- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.491
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.281
Ben hep oyle yaparim, hafif oluyor..Katmerleri yapınca bu kez canım kahvaltı sofrası istedi hadi bakalım
Canım tatlı istiyordu ben de hazır süt kaynatmışken sütlü kemalpaşa tatlısını
CanTorun abla senden duydum deneyeyim dedim
Zaten o katmerler yapıldıysa kahvaltı sofrası şart.Katmerleri yapınca bu kez canım kahvaltı sofrası istedi hadi bakalım
Canım tatlı istiyordu ben de hazır süt kaynatmışken sütlü kemalpaşa tatlısını
CanTorun abla senden duydum deneyeyim dedim
Geçen ay bin metreküp su belediyelerin hediyesiydiSu faturasi 82 tl, dogal gaz 58.
Su gecen ay 58 di, bu ay cok yuksek.
Hic boyle bir fatura odemedik...
Oyleydi guya ama, benim normal faturam o civarda zaten...Geçen ay bin metreküp su belediyelerin hediyesiydi
Bu ay da bizden kendilerine hediye etmişler demek
Simdiden diyorsun, kaloriferi yakiyormusun halâ?Doğalgaz faturam şimdiden 185 tl
Evet abla geceleri 22 dereceye ayarlıyorum sabaha kadar devreye girip çıkıyorSimdiden diyorsun, kaloriferi yakiyormusun halâ?
Benim de 52 54 arası idi... Ben de hiç doğumdan sonra 57 altına dusemedimBenim doğumlardan önceki kilom 54 idi
Şimdi 57 aşağısına inemiyorum gerçi artik 57ye de düşemedim de
Iyi ozaman bak bugun de dikkat et. Yarın güzel bir pasta börek ye cok guzel oluyorac kalmaya degdi bacim, 1 kg gitmis. Geri kalan 79,7 kg la kendimi manken gibi his ediyorum bugün
Bizde de sağlam 2 grup var onlarla yapiyorum ayın 15 'in dr öğleye kadar hesapta para..Allah razı olsun
Öyle gün mü olurmuş olmasın daha iyi
Biz paraları bankadan eft yapıyoruz
Her birimiz farklı yerlerdeyiz şu an önceden de eft yapıyorduk
Çoğu memleketlerinde arkadaşların
Abla sen hangi sehirdesin su cok gelmisSu faturasi 82 tl, dogal gaz 58.
Su gecen ay 58 di, bu ay cok yuksek.
Hic boyle bir fatura odemedik...
Şimdiden derken. Nasıl hesaplıyorsunuz fatura gelmedenDoğalgaz faturam şimdiden 185 tl
Bursa. Genel olarak suyu pahali bir sehir de, 60 ustune hic cikmazdi.Abla sen hangi sehirdesin su cok gelmis
Bizim günün de tadı kaçtı, önemli olan aynı 2-3 gün içinde verilmesi. Bizim tarih aralığı öyle geniş ki ne anladım o iştenBereketli olsun
Biz güne de giremiyoruz. Geç veriyorlar. sen benim yerime ver ben sana sonra vereyim diyenler var.unuttum diye getirmeyen var. İnsan sorumluluğunu bilmeli. Güzel bir grup denk gelse bende girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?