Hayırlı sabahlar kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
Merhaba, hoşgeldiniz
Geçmiş olsun uykucu ,ağrının azalmasına sevindim cnm.

benimki tam tersi. dogumdan önce pek agrim olmazdi, simdise cok agrir. bana magnesium iyi geliyor. ilac olmadigi icin aliyorum ben. hamilelikte doktorum tavsiye etmisdi
gecmıs olsun canım onceden agrıyıp dogumda gecmeyen duydum ama sonradan agrımaya baslayan ilk seni duydum

Uzun zamandır kitap almıyordum, amazon.tr de uygun görünce sabah birden kitap aşkım depreşti hemen aldım. İnşallah düzgün gelir ilk kez aldım amazondan.

Bir de minik çelik tencereler almak istiyorum, evdekiler yetmiyor bazen.
Granit teflon seramik bunların çok zararlı olduğunu okuyorum hep, bende pek dikkatli kullanamıyorum o yüzden günlük kullanım için çelik almak istiyorum. Minik sahan setlerinden alsam idare eder biraz. Hangi marka alsam karar veremedim.

Çeyizden Granit tencere ve tavam çizilmiş, attım onları. Tabii illa lazım yapışmayacak bişeyler de pilav vs için. Bilemiyorum ne alsam. Garnite elim gitmiyor, döküm e cesaret edemiyorum.

Bende mini korkmaz tencere seti var, cok kullanisli...Ustelik yerli mali. Ozellikle su donem, cok cok ihtiyac degilse yurtdisi uretimi olan urunlere bakmamak lazim...

Şu an altın alıyor musunuz? Mantıklı mı bilemedim.
Birikime başladığımdan beridir ilk kez bu ay altın almadım
Maasimiz tam yatmadı, önümüzdeki süreç belirsiz ama param olsa kadameli alım yaparim.
Altın uzun vadede hep kazandırır. Ytd.

kronikuykucu iki gündür ben de kanat ızgara istiyorum, ama evde kanat yok
Bu hafta markete cikamayacagiz haftaya
Sana mangal tadında kanat tarifimi vereyim istersen öyle yap.
Kanatları soslayip fırının ızgara telinin ustune diziyorum.
Altına da tepsi koyuyorum içine biber, domates falan tavuğun yağları ile onlar da pişiyor
Birebir olmasada mangala en yakın lezzeti böyle buldum.

bende ne yapsam bilemiyorum hiç. Aklıma da gelmiyor bişe. Dünden de çok az yemek kaldı. Onları eşime verip salata vs geçiştireceğim gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…