- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.421
Ben de 1 yılı gecti happy den almıştım istanbula gezmeye gidinceŞampuan Gratis indiriminde almıştım kışın, epey daha gider
Önümüzdeki günlerde herşeye zam geleceğini düşünüyorum, temizlik ürünleri, kağıt grubu da en çok zam gören şeyler oluyor.
Eline saglik süper görünüyorEki Görüntüle 2630221 Eki Görüntüle 2630222 Eki Görüntüle 2630223 Eki Görüntüle 2630224
Tavada yaptığım
Şibit/şebit/yufka ekmeklerim
Oklava ile ilk hamur açma denemem
Ben is bankasi kullaniyorum. Digerlerini hic takip etmedim acikcasi. Neden acaba ben de merak ettim.Günaydın kızlar nasilsiniz
Bankadan altın alan arkadaşlarım
Ziraat bankası ve halkbankasinda makas aralığı artmış
Isbankasinda normal görünüyor
Bu durum neye işaret acaba
Oy kiyamam paşayagünaydın kızlar sabah oglanı aşıya götürdük maskeli tulumlu görünce ebeyi basladı aglamaya.
ben de ıse gıdıcem bırazdan müdür toplantıda dıye gec gel dedi.
Eki Görüntüle 2630221 Eki Görüntüle 2630222 Eki Görüntüle 2630223 Eki Görüntüle 2630224
Tavada yaptığım
Şibit/şebit/yufka ekmeklerim
Oklava ile ilk hamur açma denemem
Ellerine sağlık muhteşem görünüyor ablacımkaramelli_turta 20 gram altin daha aldim mayis ayi toplam 35 gram altin olarak listeye ekleyebilirsin canim sagolasin.
Uzun zamandır 3 ya da 4 tl falan di sanirim makas ziraatte..Günaydın kızlar nasilsiniz
Bankadan altın alan arkadaşlarım
Ziraat bankası ve halkbankasinda makas aralığı artmış
Isbankasinda normal görünüyor
Bu durum neye işaret acaba
Ben diyet yaparken, diyetisyenden sonraki dönemde yani haftalık menü yapardım kendime, dengeli ve sağlıklı olsun diye.Her gün ne pisirsem düşüncesi beni yoruyor...Sanirim bu durum da sağlıklı beslenme düşüncenin de etkisi var...
Kizlar bugun ne var menüleriniz de belki yarın icin bana fikir olur
Saglikli beslenme düsüncesi bir bana olmadi yaHer gün ne pisirsem düşüncesi beni yoruyor...Sanirim bu durum da sağlıklı beslenme düşüncenin de etkisi var...
Kizlar bugun ne var menüleriniz de belki yarın icin bana fikir olur
Bereketli olsun canim paraciklarin.Bu hafta gece vardiyasindayim güzel uyumuşum sabahtan.
Maaş hesaba yatmış, gün parasi da havale edildi bütçeyi yapacağım bakalım.
Maaşın bir miktari ile günü diğer hesaba attim, gözümün önünde durmasın.
Geçen ay harcliktan bir miktar para kalmıştı onu da çekip acil durumlar için nakde ekledim.
Hepimize ders oldu,Bereketli olsun canim paraciklarin.
Bizim geçen ay parça parca geldi, bu ay yine öyle olacak.
Nakit hiç kullanmiyorum, ödemeleri de erteledik zaten.
Daha şirketten bana gelecek miktarlar belli olmadı.
Bu salgın tam ders oldu, 6 ay tüm ödemeler devam ediyor gibi acil durum fonunu kenara ayırıp birşeyler yapmak niyetindeyim, kafamdadonuyor
Tatlu benim ek ders bu sabah yatmıştı.Uzun zamandır 3 ya da 4 tl falan di sanirim makas ziraatte..
Bikac güne ek ders gelir. Onunla hemen almayı dusunuyorum
Ben de limonata tarifimi çok severim sık sık yaparım. Kuzenim bana donmuş portakalla yapılanı övünce denedim hiç tat almadım. Benim tarifim biraz ıvırı zıvırı çok ama değiyor yamerhaba kızlar,
Ya bu internet üzerinden eşya alış verişi ne zor işmiş
Yeni bir limonata tarifi buldum, tadı Harika, o bir donmuş limon ve bir donmuş portakalla yapılana hiç benzemiyor, gerçek limonata, millet bayıldı
7 limon ve 3 portakalın renkli dış kabuklarını, beyaz yerine değmeden rendeledim, iki su bardağı şeker döktüm, iyice yoğurdum... sonra limon ve portakalların suyunu sıkıp, posasıyla yani çekirdekleri vs,rende kabukların üstüne döktüm, şeker eriyene kadar karıştırıp, biraz beklettim, sonra 3,5 lt su ile süzdüm ve yıllardır aradığım tadı buldum...
Bereketli olsun ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?