- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.761
Hoşbuldum
keske senin yadinda bende bukadar bilincli olsaydimHoşbuldumbende o fikirdeyim genç yaşta ev sahibi oluruz inşallah
Merhaba, hoşgeldinizHayırlı sabahlar kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
Geçmiş olsun uykucu ,ağrının azalmasına sevindim cnm.gunaydın kızlar
sabah anneme verdım oglusu bıraz uyudum regl oldum dıye belim kasıklarım agrıyo bıraz
dogumdan önce ölüp ölüp dirilirdim bu agrılar yanında ne ki o yuzden bunlar cok az gelıyor masAllah.
bugun evı supurcem nasıpse.
ne hamılelikte ne emzırırken hıc canım bıseyi çok ıstemedı 2 gundur resmen gozumun onunden kanat ızgara gecıyor aldık döküm tavada yapıcaz ızgara olmasa da guzel olur ıns
Şahsen almıyorumŞu an altın alıyor musunuz? Mantıklı mı bilemedim.
gecmıs olsun canım onceden agrıyıp dogumda gecmeyen duydum ama sonradan agrımaya baslayan ilk seni duydumbenimki tam tersi. dogumdan önce pek agrim olmazdi, simdise cok agrir. bana magnesium iyi geliyor. ilac olmadigi icin aliyorum ben. hamilelikte doktorum tavsiye etmisdi
Nisan ayinda almadim cok yukselince elim gitmedi acikcasi ama düsecegi de yok. Mayis basi param gelsin alacagim bu sefer.Şu an altın alıyor musunuz? Mantıklı mı bilemedim.
Ben de almıyorum beklemedeyim mayıs basiniŞu an altın alıyor musunuz? Mantıklı mı bilemedim.
Bende mini korkmaz tencere seti var, cok kullanisli...Ustelik yerli mali. Ozellikle su donem, cok cok ihtiyac degilse yurtdisi uretimi olan urunlere bakmamak lazim...Uzun zamandır kitap almıyordum, amazon.tr de uygun görünce sabah birden kitap aşkım depreşti hemen aldım. İnşallah düzgün gelir ilk kez aldım amazondan.
Bir de minik çelik tencereler almak istiyorum, evdekiler yetmiyor bazen.
Granit teflon seramik bunların çok zararlı olduğunu okuyorum hep, bende pek dikkatli kullanamıyorum o yüzden günlük kullanım için çelik almak istiyorum. Minik sahan setlerinden alsam idare eder biraz. Hangi marka alsam karar veremedim.
Çeyizden Granit tencere ve tavam çizilmiş, attım onları. Tabii illa lazım yapışmayacak bişeyler de pilav vs için. Bilemiyorum ne alsam. Garnite elim gitmiyor, döküm e cesaret edemiyorum.
Birikime başladığımdan beridir ilk kez bu ay altın almadımŞu an altın alıyor musunuz? Mantıklı mı bilemedim.
notdefteri2_ uzun vade dusundugum
Bende mini korkmaz tencere seti var, cok kullanisli...Ustelik yerli mali. Ozellikle su donem, cok cok ihtiyac degilse yurtdisi uretimi olan urunlere bakmamak lazim...
Sabahtan beridir aklımda birşey var diyorum,
Akşama yemek yapmayı unuttum
Kahvaltıdan sonra işlere gomuldum, şimdi kalktım.
Tabi yogun olunca benim aklıma yemek gelmedi eşim de oruclu olunca.
Buzluktan köfte çıkardım, dünden çorba var.
Bugün de böyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?