- 6 Ağustos 2010
- 40.282
- 72.038
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.461
Burada köylüden tereyağ 45 tlBi arada 101de torku tereyağ 1 kg 50 tl.
Yakalarsam alacağım.
Abla cok şanslısınızBurada köylüden tereyağ 45 tl
Hic bana göre değil zaten temizlik takıntım da var malum, sabah çıkıp akşam donuyoruz evde tek ne yapacak ki hayvan.Canlı hayvan insanın hareketini illaki kısıtlıyor
zordur canım ya
Bir de öldüler mi psikoloji dip yapıyor insanda
Yarın şirkete gideceğim bakayım denk gelirse alır buzluğa atarım iyiymiş fiyatıBi arada 101de torku tereyağ 1 kg 50 tl.
Yakalarsam alacağım.
Ne kadar dikkat edebilirler bilemiyorum, tedirginim bu konuda ben de.Şu kuaför berber durumlari için ne düşünüyorsunuz kızlar?
Ben Asla ayak basmam, bastirmam net
Size bir anımı yazayım hemen ama yargilamayin.
Epey yıllar önce eşimin arkadaşı tatile gidecek diye kuşu bize bırakmak istedi, olur dedim el kadar şeyin ne zararı olacak ki.
Getirdi birkaç gün ilgilendik, oturma odasinda yanimizdaydi kafesi. Sonra komşu gündüz çok ses yapıyor diye şikayet etti,
O zaman salonu pek kullanmıyoruz ve çok gün ışığı almıyor daha az ses yapar diye ise giderken kafesini salona koyduk.
Akşam yedik içtik yatacagiz artık, birşey için salona girdim aaaa dedim biz hayvanı unuttuk burada.
Yemi, suyu vardı Allahtan.
O gün bir kez daha anladık ki biz evde canlı birşey bakamayiz.
Torkuyu geçen ay denk gelmişti ve lezzetini çok beğendim. Bulursam yarin alacağım.Yarın şirkete gideceğim bakayım denk gelirse alır buzluğa atarım iyiymiş fiyatı
Ben geçenlerde aldım küçük boydu ama çok lezzetliydi.karamelli_turta torkunun tereyağı güzel oluyor mu ?
En iyisi ben alıp parçalayıp dondurucuya koyayımBen geçenlerde aldım küçük boydu ama çok lezzetliydi.
Bende genelde kaş için gidiyordum lazere iyiki gittim çok iyi oldu bu günler içinNe kadar dikkat edebilirler bilemiyorum, tedirginim bu konuda ben de.
Benim iki seferlik daha boyam var evde boyarim, kaşlarımı da hallediyorum artık iyi kötü.
Kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum uzun bir süre.
Ama eşim biraz daha geçsin gider subay trasi yaptırırım saçlarımı diyor, ben hallederim dedim ama pek sıcak bakmiyor
Sutasin tereyağı var benim dondurucuda ama torku alacağım bundan sonra denk geldikçe.En iyisi ben alıp parçalayıp dondurucuya koyayım
Pazara filan çıkmıyorum
Öğrencilere de getirtme imkanım yok
Bir de torku tereyağ başka sitelerde 85 tl civarında
En iyisi alıp stoğa atmak
Teşekkür ederim canım bilgilendirme içinSutasin tereyağı var benim dondurucuda ama torku alacağım bundan sonra denk geldikçe.
Torkunun ürünlerini beğeniyorum ben, salgın döneminde süt alıp mayalamiyorum yogurdunu alıyorum, diğer hazır yogurtlardan daha iyi.Sutasin tereyağı var benim dondurucuda ama torku alacağım bundan sonra denk geldikçe.
Abla sen bu internetten alışveriş olayını yanlis anladın sanıyorum.En iyisi ben alıp parçalayıp dondurucuya koyayım
Pazara filan çıkmıyorum
Öğrencilere de getirtme imkanım yok
Bir de torku tereyağ başka sitelerde 85 tl civarında
En iyisi alıp stoğa atmak
O zamanKizlar cok tesekkurler bir-kac günlük yemek fikri oluştu bana sayenizde...
Ben internette indirim olursa alıyorumAbla sen bu internetten alışveriş olayını yanlis anladın sanıyorum.
İnternette fiyatlar her zaman daha daha yüksek, sadece indirim ve kampanya dönemleri alınabilir.
Normal zamanda bakma bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?