- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.301
Bekarkenki kilom o 52Benim de 52 54 arası idi... Ben de hiç doğumdan sonra 57 altına dusemedim
İnsallah canımO da olur inşallah, siz biriktirin ev alınacağı zaman ilaç gibi gelecek
Benim gün param 1000 TL haziran ayında üzerine ekler bir ata daha alırım kısmetseBizde gün yapiyoruz tek bir kişiye eft yapiyoruz, sira kimdeyse o da sahibine gönderiyor ama günü hiç şaşmaz bizde de. Hatta maaş erken gelirse erken verilir.
Son okunan endeks ile şu anki endeksin farkını metreküp fiyatı olan 1.77 tl ile çarpıp buluyorumŞimdiden derken. Nasıl hesaplıyorsunuz fatura gelmeden
Ben acaba en son ne zaman 52 kiloydumBekarkenki kilom o 52
Ellerine sağlık abla afiyet olsunTaze sarimsakli, taze naneli, etli, firinda turlumuz...
Ata en sevdiğim altın.Benim gün param 1000 TL haziran ayında üzerine ekler bir ata daha alırım kısmetse
Ellerine sağlık canım afiyet olsunCumaya daha çok var degil mii
İnsan giyinip hazirlaninca bile havası değişiyorkaramelli_turta sabah hemen ortalığı toplayıp süslenip dışarı çıktım çocukla..Gören beni ne dedi kimbilir ama oyle iyi oldu ko çocuğa da bana da..
K kahvemsi mutluluk ben de tesadüfen carrefour da çocuğa bir şey alırken gordum tablet fiyatını hemen aldim
90 lisi 59 küsür idi..
Ablan hergün bir sebepten dışardaİnsan giyinip hazirlaninca bile havası değişiyor
Ben finish aldım, fairy küçük paketler vardı.
Zaten evdeyiz hergun yıkanıyor önce bunu kullanırım.
Şahsen bir fikrim yok canımKizlar zincir kolye hakkında fikir istiyorum 4bin TL gibi param var hiç kolye almadım sizce kaç ayar ve ne kadar santim olmalı hayırlı akşamlar
Benim de öyleAta en sevdiğim altın.
5lisini de çok sevdim, en azından görüntüsü güzeldi.
Senin kuyumcu her ne kadar değer kaybediyor dese de param olursa bir tane alırım, arada baksam yeter
Ben kolyemu 4 yil önce falan almıştım 18 ayar ama boyunu bilmiyorum, kısacık hoş durmaz zaten kuyumcuda belli ölçüde oluyor zincirler.Kizlar zincir kolye hakkında fikir istiyorum 4bin TL gibi param var hiç kolye almadım sizce kaç ayar ve ne kadar santim olmalı hayırlı akşamlar
bizim de 382 geldı ablaDoğalgaz faturam şimdiden 185 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?