Ooo aramızda fitler de var hemen bize isin sirrini söyler misin... 53 olsam cok sukur
Çok yürüyüş yaparım. Koronadan yeterince yürüyemiyorum. Göbeğim var ya. Boyum 1.58. Bir gr alsam göbeğim şişiyor. Şiştikçe daha az yiyesim geliyor. Yürüyemediğimden ödem oluyordur belkide. Eski yürüyüşlerimi özledim.

kronikuykucu ben mümkünse devlet bankaları önceliğin olsun derim tâbi size nasil uyarsa.
Bende öyle derim. Biz iş bankasından çektik. Pişmanım. Keşke devet bankası diye tuttursaydım. Pek kolaylık sağlamadılar. Millet 3 ay erteletiyor. Biz onu da yapamadık. Gerçi araştırmadım erteletebilirmiyim diye. Sizler üstüne faiz koyacaklar diyince araştırmadım. 0.79 lu devlet bankasına geçme şansım var mı bilmiyorum.

tünaydın
cok tesekkur ederim kızlar
sizin gibi aklı basında bana akıl veren arkadaslarım oldugu için cok sanslıyım
bu durumu bılmıyordum esıme anlatacagım zaten cogu seyi sizden ogrenıyorum
bakalım hayırlısıyla evi bulalımda kredi işine de gırısecegız dua edıyorum Rabbım hayırlısını versin

Ben dışarı çıkmaktan vazgeçtim, çocuklar kıyamam nasıl mutlular, sokakta herkes ve çok kalabalık tabi.
Carrefour bulaşık makinası tabletlerinde indirim var, siparislerimi oradan verdim.
Kahvaltılık, şu, yoğurt, süt, buzdolabı poseti,tablet yine ufak çaplı bir servet tuttu.
Cuma teslim edecekler.
Yarın şirkete gidince de yeşillik, kapas alışverişini tamamlarım.
Sonraki hafta bayram yasağı olursa ona göre detaylı liste yaparım.

Gün paraları yavaştan geliyor 2000 tl si geldi 3000 tl kaldı
Bereketli olsun

Biz güne de giremiyoruz. Geç veriyorlar. sen benim yerime ver ben sana sonra vereyim diyenler var.unuttum diye getirmeyen var. İnsan sorumluluğunu bilmeli. Güzel bir grup denk gelse bende girerim

Bereketli olsun

Biz güne de giremiyoruz. Geç veriyorlar. sen benim yerime ver ben sana sonra vereyim diyenler var.unuttum diye getirmeyen var. İnsan sorumluluğunu bilmeli. Güzel bir grup denk gelse bende girerim
Allah razı olsun

Öyle gün mü olurmuş olmasın daha iyi

Biz paraları bankadan eft yapıyoruz
Her birimiz farklı yerlerdeyiz şu an önceden de eft yapıyorduk
Çoğu memleketlerinde arkadaşların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…