Oyy masallah. Ekonomi basliklari cennet kokacak...

Eve gelirken 200 tl lik benzin aldım
En son mart ayında almıştım

Akşam hazırlığından sadece pilav kaldı
Küçük kuzum seviyor diye kakaolu puding de yaptım ona

Annemin sağolsun komşusu yufka ekmeği ve yeşil soğan getirmiş bana da ekmekleri buzluğa koydum
Soğanları da yıkadım temizledim ince ince doğradım buzluğa koydum onları da
Belki ıspanak soğan lor baharat karışımı bir iç hazırlar tavada bükme ekmeği denir burada gözleme yani yapabilirim nasipse zamanı gelince

Ne güzel olmuş canım...

Akşama yine yemek yok, geçen sefer yaptiklarimdan karnıyarık atmıştım buzluğa, cacık ile onu çıkaracağım. Bir tane de gözleme var buzlukta. Öyle ortaya karışık olsun bu akşam da.
İki gündür dışarıda olunca yemek işi düzenli olamadı,
Yarın artık eşimee mükellef bir iftar hazırlarım, hem de teşekkür olur

Asmin hangi sehirdesin yazmis miydin daha önce unuttum. Ben Berlin'deyim. Ben de 20 sene calistim Türkiyede erken emeklilik hakkim var. Simdi ise keyfen calisiyorum Berlin'de. Cocuklarim cok kucuk onlarla ilgilenmeyi seviyorum. Evleri aldik, yatirimlari yaptik. Biraz da kocam calissin diyorum

Afiyet olsun
Kürt koftesini ilk kez duyuyorum
Ben de ilk kez yapıcam arkadaşım bir yerde yemiş öv öv bitiremedi :) yapim dedim pilava alternatif.
Superr hadi sağlıkla kolay doğum olsun ...
Aşure cok guzel bir lezzet bebeğe süt olsun
Allah razı olsun, inşallah öyle olur
Oyy masallah. Ekonomi basliklari cennet kokacak...
Allah razı olsun, inşallah

Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Birlikte çook mutlu olsunlar......
Hep birlikte çook mutlu olun,
Hepimiz çook mutlu olalım inş

Oh ne güzel o keyfi hissettim burdan
Ömür boyu mutlu olsunlar.

Çok iyi olmuş hayırlı olsun cnm tekrar

Tebrik ederim cnm
Ah o kiloları hiç göremeyeceğim galiba
Akşam üzeri 30dk yürüdüm bende biyerden başlamam lazim

Rabbim hayirlisindan bir ev versin canım.
Üzüldüm kötü komşuyla uğraşmak zor
amin canımn çok sagol
Kızlar sizin dualarınız cani gönülden isteğiniz sayesinde olacak inşallah kısmetse. Insanın yakinlarindakiler bile bunu dilemiyor bu devirde
gercekten tatlu burda bırbırımızı tanımadan o kadar güzel dualar edıyorlar ki bu ev bakma ısını mesela hiç bir arkadasım bılmıyor henuz sızle paylastım
her konuda destegınız için herkesten Allah razı olsun çok kıymetli
senin adına ck sevındım canım aılen kardesın de cok mutlu olmustur Allah bi yastıkta kocatsın
Ben de ilk kez yapıcam arkadaşım bir yerde yemiş öv öv bitiremedi :) yapim dedim pilava alternatif.

Allah razı olsun, inşallah öyle olur

Allah razı olsun, inşallah
hayırlı dogumlar canım ınsAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…