- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.781
malesef bende ters tepti. senin adina sevindim amagecmıs olsun canım onceden agrıyıp dogumda gecmeyen duydum ama sonradan agrımaya baslayan ilk seni duydum
neyle sosluyorsun canim?kronikuykucu iki gündür ben de kanat ızgara istiyorum, ama evde kanat yok
Bu hafta markete cikamayacagiz haftaya
Sana mangal tadında kanat tarifimi vereyim istersen öyle yap.
Kanatları soslayip fırının ızgara telinin ustune diziyorum.
Altına da tepsi koyuyorum içine biber, domates falan tavuğun yağları ile onlar da pişiyor
Birebir olmasada mangala en yakın lezzeti böyle buldum.
Cok zekice. Maalesef insanlar ahlaken yozlasmis. Bir baskasinin hakkini alip yemekte bir beis gormuyorlar. Hatta kurnazlik oldugunu dusunup gururlaniyorlar...kızlar aamir khanın yardımını duydunuz mu cok akıllıca ya
gercekten ıhtıyacı olan azı çogu dusunmez
ben de dun okudum instagramda paylastım hatta
Eki Görüntüle 2626607
tefal öneririm. Arzum çok kaliteli bi marka değil malesefSelamlar kızlar, malesef benim blender setim yandırengini, biçimi çok severek takım halinde almıştım. Arçeliğin lal serisiydi. Şimdi şöyle; blender ve mikser özelliği artık çalışmıyor, aparatın ucu yandığı için. Sadece parçalayıcı çalışıyor (küçük boy)
İki marka arasında kaldım arzum mu tefal mi? Arzum daha uygun fiyatlı, kullananlar var mı? Yorumlarda ısınıyor vs diye okudum korktum. Benimkinden dumanlar yükseldi çünkü eridi.
Tefal kullanan da ve memnun olan varsa yazarsanız sevinirim.
canım daha 1 ay olmadı emsandan aldım baya indirimde hem çelik hem granit tencere aldım. Memnunum simdilikUzun zamandır kitap almıyordum, amazon.tr de uygun görünce sabah birden kitap aşkım depreşti hemen aldım. İnşallah düzgün gelir ilk kez aldım amazondan.
Bir de minik çelik tencereler almak istiyorum, evdekiler yetmiyor bazen.
Granit teflon seramik bunların çok zararlı olduğunu okuyorum hep, bende pek dikkatli kullanamıyorum o yüzden günlük kullanım için çelik almak istiyorum. Minik sahan setlerinden alsam idare eder biraz. Hangi marka alsam karar veremedim.
Çeyizden Granit tencere ve tavam çizilmiş, attım onları. Tabii illa lazım yapışmayacak bişeyler de pilav vs için. Bilemiyorum ne alsam. Garnite elim gitmiyor, döküm e cesaret edemiyorum.
Benimde aklımdaki soru yatırım yapmak istiyoruz altın alalım dedim eşime biraz daha bekliyelim düşsün diyor çıkmaya devam ediyor orası ayrıŞu an altın alıyor musunuz? Mantıklı mı bilemedim.
Yoğurt, isot, kekik,karabiber, kırmızı biber, kori, tuz,acı salça, limon suyu çok az su ile cirpiyorum. İçine çay kasiginin ucu ile bal ekleyip bir tür daha karıştırıyorum.neyle sosluyorsun canim?
cok tskkur ederim canım senin tarifi de denerim.eşim döküm tavada çevirerek ben yapayım dedi ona bıraktım senin eşin gibi mutfaga bayılıyor.kronikuykucu iki gündür ben de kanat ızgara istiyorum, ama evde kanat yok
Bu hafta markete cikamayacagiz haftaya
Sana mangal tadında kanat tarifimi vereyim istersen öyle yap.
Kanatları soslayip fırının ızgara telinin ustune diziyorum.
Altına da tepsi koyuyorum içine biber, domates falan tavuğun yağları ile onlar da pişiyor
Birebir olmasada mangala en yakın lezzeti böyle buldum.
