- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.441
Tavuk graten var bizde ana yemek olarak. Çorba zaten her gün tarhana yapıyorum öyle karar almıştım hem pratik hem seviyoruz hem de evde çok var bitsin. Tatlı olarak da baklava var.Her gün ne pisirsem düşüncesi beni yoruyor...Sanirim bu durum da sağlıklı beslenme düşüncenin de etkisi var...
Kizlar bugun ne var menüleriniz de belki yarın icin bana fikir olur
Ali nazik yapacağım tatlu kıyması kavuruldu patlıcanların közlenmesi kaldıHer gün ne pisirsem düşüncesi beni yoruyor...Sanirim bu durum da sağlıklı beslenme düşüncenin de etkisi var...
Kizlar bugun ne var menüleriniz de belki yarın icin bana fikir olur
Sağol turtisimBereketli olsun ekliyorum
Size bir anımı yazayım hemen ama yargilamayin.Merhaba hanımlar, bugün zaman su gibi geçti. Sahuru bekleyince sabah da geç kalktım zamanı yetiremedimYemeği ocağa koydum. Dünden mercimek var bugün de bezelye yaptım yanına.
Pazara çıktık bugün, dönüşte biraz hava alalım diye ıssız bir yerlere gittik. Dün komşunun kedisi camdaydı işten gelirken gördüm , keşke biz de kedi alsak diye konuşuyordum. Gittiğimiz yerde de tesadüf bir kedi vardı, o kadar çok oynadı ki bizimleEşim bayıldı, normalde sevmez pek. Kesin ev kedisiydi, uzun tüylü pek tatlıştı. Memlekete gitme işleri olmasa çok isterdim ama evde bir canlıyı yalnız bırakmak hiç içime sinmiyor. Muhabbet kuşumuzu tatile bile taşıyoruz biz
Cnm unutmaniz normalSize bir anımı yazayım hemen ama yargilamayin.
Epey yıllar önce eşimin arkadaşı tatile gidecek diye kuşu bize bırakmak istedi, olur dedim el kadar şeyin ne zararı olacak ki.
Getirdi birkaç gün ilgilendik, oturma odasinda yanimizdaydi kafesi. Sonra komşu gündüz çok ses yapıyor diye şikayet etti,
O zaman salonu pek kullanmıyoruz ve çok gün ışığı almıyor daha az ses yapar diye ise giderken kafesini salona koyduk.
Akşam yedik içtik yatacagiz artık, birşey için salona girdim aaaa dedim biz hayvanı unuttuk burada.
Yemi, suyu vardı Allahtan.
O gün bir kez daha anladık ki biz evde canlı birşey bakamayiz.
Işe dönüş tarihleri değişti cnm birçok sektörde gevsemeyle. Arkadaşlar vardi 3 ay izne ayrildilar ama dönüş tarihleri mayıs, haziran olarak değişmiş şimdi ne diyelim hayırlısı olsun.Ben hesap kitap işlerine daldım.
Üç aylık bütçe yaptım, stok bütçesi ayırdım.
İnternetten de birkaç ürün buldum alınacaklar listemde olan, bayrama kadar aklimdakileri tamamlamak istiyorum.
Sanırım bayram dönüşü ise başlangıç olacak, sürekli karar değiştiriyor yönetim ama bu sefer uzatmaz gibi geliyor.
Yarın toplantı yapacağız, ona göre evdeki işlerimi de planlayıp bayrama kadar hallederim
Yeni bir hesap açtım stok icin, her ay maaştan aktaricam ufak tefek. Toplu alışveriş yaparsam indirim denk gelirse kullanırımIşe dönüş tarihleri değişti cnm birçok sektörde gevsemeyle. Arkadaşlar vardi 3 ay izne ayrildilar ama dönüş tarihleri mayıs, haziran olarak değişmiş şimdi ne diyelim hayırlısı olsun.
Plânları çok severiz
Bende stok bütçesi ayirayim fikir oldu bana da.
Kumbaraya bu haftanin miktarini attim.
Daha ne olsun cancazımTavuksuyu çorba,
Tavuk kalamar,
Dünden kısır,salata,yoğurt var iftarda.
Rabbim olmayanlara da versin abla.Daha ne olsun cancazım
Afiyet olsun
Bi arada 101de torku tereyağ 1 kg 50 tl.Yeni bir hesap açtım stok icin, her ay maaştan aktaricam ufak tefek. Toplu alışveriş yaparsam indirim denk gelirse kullanırım
Canlı hayvan insanın hareketini illaki kısıtlıyorSize bir anımı yazayım hemen ama yargilamayin.
Epey yıllar önce eşimin arkadaşı tatile gidecek diye kuşu bize bırakmak istedi, olur dedim el kadar şeyin ne zararı olacak ki.
Getirdi birkaç gün ilgilendik, oturma odasinda yanimizdaydi kafesi. Sonra komşu gündüz çok ses yapıyor diye şikayet etti,
O zaman salonu pek kullanmıyoruz ve çok gün ışığı almıyor daha az ses yapar diye ise giderken kafesini salona koyduk.
Akşam yedik içtik yatacagiz artık, birşey için salona girdim aaaa dedim biz hayvanı unuttuk burada.
Yemi, suyu vardı Allahtan.
O gün bir kez daha anladık ki biz evde canlı birşey bakamayiz.
Amin canım aminRabbim olmayanlara da versin abla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?