- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.241
Dün akşam bende yaptım sadece 1 tane yedim :))Hahah şekerpare yaa gözüm kaldi kalanı evdekilere bitirttim...hâlâ ac misin
Ooo aramızda fitler de var hemen bize isin sirrini söyler misin... 53 olsam cok sukurBu aralar okuyamamıştım. Yemek zayıflama kısımlarını gördüm. Herkes pek hamarat mutfakta. Ve çıtır manken olmak telaşıda eklenmiş. Bende dikkat etmeye çalışıyorum. 51.5 olmuşum. 53tüm en son. Daha da vermem lazım. 48 olasım var.hatta 40ta kabulüm ama nerde o günler. Daha yazacaklarım var. Şarjı doldurunca yazarım.
Benim doğumlardan önceki kilom 54 idiOoo aramızda fitler de var hemen bize isin sirrini söyler misin... 53 olsam cok sukur
Günaydıın.BettyRuble doğuma kaç gün kaldı,isim ne düşünüyorsunuz ☺
ac kalmaya degdi bacim, 1 kg gitmis. Geri kalan 79,7 kg la kendimi manken gibi his ediyorum bugünHahah şekerpare yaa gözüm kaldi kalanı evdekilere bitirttim...hâlâ ac misin
Sağlıkla gelsin paşaGünaydıın.
Doğuma 2 güncükYiğit olucak adı nasipse
Tebriklerrrac kalmaya degdi bacim, 1 kg gitmis. Geri kalan 79,7 kg la kendimi manken gibi his ediyorum bugün
Cok sevindim ne güzel haber.Hem de ne ağır. Gerçi yogunlar, tüm firmalar neredeyse kapandı ve kurum ilk kez böyle bir yoğunluk gördü, insanüstü çalışıyorlar.
Normalde onaylanıp ayın 5.inde odenecekti.
Gecikti, iki sefer kuruma gittim onaylatmak için.
Çok şükür para geldi.
Maat maaşları bile daha tamamlanmadığı için n insanlar çok parasız kaldı.
Herkesin yükü omuzlarimda gibi hissediyordum, çok rahatladım. Bugün bir fakiri sevindirecegim.
Günaydin burda da hava kapali. Ben de yürüyüs yapacaktim su anda hirkami giydim oturuyorum.Günaydin kizlar,
sabah zulamin bir kismi elime düsdü. Oraya yarisini koydugumu unutmusum
hava yagmurlu burda bir kac gün, güya yürüyüs yapcaktim.
kronikuykucu ben mümkünse devlet bankaları önceliğin olsun derim tâbi size nasil uyarsa.
Sağol T tatlu Rabbim senin de gönlüne göre versiniyiniyetli bereketli olsun canim rabbim gönlüne gore ev nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?