Ben kolyemu 4 yil önce falan almıştım 18 ayar ama boyunu bilmiyorum, kısacık hoş durmaz zaten kuyumcuda belli ölçüde oluyor zincirler.
Yarın bakicam fırsat olursa ayar kısmını pek bilmiyorum

selam kızlar bugun oglusu gezdırdık guneste hava aldı kuzum uyudu dönüşte.
esım bi ilan daha attı baya begendım.aradık ettik ılanı vereli bi buçuk ay olmus. ıcınde kıracı varmıs vırusten dolayı evı gezdırmeye almıyomus, çıkacakmıs vırusten dolayı ev arayamayıp cıkamıyomus
kac kısı aradı evı gosteremıyoruz bız de kaldık boyle dedi adam. dısından bakmaya gıttık begendık ama toplu tasımaya bıraz uzak, öbür dusundugumuz yakındı.

Virus durumlari değiştirdi biraz canım,anca evin fotolarını atarlar zaten içinde aile varken bakmak da olmaz.
Siz arayışlari birakmayin pes etmek yok.

Bizim üst kat da satılık, kimse virüs falan dinlemiyor her gün rahat on kişi gelip bakıyor.
İçini gündüz gözüyle görmeden de ev alinmazki, ilana yazsın o zaman ev sahibi de

Kizlar, ben 31 Mayıs'a kadar sokağa çıkma yasağından muafim
Devlet calis diyor.
Yarın şirketi ufak çaplı eve taşıyacaktım, araç alıp ise gidip gelirim sanırım.
Gerçekten mi cnm.
Yapacak birşey yok tüm önlemlerini alip çıkarsın

:) 33 yaşında 1 çocuk sahibi çalışan bir anneyim . Hepimizin ortak derdi olan hele ki günümüz şartlarında hem kendim hem de oğlum için bir şeyler yapma çabasındayım aslında. Paranın her kuruşunun değerli olduğu günümüz şartlarında ne kadar başarılı olurum bilmiyorum . Sizler çok yol gösterdiniz bana çok çok teşekkür ediyorum. Sayenizde tutumlu oldum

Gerçekten mi cnm.
Yapacak birşey yok tüm önlemlerini alip çıkarsın
Şaka gibi ama gerçek.
Vergiler var, ve çalışacak kesim mali musavirler.
Muaf tutulmuşuz yasaktan, bakanlık genelge yayınlamış.
Yarın duruma bakayım da ona göre karar veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…