- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.801
Herşey muamma şu an ama bende göndermeyi düşünmüyorum şartlar ve koşullara göre.Ben de 1. Sınıfım bu yıl.. sonuçta küçük çocuklar..Zaten aileler gondermeyebilir..Mesela ben zorunlu kalirsam oglumu anneme bırakıcam okula baslatmayacagim
Sizi yormaya kıyamamOlmadi önce katya yapar sen kontrol edersin beğenmezsen birde biz temizleriz
Kadir hergün 6 saat evini temizliyormuşSizi yormaya kıyamam
Direk kadiri alırım çok param olursa
Herkes aynı şeyi düşünüyor su an.Herşey muamma şu an ama bende göndermeyi düşünmüyorum şartlar ve koşullara göre.
Çok rahat oluyor şimdiden güle güle kullanYeni eve sineklik yaptıracağım, üst kat yaptırmış 450tl,başka masraf olmaz inş
Gelsin ben ona bahçede ayrı ev vereceğim, o da villamin temizlik müdürü olsunKadir hergün 6 saat evini temizliyormuş
7 24 maşallah.
Evimde kullanıyorum zaten mecbur buralarda, kiraya verdiğim eve yaptıracağım,Çok rahat oluyor şimdiden güle güle kullan
En sevdiğim sahneEvimde kullanıyorum zaten mecbur buralarda, kiraya verdiğim eve yaptıracağım,
Köyden indim şehire var tvvde
Altın sayıyorlar
Fotolarını isterizVaryemez abla bugün duramıyorum yaprak sardım ardından da senin böreği yaptim pişmesini bekliyorum...Teşekkürler yufkası cok kolay açıldı
Ben yarına tavuk ızgara yapacağım, iki gündür ipin ucu kaçtı bende.Yarin elmali kurabiye yapayim diyorum
Bana kilolari aldıran tatlim.
Tatliyi seçtim ana yemek belli değil henüz
Ay masallahh çok minikk sağlıkla buyusun inşallahAmin canimAllah razi olsun 10 gunluk oldu bile minnoş
Ay o oglus bitirdi beni bugün akşam uyuturkenBir yakalayamadik kuzum seni ♥
Oglustan bize zaman kalmiyor ☺
Hakket ne tez canlıRabbim iyi insanlarla karşılaştırsın canım.
İşlerini çabuk çabuk yaparsan uyuyacak vaktin kalır, pratik olacaksin
Bak lelli el kadar bebeye bakıyor, evinin işini görüyor, bir de lohusa
İstersen yapabilirsin✌
bilmiyorum ki tembellikte zirve yaptiSaflığı yerindeyse neden ufak tefek yapmıyor acaba...Ben yapmıyorum evine gidince çünkü takıntılı temizlikte
Anneme aldım, ne gerek vardı bu kadar para verdin diye kızdı durdu bana. 1 hafta sonra aradı, nasıl dua ediyor, daha önce neden almamışız bunu, her gün süpürüyor tertemiz oluyor diye :) inanılmaz bir şey, bence insanın kendisine yapacağı yatırımlardan :)paratik temizlik seysileri icat etsinler artik ya.
Misal cama koyalim yapistiralim kendi kendine silsin yukari asagi.
Ev supurgesimi robotumi yapmislarda ayy cok pahali ama
Omrumuzun cogu temizlikle geciyo hele benim gibi bebeliler icin
Ne marka ne modelAnneme aldım, ne gerek vardı bu kadar para verdin diye kızdı durdu bana. 1 hafta sonra aradı, nasıl dua ediyor, daha önce neden almamışız bunu, her gün süpürüyor tertemiz oluyor diye :) inanılmaz bir şey, bence insanın kendisine yapacağı yatırımlardan :)
Xioami vacuum cleaner aldım. Aslında önce eufy aldım fiyatı daha uygun diye. Sonra videolarını izledim, kafasına göre harita çıkarmadan bir odadan, diğerine geçiyor o. Eufy’i iade ettim açmadan, xioami’yi aldım. Nereyi istersen orayı temizliyor ve sırayla gidiyor, haritalama özelliği var. Ben mart ayında daha uyguna almıştım, şimdi kendim için bakıyorum 2 katına çıkmış.Ne marka ne model
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?