- 6 Ağustos 2010
- 40.285
- 72.046
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.381
Büyüsünler sağlıklaBenim çocuklar büyük olsa bende istiyordum
Ellerinize sağlık afiyet olsun canımBen bugün türk bakkalina gitdim, cumartesi vaz gecmisdim.
Baya et, kiyma bide pirzola aldim. Peynir istedigim kadar yoktu, biraz ala bildim. Pirinc 2,5 kg, ince bulgur 2,5 kg, cay, biber, kücük salca, mercimek, misir unu aldim. 104€ verdim. Bizi baya götürür bakliyat ve etler.
Ardindanda tavada annemle kücük yufkalar actik. Annem burdayken birdaha deniyecem, bakalim ögrene bilmisimi.
Sonra bi hamur daha yaptik onlada annem simdi lahmacun aciyor. Bnim mutfak cok kücük. Bir kisi gire biliyor, yer yok.
Cidden ev bulmamiz lazim.
Eki Görüntüle 2629910
Amin inşallah ablacimBüyüsünler sağlıkla
Rabbim nasip ederse daha ne görevler çıkar
Görev almış gibi ol inşaallah canım
Bana da hb msj yollamisti öyle haberim oldu canım uygulamayı indirenlere özel bi kampanyaydiO indirimden haberim yoktu ya bilsem alırdım bi kaç bisey
Sen ne pişirdin bakayim
Ellerinize sağlık afiyet olsun tarifi aldım ilk fırsatta deniycemmerhaba kızlar,
Ya bu internet üzerinden eşya alış verişi ne zor işmiş
Yeni bir limonata tarifi buldum, tadı Harika, o bir donmuş limon ve bir donmuş portakalla yapılana hiç benzemiyor, gerçek limonata, millet bayıldı
7 limon ve 3 portakalın renkli dış kabuklarını, beyaz yerine değmeden rendeledim, iki su bardağı şeker döktüm, iyice yoğurdum... sonra limon ve portakalların suyunu sıkıp, posasıyla yani çekirdekleri vs,rende kabukların üstüne döktüm, şeker eriyene kadar karıştırıp, biraz beklettim, sonra 3,5 lt su ile süzdüm ve yıllardır aradığım tadı buldum...
Sizin orda corona yok galibaBana da hb msj yollamisti öyle haberim oldu canım uygulamayı indirenlere özel bi kampanyaydiburda paylaşmak canim hic aklıma gelmedi
Bugün icin bisey yapmadım abimlerde iftara davetliyiz onlar ne yaptı bilmiyorum henüz
Birde çilek ve limonla yapıyolar bende onu demiycem pazardan çilek aldimmerhaba kızlar,
Yeni bir limonata tarifi buldum, tadı Harika, o bir donmuş limon ve bir donmuş portakalla yapılana hiç benzemiyor, gerçek limonata, millet bayıldı
7 limon ve 3 portakalın renkli dış kabuklarını, beyaz yerine değmeden rendeledim, iki su bardağı şeker döktüm, iyice yoğurdum... sonra limon ve portakalların suyunu sıkıp, posasıyla yani çekirdekleri vs,rende kabukların üstüne döktüm, şeker eriyene kadar karıştırıp, biraz beklettim, sonra 3,5 lt su ile süzdüm ve yıllardır aradığım tadı buldum...
Var varSizin orda corona yok galiba
Değişik ve güzel olur, limon ve çilek uyumuBirde çilek ve limonla yapıyolar bende onu demiycem pazardan çilek aldim
Size de şimdiden afiyet olsun...Ellerinize sağlık afiyet olsun tarifi aldım ilk fırsatta deniycem
En sıradan şeylerin bile, ne kadar değerli olduğunu anlattı bize en çok da, bu virüsSizin orda corona yok galiba
Kesinlikle çok haklısınızEn sıradan şeylerin bile, ne kadar değerli olduğunu anlattı bize en çok da, bu virüs
Kalkayım ben, yemeğim var ama, çocuklar iftara pizza istedi, hamuru ve içi hazır, onu fırına atayım...
Yaaaaa demeyin öyle ben de ailemi çok özledim.Kesinlikle çok haklısınızen çok da sevdiklerime sarılmayı özledim
Bu aralar migros ve Carrefour da deterjanda %25 indirim bekliyorum ben, onu takipteyim.Trendyol migros sanalda iyi fiyatlara denk geldim sipariş verirsem 21 mayisa son teslim tarihi görünüyor aciliyet yok aslında ama parama mi kiyamadim ki
Tuvalet kağıdına en uygun sofia ama onu da papiadan sonra beğenmemiştim.
Alo toz deterjan 7 kg 36tl,
Migros5 lt siviyag 40tl gibi bazi fiyatlar.
Bende deterjan stogumun büyük kısmını migrosun 25lik indiriminden yapmıştım, uzun zaman oldu bekleyelim bakalim.Bu aralar migros ve Carrefour da deterjanda %25 indirim bekliyorum ben, onu takipteyim.
Deterjanlara ek yapacagim indirim denk gelince.
Migrosun siviyagini kullanmıştım ben diğer market markalarından daha iyi.
O da var listede.
Benim liste epey kabarık bu sefer
Ben de böyle yapıyorum kışın limonatayı, daha kabuk şekerle buluşunca koku sarıyor etrafımerhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?