neyle sosluyorsun canim?

kızlar aamir khanın yardımını duydunuz mu cok akıllıca ya
gercekten ıhtıyacı olan azı çogu dusunmez
ben de dun okudum instagramda paylastım hatta
Eki Görüntüle 2626607
Cok zekice. Maalesef insanlar ahlaken yozlasmis. Bir baskasinin hakkini alip yemekte bir beis gormuyorlar. Hatta kurnazlik oldugunu dusunup gururlaniyorlar...

tefal öneririm. Arzum çok kaliteli bi marka değil malesef
canım daha 1 ay olmadı emsandan aldım baya indirimde hem çelik hem granit tencere aldım. Memnunum simdilik

neyle sosluyorsun canim?
Yoğurt, isot, kekik,karabiber, kırmızı biber, kori, tuz,acı salça, limon suyu çok az su ile cirpiyorum. İçine çay kasiginin ucu ile bal ekleyip bir tür daha karıştırıyorum.
Tavukları içine atıp üstüne az yağ gezdirip strec film ile kapatıyorum.
En az 5-6 saat böyle bekletiyorum.

cok tskkur ederim canım senin tarifi de denerim.eşim döküm tavada çevirerek ben yapayım dedi ona bıraktım senin eşin gibi mutfaga bayılıyor.

Bugün çarşıda halletmem gereken işler vardı
O sebeple dışarı çıktım
Gelirken haşlama yapmak için tavuk aldım
Çünkü dünkü köylü tavuğundan hiç yemedim
Ocağa koymadan önce elden geçirirken iyice gönlüme göre temizledim ama iştahım gitti
Yarısını anneme götürdüm
Yarısını da oğlan yedi .

Bir arkadaşımla telefonda konuşurken tanıdığı 2 kızı olan eşinden ayrılmış bir tanıdığı varmış
Kızın biri çalışıyormuş işten çıkarmışlar
Bir kızı da eşinden boşanmış eziyete dayanamayıp
Hemen banka hesap numarasını buluver bana gönder dedim zekat ve de fitre için
Benim için iyi oldu
Evi yanan öğrenci velisinin de hesabına zekâtımdan gönderdim

Allah niyetini kabul etsin...

Fırının ızgarasında pişirince çıt çıt sıçramıyor mu tavuk yağları yukarı doğru :)) benim için fırında üstü açık halde tavuk pişirmek hep pişmanlıkla sonuçlanıyor ben mi yöntem bilmiyorumacaba

Ben bir kez denedim çok güzel oldu ama firin fena

Hascevher markasinin minik tencereleri geliyor a101e incele istersen. Çok da uygun.
Allah kabul etsin ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…