- 6 Ağustos 2010
- 40.337
- 72.168
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.961
Rabbim en tez zamanda hayırlısıyla istediğini versin inşallah canimBugün çok zor bir gün geçirdim, tam iftar saati eşimin çok yakım arkadaşının çocuk sahibi olacağını öğrendik. İçime öküz oturdu. Sonra da göz yaşlarım pıt pıt4 yıllık evliyiz bu süreçte 3 düşük yaşadım. Sürekli hayırlı olsun temennisinde bulunan taraf olmaya artık gücüm kalmamış sanırım.
Birikim yapma sebebim de bu konuyla alakalı kullanma aslında.Grubun temasıyla çok alakasız oldu kusura bakmayın lütfen..ama içimi dökmek istedim, dualarınıza talibim
70Günaydın
Son 2 aydır 55 tl, 58 tl gelen elektrik faturamın bu ay 76 gelme sebebi sanırım pidelerilk kez 70’li elektrik faturası gördüm pidelere aşk olsun.
Kendimi bildim bileli fena istahliyimEskiden sıfır bedene bile düşmüştüm
Bir dönem de rahatsızlığım sebebiyle yeme içmeden kesilme noktasına gelmiştim
Benimle ilgilenen biri vitamin mineral balık desteği tavsiye etti kilo alabilmem için
Şimdi 160 boy 76 77 kiloyum
Aslında en azından ortalama ilk etapta 10 kilo vermeliyim
Sonrasında da duruma göre 60 civarına gelsem çok iyi olur diye düşünüyorum
Ya bak en son 58 liralık elektrik faturama böyle dedin elektrik faturası değildir o dedin 76 geldiBana ne zaman 100den eksik fatura geldiğini hatırlamıyorum 70 değildir o ya olsa olsa 170tir. 70 olsa bilirdim.
HahahaYa bak en son 58 liralık elektrik faturama böyle dedin elektrik faturası değildir o dedin 76 geldi
Diğer ay 170 gelirse arar bulurum seni
Senin geçen yazdigini hatırladım bu hali bile aslında iyi gelmiş.Günaydın
Son 2 aydır 55 tl, 58 tl gelen elektrik faturamın bu ay 76 gelme sebebi sanırım pidelerilk kez 70’li elektrik faturası gördüm pidelere aşk olsun.
10 yıllık çektik, ufak miktarlarla ara ödeme yaptik 72 aylik ödememiz kaldi :)Madem 1 yıl oldu evi alalı krediyi ne kadar, kaç yıllığına çekmiştin, ara ödemelerle 1 yılda ne kadar borcunu kapattın bize anlatda bizde keyiflenelim
Âmin canım
Tatluya uyalımyeni günümüz çarşamba olsunTartı işine ben de varım diyorum.
Çalışırken her hafta pazartesi tartiliyordum ben, haftasonu kaçamak yapmamak adına çok motive ediyordu beni
Evde kaldigimdan beridir de cumartesi veya pazar tartiliyordum.
Bazen de ağır bir yemek yapacaksam o gün tartiliyordum eğer kilomda artış varsa bir iki gün sağlıklı beslenip sonra o yemeği yapıyorum.
Hoşgeldiniz,Bu listeye nasıl kayıt yapabilirim
Rabbim hayırli zamanda nasip etsin inşBugün çok zor bir gün geçirdim, tam iftar saati eşimin çok yakım arkadaşının çocuk sahibi olacağını öğrendik. İçime öküz oturdu. Sonra da göz yaşlarım pıt pıt4 yıllık evliyiz bu süreçte 3 düşük yaşadım. Sürekli hayırlı olsun temennisinde bulunan taraf olmaya artık gücüm kalmamış sanırım.
Birikim yapma sebebim de bu konuyla alakalı kullanma aslında.Grubun temasıyla çok alakasız oldu kusura bakmayın lütfen..ama içimi dökmek istedim, dualarınıza talibim
Yarina mayisi açarız ona ekleriz yada nasil dersen cnmYarın mart maaşının kalanını alma durumu olabilir,
O zaman seriyi bozmamak için ben bir gram alırım.
Nisan listesini kapatma
Uykucum birlikte geçirdiğin günlerin tadini çıkar cnmyok canım ya işe dönecegız muhtemelen bayram sonu oglumla butun gun ılgılenmeye cok alıstım oturdum agladım ilk yürüyüşünü bile buyuk ıhtımal göremeyecegım eve gelınce diyecek annem
4.ayında işe basladım ama o zaman küçüktü bide yarım gündü bu zamana kadar sımdı 4te falan gelicem süt izni bıtene kadar, e zaten 8den sonra yatıyor.sımdı odadan cıksam pesıme aglıyor yuzumu sevıyor.çok sukur bin şükür işim var saglıklıyız ama yıne de ınsan çok etkılenıyor.
Patron bey insanları zaten durumlar bu kadar zorken daha da zorlaştırıyor durumuSelam kizlar
Çok sinirliyim bugün de maaş kaldı patron bey haftaya dedi
Kısmi ödeme yapalım, herkesin giderleri var sonucta dedim yok dedi.
Kendime ve 2 kişiye daha zar zor biraz odettirdim.
Kasap,manav,market alışverişi yaptım resmen bir servet odedim. Tabi buna da ayrı sinirlendim
Caddeler sokaklar da maşallah insan kaynıyor, havayi güzel bulan atmış kendini sokağa.
Ben bir sure dışarı cikmasam iyi olacak.
Sinir küpü olup döndüm.
Allahtan devlet kurumundaki işi hallettim. Günün tek iyi haberi.
Neyse o zaman şükredim benSenin geçen yazdigini hatırladım bu hali bile aslında iyi gelmiş.
Keşke bana da 70 gelse
10 yıllık çektik, ufak miktarlarla ara ödeme yaptik 72 aylik ödememiz kaldi :)
Âmin canım ☺
Tatluya uyalımyeni günümüz çarşamba olsun
Hoşgeldiniz,
Kendinizi tanitip birikim hedeflerinizi paylaşarak baslayabilirsiniz.
Rabbim hayırli zamanda nasip etsin inş
Yarina mayisi açarız ona ekleriz yada nasil dersen cnm
Uykucum birlikte geçirdiğin günlerin tadini çıkar cnm ☺ bebeklikleri geri gelmiyor zaman su gibi akıp gidiyor..
En zor dönemleri bebekken bırakıp gitmek ınsanin burnunun direği sızlıyor ama büyüdükçe çocuklar anlayıp kabulleniyor, eve geleceğin saati bekleyecek seninki de
Ben daha bugün regl oldum çarşamba bana daha uygun geldi bu yüzden:)Tartı günü Çarşamba olursa, Çarşamba ya kadar yeriz bir hafta boşa gider, yarın başlayalım bence
Zaten bayrama üç hafta var
İyi ya daha çok verirsin,Ben daha bugün regl oldum çarşamba bana daha uygun geldi bu yüzden:)
Ebadan ödevden bezdim yeminle4 gün evdeyiz bakalım.
Ödevler,yemekler ev işleri derken o da geçecek de.
Bence bu dünyadan degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?