Bizde gün yapiyoruz tek bir kişiye eft yapiyoruz, sira kimdeyse o da sahibine gönderiyor ama günü hiç şaşmaz bizde de. Hatta maaş erken gelirse erken verilir.
Benim gün param 1000 TL haziran ayında üzerine ekler bir ata daha alırım kısmetse

Biz gunu şirkette yapıyorduk,.en az on yıl yaptık fazlası da vardır.
İlk kez bu yıl biraz ara verelim dedik Allah'tan demişiz pandemiye denk geldik.
Organizasyonu ben yapıyordum, güvenilir bulamadığım kimseyi almiyordum, ilk katilimiysa sonlara yaziyordum.
Maaş dosyasını bankaya gecince hepsine yaziyordum mesai bitmeden para bana gelsin yoksa bir dahaki ay maasinizi yatırmayı ututurum, sağolsunlar hiç ugrastirmadilar beni

Benim gün param 1000 TL haziran ayında üzerine ekler bir ata daha alırım kısmetse
Ata en sevdiğim altın.
5lisini de çok sevdim, en azından görüntüsü güzeldi.
Senin kuyumcu her ne kadar değer kaybediyor dese de param olursa bir tane alırım, arada baksam yeter

İnsan giyinip hazirlaninca bile havası değişiyor
Ben finish aldım, fairy küçük paketler vardı.
Zaten evdeyiz hergun yıkanıyor önce bunu kullanırım.

Kizlar zincir kolye hakkında fikir istiyorum 4bin TL gibi param var hiç kolye almadım sizce kaç ayar ve ne kadar santim olmalı hayırlı akşamlar
Ben kolyemu 4 yil önce falan almıştım 18 ayar ama boyunu bilmiyorum, kısacık hoş durmaz zaten kuyumcuda belli ölçüde oluyor zincirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…