- 28 Mart 2020
- 6.381
- 24.787
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.601
çok sevdim pide yapmayı.Pideyi yaparsın ekmekten daha basit turtis
Ramazanayında ramazan pidesi çok tüketiliyor bizde.bende
çok sevdim pide yapmayı.
sanırım Ramazanı pideyle geçireceğiz
elektirk faturası kimin umrunda :)
Çok güzel görünüyor cnm,afiyet olsunKızlar eğer çok tahıllı ekmek seviyorsanız bunu denemenizi tavsiye ederim.
Ben kendim tarif oluşturdum, çok iyi tuttu.
Lezzeti, dokusu, kokusu harika.
Ben kendime artık dışarıdan ekmek almam, malzemeyi alır evde yaparım. 3 tane yapsam bir ay yeter herhalde.
Üstü çok pişmiş seviyorum, yanık degil
Sağol turtişimÇok güzel görünüyor cnm,afiyet olsun
Oldun sen oldun
MuhteşemlerKızlar eğer çok tahıllı ekmek seviyorsanız bunu denemenizi tavsiye ederim.
Ben kendim tarif oluşturdum, çok iyi tuttu.
Lezzeti, dokusu, kokusu harika.
Ben kendime artık dışarıdan ekmek almam, malzemeyi alır evde yaparım. 3 tane yapsam bir ay yeter herhalde.
Üstü çok pişmiş seviyorum, yanık degil
Ben hep sıvı deterjan kullanıyorum abla.Kızlar peros çamaşır deterjanını kullanan var mı?
Beyazlarda Omomatik kullanıyorum
Boron da kullandım beyazlarda memnun kaldım
Nedense merak ettim perosu
Renklilerde sıvı beyazlarda toz deterjan kullanıyorum
Sizlerin deterjan kullanım ve önerisi ne yönde şimdiden çok teşekkür ederim
Senden öğrendiklerimi uyguluyorum abla, hakkını helal etMuhteşemler
Kuzucuğum ne demek helal olsunSenden öğrendiklerimi uyguluyorum abla, hakkını helal et
Peros hiç deneyimleyemedim daha cnm.Kızlar peros çamaşır deterjanını kullanan var mı?
Beyazlarda Omomatik kullanıyorum
Boron da kullandım beyazlarda memnun kaldım
Nedense merak ettim perosu
Renklilerde sıvı beyazlarda toz deterjan kullanıyorum
Sizlerin deterjan kullanım ve önerisi ne yönde şimdiden çok teşekkür ederim
Renklilere indirime göre demek istedin sanırımPeros hiç deneyimleyemedim daha cnm.
Beyazlarda ariel, renklilerde ise karışık kafama görealo toz, rondo sıvı,abc renkli/siyahlar sıvı deterjan.
Hepsinden memnunum.
Renklilere bunlarin hangisi indirimdeyse havada yakalarimRenklilere indirime göre demek istedin sanırım
Aynen ben de öyle yapıyorumRenklilere bunlarin hangisi indirimdeyse havada yakalarim
Alo renkliler ve beyazlar için olan toz deterjandan ben çok memnunum cnm, renkli nevresimlerde normal renkli çamaşırlarda kullanıyorum.Ben de şu an beyazlarda ariel sıvı, renklilerde ve siyahlarda perwoll kullanıyorum ama yedekte aldığım 10 kiloluk toz alo var. Üzerinde renkliler ve beyazlar için yazıyor hangisinde kulansam kararsızım denerim beyazlarda.
Süper. Öyle yapim ben deAlo renkliler ve beyazlar için olan toz deterjandan ben çok memnunum cnm, renkli nevresimlerde normal renkli çamaşırlarda kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?