- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.261
Yap yap, uzun zamandir yapmamistin. Cocuklar komsular ozlemistir...Canım börek yapmak istiyor
Çok yürüyüş yaparım. Koronadan yeterince yürüyemiyorum. Göbeğim var ya. Boyum 1.58. Bir gr alsam göbeğim şişiyor. Şiştikçe daha az yiyesim geliyor. Yürüyemediğimden ödem oluyordur belkide. Eski yürüyüşlerimi özledim.Ooo aramızda fitler de var hemen bize isin sirrini söyler misin... 53 olsam cok sukur
Benimde 48-45ti. Ne güzeldi doğum öncesi kilom.Benim doğumlardan önceki kilom 54 idi
Şimdi 57 aşağısına inemiyorum gerçi artik 57ye de düşemedim de
Bende öyle derim. Biz iş bankasından çektik. Pişmanım. Keşke devet bankası diye tuttursaydım. Pek kolaylık sağlamadılar. Millet 3 ay erteletiyor. Biz onu da yapamadık. Gerçi araştırmadım erteletebilirmiyim diye. Sizler üstüne faiz koyacaklar diyince araştırmadım. 0.79 lu devlet bankasına geçme şansım var mı bilmiyorum.kronikuykucu ben mümkünse devlet bankaları önceliğin olsun derim tâbi size nasil uyarsa.
Sağlıkla kucağına alırsın umarım, çok az kalmışGünaydıın.
Doğuma 2 güncükYiğit olucak adı nasipse
ben de esımı beklıyorum turtısım oglanı sallıyorum gıdene kadar uyusun az dıye.hava cok sıcak ama ruzgar var burdaHaydi biz çocuklarla dışarı kaçar
Bereketli olsunGün paraları yavaştan geliyor 2000 tl si geldi 3000 tl kaldı
Allah razı olsunBereketli olsun
Biz güne de giremiyoruz. Geç veriyorlar. sen benim yerime ver ben sana sonra vereyim diyenler var.unuttum diye getirmeyen var. İnsan sorumluluğunu bilmeli. Güzel bir grup denk gelse bende girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?