İşim vardı dışarıda çıkmışken kasaba da uğradım kıyma aldım

Akşama yapmayı düşündüklerim

İnegöl köfte
havuçlu pirinç pilavı
Cacık
Muzlu puding
Eline sağlık ablacım
Bende dünden tavuk çorbası ve bamya vardı
Yanina çocuklara pizza yapicam salata birde kemalpaşa tatlısı yapmıştım ama neyi yanlış yaptıysam kasımpaşa oldu yani

Eline sağlık ablacım
Bende dünden tavuk çorbası ve bamya vardı
Yanina çocuklara pizza yapicam salata birde kemalpaşa tatlısı yapmıştım ama neyi yanlış yaptıysam kasımpaşa oldu yani
Teşekkürler canım
Senin de ellerine sağlık afiyet olsun

Kızlar yarın sabah tartilalim ve bir an önce başlayalım, Çarşamba da tartiliriz başka günde.
Ama madem karar verdik derhal uygulamalaya alalım.
Aslında bugün başlamalıydik.
Oruçlu olanlar iftara iki saat kala, diğerleri sabah uyanınca tartilip bildirsin.
Ne yedik falan onları da yazalım, motive olalım.
Yaza az kaldı diyoruz ama yaz gelmiş zaten, biz evdeyiz diye hissetmemişiz haberiniz olsun

O zaman yarınki kilomuz başlangıç olsun,
Hergün tartiliyoruz da zaten gram düşüş yok

Sorma abla geliyor maraton.
Çok şükür şimdiye kadar dersleriyle alâkalı büyük sıkıntı yaşamadı, matematik ve sosyal bilgilere bayiliyor özellikle.
Sizde durumlar nasıl?
Benim branş sosyal bilgiler soruları olursa atsın

Sorma abla geliyor maraton.
Çok şükür şimdiye kadar dersleriyle alâkalı büyük sıkıntı yaşamadı, matematik ve sosyal bilgilere bayiliyor özellikle.
Sizde durumlar nasıl?
Benim oğlan bu sene 8. Sınıf

Teşekkür ederiz ablacım
Tarihe çok merakli çok ,ben ezberciydim asla bana benzemiyor hele matematiğe olan sevgisi
Kiz kardeşime çekmiş,
Kardeşimin okul dönemindeki lâkabı karekök tü
Benim oğlanlar da sayısalcı
Benim bitirdiğim bölüm coğrafya öğretmenliği
Ama devlet tarih ve coğrafya mezunlarını ihtiyacı gereği sosyal bilgiler olarak atıyor
Ilk sene lisede çalıştım memlekete gelince ilköğretimde devam ettim sonra da liseye geçmedim
Coğrafya anlatmak aslında çok daha kolay ve zevkli

Bizim zamanımızda saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde yetiştik o nedenle çevremde sayısal konusunda yardım alabileceğim kimse yoktu
Aslında sayısal bana sözelden daha somut ve cazip geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…