- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.001
aynen oyle turtişim hakkımızda hayırlısı olsun ınsAllah çok sukur saglıklıyız işimiz var Allah elbet kolaylıgını verır10 yıllık çektik, ufak miktarlarla ara ödeme yaptik 72 aylik ödememiz kaldi :)
Âmin canım ☺
Tatluya uyalımyeni günümüz çarşamba olsun
Hoşgeldiniz,
Kendinizi tanitip birikim hedeflerinizi paylaşarak baslayabilirsiniz.
Rabbim hayırli zamanda nasip etsin inş
Yarina mayisi açarız ona ekleriz yada nasil dersen cnm
Uykucum birlikte geçirdiğin günlerin tadini çıkar cnm ☺ bebeklikleri geri gelmiyor zaman su gibi akıp gidiyor..
En zor dönemleri bebekken bırakıp gitmek ınsanin burnunun direği sızlıyor ama büyüdükçe çocuklar anlayıp kabulleniyor, eve geleceğin saati bekleyecek seninki de
Saol cağnim
Tamam yarin tartilalim insallahO zaman yarınki kilomuz başlangıç olsun,
Hergün tartiliyoruz da zaten gram düşüş yok
Benim büyük oğlum da 8. Sınıf, küçüğüm 6. Sınıf, ikisi de ağırlık sayısalcı, ben de matematik fen okudum, baba TM ci, sözel, ezber bana daha zorBenim oğlan bu sene 8. Sınıf
Nasip olursa büyük oğlan nereyi istiyor?Benim büyük oğlum da 8. Sınıf, küçüğüm 6. Sınıf, ikisi de ağırlık sayısalcı, ben de matematik fen okudum, baba TM ci, sözel, ezber bana daha zor
Matematik fende daha iyi ama okumaya, yazmaya da meraklı, bir mühendis olsa da şaşırmam, yazar olsa da, kararsız yaniNasip olursa büyük oğlan nereyi istiyor?
Ben istanbul'da bir fen lisesi mi düşünüyor anlamında sordumMatematik fende daha iyi ama okumaya, yazmaya da meraklı, bir mühendis olsa da şaşırmam, yazar olsa da, kararsız yani
İyi bir fen lisesi olursa, sözel destekli gidilir... haklarında hayırlısı, adam olsunlar da, elbet bir meslek sahibi de olurlar ve ne olurlarsa olsunlar, işlerini severek ve düzgün yapsınlar..,.Matematik fende daha iyi ama okumaya, yazmaya da meraklı, bir mühendis olsa da şaşırmam, yazar olsa da, kararsız yani
Benim büyük oğlan lise 2 . Sınıftaİyi bir fen lisesi olursa, sözel destekli gidilir... haklarında hayırlısı, adam olsunlar da, elbet bir meslek sahibi de olurlar ve ne olurlarsa olsunlar, işlerini severek ve düzgün yapsınlar..,.
Senin büyük oğlun lise miydi?
Evet canım...Ben istanbul'da bir fen lisesi mi düşünüyor anlamında sordum
Amca haklıEvet canım...
Babamın üniversite sınavına girerken ki sözünü hatırladım, İstanbul dışı yazmak serbest ama gitmek yasak...ben de aynı fikirdeyim, önceliğim her zaman için İstanbul ama nasip ne olur onu bilemem tabi, hayırlısı....
İnşaallah canım hakkında hayırlı bir fen lisesine gitmesini dilerimVaryemez abla benim oğlanın yakin hedefi fen lisesi.
Kismet bakalım ablaİnşaallah canım hakkında hayırlı bir fen lisesine gitmesini dilerim
Herşeyde bir hayir vardır abla,Benim büyük oğlan çok çok iyiydi maalesef onun 8 . Sınıf olduğu dönem ben rahatsızlandım
Soğuk ev yemek yok hasta anne
Yavrum kendini sokaklara attı durdu
Arkasını aramayan sorumsuz bir baba
Yine de o çalışamamış ve moral bozukluğu ile şimdiki okuluna yerleşebildi
Halbuki hedefi Galatasaray ya da kabataş erkek lisesiydi
500 tam puan alan bir çocuktu
Demekki böylesi hakkında hayırlıymış
Tabiki de canım ben de öyle düşünüyorumHerşeyde bir hayir vardır abla,
Senin sağlığın iyi olmali ki evlatlarına yetebilesin.
Üzülme bunun için lütfen
Oglun için bu okul daha hayirlisi belkide
Şartlar işte canım, nihayetinde nasibinde ne varsa şartlar seni oraya götürüyor... bu yıl da böyle bir şey yaşıyoruz, kimsenin aklına, hayaline gelmeyen bir durum... evden hocalarıyla deneme yapıyorlar, soru çözüyorlar vs ama, neticede okulda yüz yüze eğitim gibi olmuyor tabi... Nasip... sağlık olsun da...Benim büyük oğlan çok çok iyiydi maalesef onun 8 . Sınıf olduğu dönem ben rahatsızlandım
Soğuk ev yemek yok hasta anne
Yavrum kendini sokaklara attı durdu
Arkasını aramayan sorumsuz bir baba
Yine de o çalışamamış ve moral bozukluğu ile şimdiki okuluna yerleşebildi
Halbuki hedefi Galatasaray ya da kabataş erkek lisesiydi
500 tam puan alan bir çocuktu
Demekki böylesi hakkında hayırlıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?