Dünkü yemekler bitmedi, eşim bugun de yerim dedi.
Benim kurufasulye yine kaldı.
Ramazan basladigindan beridir şu kurufasulyeyi pişirmek nasip olmadı.
Haşlayıp yarın pişirmek niyetiyle ayirayim, kalanı buzluga
Ben çok seviyorum kuru fasulyeyi
Et mi kuru mu dersen tercihim kuru.
Benimde aklimda tazesi var bugün, kısır da istiyor cnm.

Günaydın hanımlar masallah baya yazismissiniz okumaya gidiyorum şimdi.
Işe geldim bugün
Sabah erkenden pazar ve market işinide hallettim
Pazarda 115 tl markette 75 tl harcadım yumurta toz şeker krema ve kasar aldım
Regl oldum cumartesi
Baş ağrım var 2 gündür.

Bugün ne pisirsem bilemedim

ayy sabahtan beri cinnet gecırdım resmen yaa
bakmam gereken projeler var evdeki net bilgisayarla bi türlü uyusmuyor netten düştükce beni programdan atıyor ıkı saat acılmıyor fıtık oldum
tam 3.5 saattir basındayım en sonunda kabloları falan söktüm nete kabloyla baglandım şükür yarısını hallettim.
bi yandan da cocuk aglıyo yanıma gelmek için home offıce bana göre degıl kardes

Trendyol migros sanalda iyi fiyatlara denk geldim sipariş verirsem 21 mayisa son teslim tarihi görünüyor aciliyet yok aslında ama parama mi kiyamadim ki
Tuvalet kağıdına en uygun sofia ama onu da papiadan sonra beğenmemiştim.
Alo toz deterjan 7 kg 36tl,
Migros5 lt siviyag 40tl gibi bazi fiyatlar.

Anne candır yaaa...
Köylere maas teslimi derken görev mi verildi

Ben de sipariş vermiştim markete. Getirdiler. 1 saattir tekstil kurulama yerleştirilmesiyle uğraştım...
kronikuykucu çocukla home ofis olmaz canim yaa ben de yapamazdım. Ama mecbur su an tabiki...
cidden zor canım tabi çok sukur evden calısıyoruz dısarda degılız o ayrı.
yarın yıne ıse gıdecegım nasıp olursa

Ben bugün türk bakkalina gitdim, cumartesi vaz gecmisdim.
Baya et, kiyma bide pirzola aldim. Peynir istedigim kadar yoktu, biraz ala bildim. Pirinc 2,5 kg, ince bulgur 2,5 kg, cay, biber, kücük salca, mercimek, misir unu aldim. 104€ verdim. Bizi baya götürür bakliyat ve etler.
Ardindanda tavada annemle kücük yufkalar actik. Annem burdayken birdaha deniyecem, bakalim ögrene bilmisimi.
Sonra bi hamur daha yaptik onlada annem simdi lahmacun aciyor. Bnim mutfak cok kücük. Bir kisi gire biliyor, yer yok.
Cidden ev bulmamiz lazim.

Herkese selamlar kızlar iyi haftalar
Bugün idari izinliydim is yoktu ama açık oğretimde 2.univ okuyorum onun sınavlari vardi netten bitirdim sayilir
Elektrik 94 gelmis normal
D gaz 228 gelsi bugün pek düşmemiş
Su yu bekliyorum ne gelicek
Hepinizin ellerine saglık afiyet olsun yemekleriniz yaptıklariniz menüleri yapilanlari okudukca acligım artti
Hepsiburada da gecen hafta temizlik malzemelerinde 100 tl ye 25 tl indirim vardi şampuanim vardi 3 tane bende sac kremi ve diş macunu alsim mutluyum

Eline sağlık ablacim. Bendimde canim ne zamandır arnavut ciğeri çekiyor ama çıkıp alamadim çok severim

O indirimden haberim yoktu ya bilsem alırdım bi kaç bisey
Sen ne pişirdin bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…