- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.321
Ah ahhhBen acaba en son ne zaman 52 kiloydum
Yarın bakicam fırsat olursa ayar kısmını pek bilmiyorumBen kolyemu 4 yil önce falan almıştım 18 ayar ama boyunu bilmiyorum, kısacık hoş durmaz zaten kuyumcuda belli ölçüde oluyor zincirler.
Virus durumlari değiştirdi biraz canım,anca evin fotolarını atarlar zaten içinde aile varken bakmak da olmaz.selam kızlar bugun oglusu gezdırdık guneste hava aldı kuzum uyudu dönüşte.
esım bi ilan daha attı baya begendım.aradık ettik ılanı vereli bi buçuk ay olmus. ıcınde kıracı varmıs vırusten dolayı evı gezdırmeye almıyomus, çıkacakmıs vırusten dolayı ev arayamayıp cıkamıyomus
kac kısı aradı evı gosteremıyoruz bız de kaldık boyle dedi adam. dısından bakmaya gıttık begendık ama toplu tasımaya bıraz uzak, öbür dusundugumuz yakındı.
Onun için havalisin ablaAblan hergün bir sebepten dışarda
Bizim üst kat da satılık, kimse virüs falan dinlemiyor her gün rahat on kişi gelip bakıyor.selam kızlar bugun oglusu gezdırdık guneste hava aldı kuzum uyudu dönüşte.
esım bi ilan daha attı baya begendım.aradık ettik ılanı vereli bi buçuk ay olmus. ıcınde kıracı varmıs vırusten dolayı evı gezdırmeye almıyomus, çıkacakmıs vırusten dolayı ev arayamayıp cıkamıyomus
kac kısı aradı evı gosteremıyoruz bız de kaldık boyle dedi adam. dısından bakmaya gıttık begendık ama toplu tasımaya bıraz uzak, öbür dusundugumuz yakındı.
Hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar,
Çok ama çok uzun süredir sayfanın gizli takipçilerindenim :) Artık katılma zamanımın geldiğini hissettim. Aranıza katılabilir miyim? :)
Hoşgeldiniz, kendinizden bahsederseniz tanışalımmerhaba arkadaşlar,
Çok ama çok uzun süredir sayfanın gizli takipçilerindenim :) Artık katılma zamanımın geldiğini hissettim. Aranıza katılabilir miyim? :)
Merhaba hoşgeldinizmerhaba arkadaşlar,
Gerçekten mi cnm.Kizlar, ben 31 Mayıs'a kadar sokağa çıkma yasağından muafim
Devlet calis diyor.
Yarın şirketi ufak çaplı eve taşıyacaktım, araç alıp ise gidip gelirim sanırım.
Böyle deneye deneye biz rüyada görürüz 52 yiBizde yarin simit denemesi yapacağız çocuklarla
Ama çocuklar çok seviyorBöyle deneye deneye biz rüyada görürüz 52 yi
Teşekkür ederimmEllerine sağlık canım afiyet olsun
Şaka gibi ama gerçek.Gerçekten mi cnm.
Yapacak birşey yok tüm önlemlerini alip çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?