Ellerinize sağlık afiyet olsun canım

merhaba kızlar,
Ya bu internet üzerinden eşya alış verişi ne zor işmiş

Yeni bir limonata tarifi buldum, tadı Harika, o bir donmuş limon ve bir donmuş portakalla yapılana hiç benzemiyor, gerçek limonata, millet bayıldı

7 limon ve 3 portakalın renkli dış kabuklarını, beyaz yerine değmeden rendeledim, iki su bardağı şeker döktüm, iyice yoğurdum... sonra limon ve portakalların suyunu sıkıp, posasıyla yani çekirdekleri vs,rende kabukların üstüne döktüm, şeker eriyene kadar karıştırıp, biraz beklettim, sonra 3,5 lt su ile süzdüm ve yıllardır aradığım tadı buldum...

O indirimden haberim yoktu ya bilsem alırdım bi kaç bisey
Sen ne pişirdin bakayim
Bana da hb msj yollamisti öyle haberim oldu canım uygulamayı indirenlere özel bi kampanyaydi burda paylaşmak canim hic aklıma gelmedi
Bugün icin bisey yapmadım abimlerde iftara davetliyiz onlar ne yaptı bilmiyorum henüz

Ellerinize sağlık afiyet olsun tarifi aldım ilk fırsatta deniycem

Sizin orda corona yok galiba

Birde çilek ve limonla yapıyolar bende onu demiycem pazardan çilek aldim

Ellerinize sağlık afiyet olsun tarifi aldım ilk fırsatta deniycem
Size de şimdiden afiyet olsun...

Korona atlatan bir arkadaşımla konuştuk da, aman dikkat edin, c vitamini bağışıklık için çok önemli bu hastalıkta, dedi, o gazla yaptım limonatayı

En sıradan şeylerin bile, ne kadar değerli olduğunu anlattı bize en çok da, bu virüs

Kalkayım ben, yemeğim var ama, çocuklar iftara pizza istedi, hamuru ve içi hazır, onu fırına atayım...
Kesinlikle çok haklısınız en çok da sevdiklerime sarılmayı özledim

Bu aralar migros ve Carrefour da deterjanda %25 indirim bekliyorum ben, onu takipteyim.
Deterjanlara ek yapacagim indirim denk gelince.
Migrosun siviyagini kullanmıştım ben diğer market markalarından daha iyi.
O da var listede.
Benim liste epey kabarık bu sefer

Bende deterjan stogumun büyük kısmını migrosun 25lik indiriminden yapmıştım, uzun zaman oldu bekleyelim bakalim.

Ben de böyle yapıyorum kışın limonatayı, daha kabuk şekerle buluşunca koku sarıyor etrafı tek dikkat etmeniz gereken rendelerken beyazını rendelemeyin, acıyor tadı. Yapayım sahuraa çok canım istedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…