- 6 Ağustos 2010
- 40.335
- 72.167
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.021
Doğalgaz faturasının yazın az gelişini fırsat bilip değerlendirmeli dediğin gibiKizlar benim stoklarim da azaliyor,
Tuvalet kağıdı, sıvıyağ,zeytinyaği,çamaşır deterjanlarim.
Yani sık kullandiklarimizdan birer büyük boy yedek kalmış sadece.
Nasil indirim bulup da alacağız ki
Anca doğalgaz faturası düştükçe alip atariz yedeğe.
Çok mantikli benceDoğalgaz faturasının yazın az gelişini fırsat bilip değerlendirmeli dediğin gibi
Benim şu an stoklar iyi durumda sebebi ise bizim vatandaş alışverişlerimizi yaparken listeye evde olanı olmayanı yazıyordum
Bizimkiler de aynı şeyi söylemişti üniversite tercihlerinde.Evet canım...
Babamın üniversite sınavına girerken ki sözünü hatırladım, İstanbul dışı yazmak serbest ama gitmek yasak...ben de aynı fikirdeyim, önceliğim her zaman için İstanbul ama nasip ne olur onu bilemem tabi, hayırlısı....
Çok doğru demiş.Amca haklı
En iyi okul ailene evine en yakın okul bu söz de bir emekli matematik öğretmeni arkadaşıma ait
Evde kalma olayı bizim stok planını çok etkiledi.Kizlar benim stoklarim da azaliyor,
Tuvalet kağıdı, sıvıyağ,zeytinyaği,çamaşır deterjanlarim.
Yani sık kullandiklarimizdan birer büyük boy yedek kalmış sadece.
Nasil indirim bulup da alacağız ki
Anca doğalgaz faturası düştükçe alip atariz yedeğe.
Kötü oldu herkes icin. Sizin bide ev kredisi var, dahada zor. Umarim isleriniz acilir canim.Biz 3 ay devletin verdiği ödemeyi alacağız, ama benim çalışırken ek gelirlerim de vardı. Gelecek para aylık gelirimin 3te 1i falan ancak olacak.
Patron beye sordum nasıl olacak, çalışan herkes eski eleman, şirket 2 ay maasimizi ödeyemeyecek mi. 2020 bizim için bitti diye düşünüyor.
Net cevap vermedi.
Anladığım biraz takviye düşünüyor ama rakam beni mutlu etmez.
Benim sağlam bir bütçe ve önlem planı yapmam gerek kendim için.
İnşallah canım,sağolasın.Kötü oldu herkes icin. Sizin bide ev kredisi var, dahada zor. Umarim isleriniz acilir canim.
Benim daha kisa bilecegim birsey kalmadi. Sadece yemege para harciyoruz srtik gercekten.
Bakalim bu sene nasil devam etcek.
Hizir yardimcimiz olsun.
Yarın yani bugün cuma günü tartiliyoruzKizlar simdi okudum yazdıklarınızı ne zaman tartilmaya karar verdiniz
karamelli_turta birlikte bildirim yapmak kilo verirken iyi oluyor canim sorumlu hissediyorum
Ben yine çarşamba tartılırım not alirim. Sizle de cuma tartılır bildirim yaparimYarın yani bugün cuma günü tartiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?