- 22 Aralık 2016
- 1.979
- 3.933
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.321
Nisan ayından hiçbirimiz birşey anlamadık bence.
Şu faturalarinda bin metrekup belediyenin hediyesiymiş bu ay ondan az gelmiştir
Bu hayat pahalılığı beni çıldırtıyor. En temel şeylere sahip olabilmek için hep kendimizi sıkmamız gerekiyor. Hamdolsun halimize ama keşke kazancımızın bir kıymeti olsa, refah düzeyimiz yükselse..
Annemin bir arkadaşı da eski usül devam ediyormuşAy benim bi arkadasim var. WC kagitlarina takik. Misafir disinda banyosuna asla koymazmis. Eski atletleri tek kullanimlik minik minik kesmis, bir sepete doldurmus. Kullan at yapiyorlarmis...
Kulaklari cinlasin...
Karıncalar gibi hazırlanmak lazımYarın için kurufasulye ıslattım. Paketin tamamını döktüm haşlar buzluğa atarım.
Bugün de iki poşet portakal ve limon attım buzluğa.
Aklıma geldikçe yapacaklarimi not alıyorum, bu yıl sağlam hazirlik yapmak istiyorum
Evet eskiden herkesin isminin bas harfinin islendigi taharet bezleri vardi. Simdi yadirganiyor.Annemin bir arkadaşı da eski usül devam ediyormuş
Taharet bezi kullanıyormuş
Sen de bana onu hatırlattın abla
Kadın eşi ölmüş emekli maaşıyla yaşıyordu kirada şu an damadının dairesinde kalıyor ama kira alıyorlar mı bilmiyorum
Silkelen silkelen, daha vardir...ajanda arasına 265 tl koymuşum ve unutmuşum onu buldum başka birşey ararken
Evet benim çocukluğumda da vardı herkesin ayrı beziEvet eskiden herkesin isminin bas harfinin islendigi taharet bezleri vardi. Simdi yadirganiyor.
Arkadasimin refah duzeyi iyi, o sadece popo silinip atilan kagida o kadar para vermem diyor, takmis...
Bahsettiginiz hanimdan da insallah kira almiyorlardir...Yine de sukur ki maasi var, ya o da olmasa...
Genclik oyle boyle geciyor, para yaslilikta lazim...
Geçen sene tam da bu vakitler abla inşaatla uğraşıyordum hem maddi hem de maneviBorcsuz insan, zengin insandir...
Omur varsa, her gecenin bir sabahi da vardir. Cok sukur, bin sukur...Geçen sene tam da bu vakitler abla inşaatla uğraşıyordum hem maddi hem de manevi
Üzerine 60000 tl de evin a dan z ye herşeyi
Hepsi hamd olsun bitti gitti
Bir de manen sağlık sorunum
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her daim
Amin abla aminOmur varsa, her gecenin bir sabahi da vardir. Cok sukur, bin sukur...
Hayirli geceler, hayirli sahurlar insaallah...Herkese iyi geceler Allah rahatlık versin
Tebrikler canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?