- 6 Ağustos 2010
- 40.349
- 72.196
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.741
Teşekkürler canım sen nasılsınHoşbuldum nasılsınız
İşte böyleTeşekkürler canım sen nasılsın
Kendinden biraz bahsetsene
GünaydınGünaydın kizlar
Bol bereketli birikimlerinin olması dileğiyleAllah a şükür bende iyiyim ben 2 buçuk yıllık evliyim 21 yaşındayım daha çocuğum yok , çalışmıyorum ve birikim yapmayi seviyorum genç yaşta birşeyler elde edebilmek için
HoşbuldumHosgeldin
İnşallah herşey o kadar pahalı kiBol bereketli birikimlerinin olması dileğiyle
Hoşgeldin, genç yaşta birikimin öneminin farkına vardigin için tebrik ederimGünaydın
gunaydın kızlar
sabah anneme verdım oglusu bıraz uyudum regl oldum dıye belim kasıklarım agrıyo bıraz
dogumdan önce ölüp ölüp dirilirdim bu agrılar yanında ne ki o yuzden bunlar cok az gelıyor masAllah.
bugun evı supurcem nasıpse.
ne hamılelikte ne emzırırken hıc canım bıseyi çok ıstemedı 2 gundur resmen gozumun onunden kanat ızgara gecıyor aldık döküm tavada yapıcaz ızgara olmasa da guzel olur ıns
sagol ablacım agrı kesıcı almamakta direnıyorum zaten alsam da içebilecegim tek parol.dayanılmayacak vazıyette degıl suan şükür.Geçmiş olsun canım
magnesium denedin mi?sagol ablacım agrı kesıcı almamakta direnıyorum zaten alsam da içebilecegim tek parol.dayanılmayacak vazıyette degıl suan şükür.
yok canım ılac almadım henuz.cok zorda kalmadıkca parol dahi içmiyorum.magnesium denedin mi?
benimki tam tersi. dogumdan önce pek agrim olmazdi, simdise cok agrir. bana magnesium iyi geliyor. ilac olmadigi icin aliyorum ben. hamilelikte doktorum tavsiye etmisdiyok canım ılac almadım henuz.cok zorda kalmadıkca parol dahi içmiyorum.
dogumdan once cok agrırdı bayılırdım resmen,bugunkü olan onun yüzde biri.
Ne güzel düşünmüşkızlar aamir khanın yardımını duydunuz mu cok akıllıca ya
gercekten ıhtıyacı olan azı çogu dusunmez
ben de dun okudum instagramda paylastım hatta
Eki Görüntüle 2626607
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?