- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.341
Yarin atacağım canim unutmak yok bitisi 1 haziranmiş baktim:)Kumbara için 20 TL aktardım
Unutmuyoruz değil mi kızlar
NehhAy benim bi arkadasim var. WC kagitlarina takik. Misafir disinda banyosuna asla koymazmis. Eski atletleri tek kullanimlik minik minik kesmis, bir sepete doldurmus. Kullan at yapiyorlarmis...
Kulaklari cinlasin...
1 ay önce a101 dove a indirim yapmıştı 2 tane almıştım.dün 3 tane şampuan aldım kızlar netten.kargo olunca fiyat arttı ama yıne ındırımlı. clear mentollu kullanıyo esım 300ml kargoyla 12.5a geldı
tam benlikburda kupon olaylari cok. Kuponsuz bir ürün almak artik bildigin zoruma gidiyor
Limonları limonata için mi attınız? Nasıl atıyorsunuz acaba? Beyaz kısımları limonatayı acı yapar dediler, nasıl atacağımı şaşırdım.Yarın için kurufasulye ıslattım. Paketin tamamını döktüm haşlar buzluğa atarım.
Bugün de iki poşet portakal ve limon attım buzluğa.
Aklıma geldikçe yapacaklarimi not alıyorum, bu yıl sağlam hazirlik yapmak istiyorum
İki portakal bir limon kabuklu sekilde dilimleyip attım, meyvesuyu yapacağım.Limonları limonata için mi attınız? Nasıl atıyorsunuz acaba? Beyaz kısımları limonatayı acı yapar dediler, nasıl atacağımı şaşırdım.
gunaydınlarr
ay kahvemsi önceki sayfada tekrar günaydın yazmıssın ya, diyorumki demin uyku semesine çift görüyorum heralde
Günaydın sabah şekerleri siziYazdıktan sonra farkettim ben de
Sabah erken kalkınca her saat başı günaydın bana
biz de baklagiller toplu haslıyoruz canım sonra buzluga bölerek koyuyoruz pratik oluyor.Dünkü yemekler bitmedi, eşim bugun de yerim dedi.
Benim kurufasulye yine kaldı.
Ramazan basladigindan beridir şu kurufasulyeyi pişirmek nasip olmadı.
Haşlayıp yarın pişirmek niyetiyle ayirayim, kalanı buzluga
Buzlukta yer oldukça ben de öyle yapiyorum gerçekten pratik.biz de baklagiller toplu haslıyoruz canım sonra buzluga bölerek koyuyoruz pratik oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?