Allah niyetini kabul etsin...Bugün çarşıda halletmem gereken işler vardı
O sebeple dışarı çıktım
Gelirken haşlama yapmak için tavuk aldım
Çünkü dünkü köylü tavuğundan hiç yemedim
Ocağa koymadan önce elden geçirirken iyice gönlüme göre temizledim ama iştahım gitti
Yarısını anneme götürdüm
Yarısını da oğlan yedi .
Bir arkadaşımla telefonda konuşurken tanıdığı 2 kızı olan eşinden ayrılmış bir tanıdığı varmış
Kızın biri çalışıyormuş işten çıkarmışlar
Bir kızı da eşinden boşanmış eziyete dayanamayıp
Hemen banka hesap numarasını buluver bana gönder dedim zekat ve de fitre için
Benim için iyi oldu
Evi yanan öğrenci velisinin de hesabına zekâtımdan gönderdim
Amin ablacım Allah razı olsunAllah niyetini kabul etsin...
Bozulan blenderım arçelikti malesef 3 kez kullanabildim
Normal doğum mu oldu adet sancısını hafifleten?yok canım ılac almadım henuz.cok zorda kalmadıkca parol dahi içmiyorum.
dogumdan once cok agrırdı bayılırdım resmen,bugunkü olan onun yüzde biri.
Fırının ızgarasında pişirince çıt çıt sıçramıyor mu tavuk yağları yukarı doğru :)) benim için fırında üstü açık halde tavuk pişirmek hep pişmanlıkla sonuçlanıyorYoğurt, isot, kekik,karabiber, kırmızı biber, kori, tuz,acı salça, limon suyu çok az su ile cirpiyorum. İçine çay kasiginin ucu ile bal ekleyip bir tür daha karıştırıyorum.
Tavukları içine atıp üstüne az yağ gezdirip strec film ile kapatıyorum.
En az 5-6 saat böyle bekletiyorum.
Ben bir kez denedim çok güzel oldu ama firin fenaFırının ızgarasında pişirince çıt çıt sıçramıyor mu tavuk yağları yukarı doğru :)) benim için fırında üstü açık halde tavuk pişirmek hep pişmanlıkla sonuçlanıyorben mi yöntem bilmiyorumacaba
Hascevher markasinin minik tencereleri geliyor a101e incele istersen. Çok da uygun.Uzun zamandır kitap almıyordum, amazon.tr de uygun görünce sabah birden kitap aşkım depreşti hemen aldım. İnşallah düzgün gelir ilk kez aldım amazondan.
Bir de minik çelik tencereler almak istiyorum, evdekiler yetmiyor bazen.
Granit teflon seramik bunların çok zararlı olduğunu okuyorum hep, bende pek dikkatli kullanamıyorum o yüzden günlük kullanım için çelik almak istiyorum. Minik sahan setlerinden alsam idare eder biraz. Hangi marka alsam karar veremedim.
Çeyizden Granit tencere ve tavam çizilmiş, attım onları. Tabii illa lazım yapışmayacak bişeyler de pilav vs için. Bilemiyorum ne alsam. Garnite elim gitmiyor, döküm e cesaret edemiyorum.
Allah kabul etsin ablacımBugün çarşıda halletmem gereken işler vardı
O sebeple dışarı çıktım
Gelirken haşlama yapmak için tavuk aldım
Çünkü dünkü köylü tavuğundan hiç yemedim
Ocağa koymadan önce elden geçirirken iyice gönlüme göre temizledim ama iştahım gitti
Yarısını anneme götürdüm
Yarısını da oğlan yedi .
Bir arkadaşımla telefonda konuşurken tanıdığı 2 kızı olan eşinden ayrılmış bir tanıdığı varmış
Kızın biri çalışıyormuş işten çıkarmışlar
Bir kızı da eşinden boşanmış eziyete dayanamayıp
Hemen banka hesap numarasını buluver bana gönder dedim zekat ve de fitre için
Benim için iyi oldu
Evi yanan öğrenci velisinin de hesabına zekâtımdan gönderdim
Canim yine alirsin sağlık olsun.Birikime başladığımdan beridir ilk kez bu ay altın almadım
Maasimiz tam yatmadı, önümüzdeki süreç belirsiz ama param olsa kadameli alım yaparim.
Altın uzun vadede hep kazandırır. Ytd.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?