldım
Nedense merak ettim perosu

Renklilerde sıvı beyazlarda toz deterjan kullanıyorum

Sizlerin deterjan kullanım ve önerisi ne yönde şimdiden çok teşekkür ederim

Muhteşemler

Ben hep sıvı deterjan kullanıyorum abla.
Beyazlara Ariel veya Omo
Renklilere perwoll önceliğim, persil, rinso hangisini indirimde bulursam aliyorum.
Perosun deterjanini hic kulanmadim ama yumuşatıcısı, çamaşır suyu ve yüzey temizleyicisinden memnun kaldım.
İndirimde denk gelirsem alırım, malum evde kaldığımız dönemde hergun makina çalışıyor stoklar eriyor

Peros hiç deneyimleyemedim daha cnm.
Beyazlarda ariel, renklilerde ise karışık kafama göre alo toz, rinso sıvı,abc renkli/siyahlar sıvı deterjan.
Hepsinden memnunum.

Alo renkliler ve beyazlar için olan toz deterjandan ben çok memnunum cnm, renkli nevresimlerde normal renkli çamaşırlarda kullanıyorum.

deterjanları konusmussunuz kızlar
K kahvemsi mutluluk önermişti rinso yeşili
müdavimi oldum sayesınde renklilere onu kullanıyorum yumusatıcı bıle ıstemıyor mis gibi kokuyor 4tane var suan, persil var elimde bi paket onu bitirince sadece rinsoyla devam etmeyi dusunuyorum.
beyazlara da ariel dag esıntısını kullanıyorum yada aynısının tabletini.

Ben hiç anlamıyorum hangi deterjan daha iyi, bana hepsi aynı geliyor Dış kıyafet genelde siyah giyerim, eşimi de kendime benzettim. Onlar için perwol kullanıyorum. Diğerleri için de artık ne denk geldiyse indirimde, en son sepet veriyor diye persil almıştım yanında eşantiyon taş verseler beni cezbeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…