Zaten o katmerler yapıldıysa kahvaltı sofrası şart.
Ellerine sağlık abla

Allah razı olsun

Öyle gün mü olurmuş olmasın daha iyi

Biz paraları bankadan eft yapıyoruz
Her birimiz farklı yerlerdeyiz şu an önceden de eft yapıyorduk
Çoğu memleketlerinde arkadaşların
Bizde de sağlam 2 grup var onlarla yapiyorum ayın 15 'in dr öğleye kadar hesapta para..

karamelli_turta sabah hemen ortalığı toplayıp süslenip dışarı çıktım çocukla..Gören beni ne dedi kimbilir ama oyle iyi oldu ko çocuğa da bana da..

K kahvemsi mutluluk ben de tesadüfen carrefour da çocuğa bir şey alırken gordum tablet fiyatını hemen aldim
90 lisi 59 küsür idi..

Bereketli olsun

Biz güne de giremiyoruz. Geç veriyorlar. sen benim yerime ver ben sana sonra vereyim diyenler var.unuttum diye getirmeyen var. İnsan sorumluluğunu bilmeli. Güzel bir grup denk gelse bende girerim
Bizim günün de tadı kaçtı, önemli olan aynı 2-3 gün içinde verilmesi. Bizim tarih aralığı öyle geniş ki ne anladım o işten

Selâm kızlar
Sabahtan pazara gittim kimseler yokken hallettim çok sükûr.

Öğlen ogluslarimla yürüyüşe çıktık gezdik dolaştık, parka da gittik ama kaydirak salıncak vs hiçbirine yanaşmadılar zira zaten çok kalabalıktı.
Eve gelince ev işleri yemek vs derken yorulmuşum uyudum biraz da.

Akşam üzeri annem ve babam geldi çok özlestik çok çocuklara birşeyler almışlar biraz da harçlık verdiler görüştük iyi oldu.iki buçuk ayda 3 kez görüşmüş olduk böylece.
Kilom da aynı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…