aynen oyle turtişim hakkımızda hayırlısı olsun ınsAllah çok sukur saglıklıyız işimiz var Allah elbet kolaylıgını verır

Matematik fende daha iyi ama okumaya, yazmaya da meraklı, bir mühendis olsa da şaşırmam, yazar olsa da, kararsız yani
İyi bir fen lisesi olursa, sözel destekli gidilir... haklarında hayırlısı, adam olsunlar da, elbet bir meslek sahibi de olurlar ve ne olurlarsa olsunlar, işlerini severek ve düzgün yapsınlar..,.

Senin büyük oğlun lise miydi?

Benim büyük oğlan lise 2 . Sınıfta

Ben istanbul'da bir fen lisesi mi düşünüyor anlamında sordum
Evet canım...

Babamın üniversite sınavına girerken ki sözünü hatırladım, İstanbul dışı yazmak serbest ama gitmek yasak... ben de aynı fikirdeyim, önceliğim her zaman için İstanbul ama nasip ne olur onu bilemem tabi, hayırlısı....

Amca haklı
En iyi okul ailene evine en yakın okul bu söz de bir emekli matematik öğretmeni arkadaşıma ait

Benim büyük oğlan çok çok iyiydi maalesef onun 8 . Sınıf olduğu dönem ben rahatsızlandım
Soğuk ev yemek yok hasta anne
Yavrum kendini sokaklara attı durdu
Arkasını aramayan sorumsuz bir baba
Yine de o çalışamamış ve moral bozukluğu ile şimdiki okuluna yerleşebildi
Halbuki hedefi Galatasaray ya da kabataş erkek lisesiydi
500 tam puan alan bir çocuktu
Demekki böylesi hakkında hayırlıymış

Herşeyde bir hayir vardır abla,
Senin sağlığın iyi olmali ki evlatlarına yetebilesin.
Üzülme bunun için lütfen
Oglun için bu okul daha hayirlisi belkide

Şartlar işte canım, nihayetinde nasibinde ne varsa şartlar seni oraya götürüyor... bu yıl da böyle bir şey yaşıyoruz, kimsenin aklına, hayaline gelmeyen bir durum... evden hocalarıyla deneme yapıyorlar, soru çözüyorlar vs ama, neticede okulda yüz yüze eğitim gibi olmuyor tabi... Nasip... sağlık olsun da...

benim de annemler bana hiç dısarıyı yazmıcan falan demediler taaa ki tercihler yapılana kadar. annem mümkün degıl yazamassın dedi
hem cok duygusallar hem de dısarıda okumak gerckten pahalı.ve bizim gücümüz yetmezdi.
şimdi kardesıme ben destek oluyorum çok şükür.

karamelli_turta canım ben on gundur wc kağıdı kolluyorum ındırım degıl aksıne artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…