- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.491
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.761
Oyy masallah. Ekonomi basliklari cennet kokacak...Oy tartıya çıktım çıkmaz olaydım 86 olmuşum. Haftaya bugün baby is comingondan sonra inşallah ibre düşüşe geçer.
Bugün kuru kayısı, kuru üzüm, buğday ıslayacağım yarın aşure yapıp kavanozlayacağım. İçine kuru fasulye nohut koymayacağım gaz yapmaması için. Az şekerli yapıp lohusalıkta tüketmeyi planlıyorum.
Ne güzel olmuş canım...Selam kizzlar, görümce olup döndüm.
İyiki gitmişiz, çok sevindim. Biz geldiğimiz için herkes de çok mutlu oldu.
Eşimin ayarladığı araç özel minibüstü, gelin arabası gibi elimizden geldiğince de süsledik.
Gelinle damadı da aldık. Valla çok duygulandım, iyiki gittim.
Yalnız sevdiklerini gorup sarilamamak ne kadar da zormuş, neyse 2,5 ay aradan sonra gördüm buna da şükür.
Asmin hangi sehirdesin yazmis miydin daha önce unuttum. Ben Berlin'deyim. Ben de 20 sene calistim Türkiyede erken emeklilik hakkim var. Simdi ise keyfen calisiyorum Berlin'de. Cocuklarim cok kucuk onlarla ilgilenmeyi seviyorum. Evleri aldik, yatirimlari yaptik. Biraz da kocam calissin diyorumBende 10 yil boyunca 3 ev gecindirdim bir maasla. Simdi dönüp baktigimdada yanlis yapmisdim diyorum.
Su an sadece kendi evimizi ve anneme her ay 400€ veriyorum. Esimin aylesine gecen yil cok yüklü yardim etdik, su an onlarin ihtiyaclari kalmadi. Yasli insanlar, arada bir bide harclik yollariz, onlarinda gönlü olsun.
Ooo cok iyi tebrikler.Bugün tartıldım 75.5 kg yım
1 haftada 800 gr gitmiş
Bundan sonra nasipse cuma günleri tartılırım
Ben de ilk kez yapıcam arkadaşım bir yerde yemiş öv öv bitiremedi :) yapim dedim pilava alternatif.Afiyet olsun
Kürt koftesini ilk kez duyuyorum
Allah razı olsun, inşallah öyle olurSuperr hadi sağlıkla kolay doğum olsun ...
Aşure cok guzel bir lezzet bebeğe süt olsun
Allah razı olsun, inşallahOyy masallah. Ekonomi basliklari cennet kokacak...
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.Selam kizzlar, görümce olup döndüm.
Eşimin ayarladığı araç özel minibüstü, gelin arabası gibi elimizden geldiğince de süsledik.
Yalnız sevdiklerini gorup sarilamamak ne kadar da zormuş, neyse 2,5 ay aradan sonra gördüm buna da şükür.
Oh ne güzel o keyfi hissettim burdanSelam kizzlar, görümce olup döndüm.
Harikasın tebrik ediyorum ablacimBugün tartıldım 75.5 kg yım
1 haftada 800 gr gitmiş
Bundan sonra nasipse cuma günleri tartılırım
Çok iyi olmuş hayırlı olsun cnm tekrarSelam kizzlar, görümce olup döndüm.
Tebrik ederim cnmK kahvemsi mutluluk gorumceligin hayirli olsun çook mutlu olsunlar..
Mercimek çorbası
Pilâv
Taze fasulye
Yoğurt iftarligimiz,
Yermekten sonra da puding yapacağım çabuk elden.
Bu arada 59.5 olmuşum, 300 gr daha düşüş var
amin canımn çok sagolRabbim hayirlisindan bir ev versin canım.
Üzüldüm kötü komşuyla uğraşmak zor
gercekten tatlu burda bırbırımızı tanımadan o kadar güzel dualar edıyorlar ki bu ev bakma ısını mesela hiç bir arkadasım bılmıyor henuz sızle paylastımKızlar sizin dualarınız cani gönülden isteğiniz sayesinde olacak inşallah kısmetse. Insanın yakinlarindakiler bile bunu dilemiyor bu devirde
senin adına ck sevındım canım aılen kardesın de cok mutlu olmustur Allah bi yastıkta kocatsınSelam kizzlar, görümce olup döndüm.
hayırlı dogumlar canım ınsAllahBen de ilk kez yapıcam arkadaşım bir yerde yemiş öv öv bitiremedi :) yapim dedim pilava alternatif.
Allah razı olsun, inşallah öyle olur
Allah razı olsun, inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?