- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.821
Sezeryan yaptı, normal olsa doğum bitince bebeği alır kucağına hastaneden çıkar, eve gelince anında temizliğe başlardı oHakket ne tez canlıtr_lelli normal doğummu yaptın cnm
Benim kv ile aram kötü değil hani anne kız değiliz tâbi ama küskün de değiliz.
Her işini yapmıyorum zaten, alışmasın
Süpürüp silebiliyor yani.
Ama 66 yaşında kilo da var camlara çıkamaz 1. Kat bile olsa.
Ben de 1 Haziran da açmayı düşünüyorum ofisi, bakalım nasıl olacakMerak etme özel sektor bayramdan sonra sahada devlet memurundan önce halkı kurban eder
Sanırım yaşayıp göreceğiz bundan sonrasını, örneği olmayan bir durum olduğu için fikir yürütmek zor.Ben de 1 Haziran da açmayı düşünüyorum ofisi, bakalım nasıl olacak
Ay gördüm bende yazık ne kadar zoruna gittiyse kadınınİnstada gezinirken larissa gacamerin paylaşımını gordum.
Herkes çocuk çocuk diye sorunca ve kötü yorumlar yapinca, kadın açıklama yapmak zorunda kalmış.
Doğuştan sorun var buna rağmen denedik ama olmuyor artık kimseye kötü birşey yazmayın demiş.
Bizim milletimiz çok enteresan gerçekten.
Rabbim akıl fikir versin de herkes kendi işiyle uğraşsın, kendi hayatlarına baksin
Bizim insanimiz bu konuda tam sopalikAy gördüm bende yazık ne kadar zoruna gittiyse kadının
Hayır altına başka yıllardır evli olup çocuğu olmayan bi oyuncunun yorumunun altina sendemi rahatsızdım sen niye çocuk yapmıyordu yazmışlar yuh dedim
İlgi ve sevkatle yaklaş doalbina sev onuYa buzdolabın servis çağırın diye kırmızı sinyal veriyor
Bi 15dk fişini çektim taktım ama düzelmedi
Inşallah sabaha duzelir
Bıktım su dolaptan
cam icin var öyle makinelerparatik temizlik seysileri icat etsinler artik ya.
Misal cama koyalim yapistiralim kendi kendine silsin yukari asagi.
Ev supurgesimi robotumi yapmislarda ayy cok pahali ama
Omrumuzun cogu temizlikle geciyo hele benim gibi bebeliler icin
bil bakalim kim yine ac ac gece yarisi bu fotorafa bakiyor
Ay bizimde karşı binanın dublexinde yeni birileri taşındı 2 ay oluyor, adam 60 yaşında birde oğşu var 30 yaşında sürekli balkona çıkıp, bizim binayı izliyorlar.Resmen adamlarla gözgöze geliyoruzBende oturdum kahve içiyorumRamazan benim açımdan bitti gibi duruyor, baya da alışmıştım keşke hepsini tutabileydim. Balkonları yıkadım öldüm terden aşırı sıcak burası da..
Kızlar Bizim sitede binalar yakın birbirine maalesef. Tam çaprazımızda alt sitenin dubleksi var, sinir ediyorlar beni.Ne perde kapatıyolar ne bişey. Geçen de salon da namaz kılıyorum. Balkon camına doğru kıble, storu yarım bırakmışız. Bir baktım adam başını eğmiş beni izliyor bildiğin oturmuş. Perdeler saçma sapan eşyalar balkona saçılmış halde. Balkona çıkmaya cam açmaya korkuyoruz bakışıcaz şimdi diyeBalkonları zor yıkadım vallahi
hayir sezeryan ama cok sukur iyiyimHakket ne tez canlıtr_lelli normal doğummu yaptın cnm
ay bana lazim yaw.Anneme aldım, ne gerek vardı bu kadar para verdin diye kızdı durdu bana. 1 hafta sonra aradı, nasıl dua ediyor, daha önce neden almamışız bunu, her gün süpürüyor tertemiz oluyor diye :) inanılmaz bir şey, bence insanın kendisine yapacağı yatırımlardan :)
sagol canimAy masallahh çok minikk sağlıkla buyusun inşallah
Annemde gördükten sonra kendime neden almadım dedim. Hele çocuğunuz varsa mutlaka alın, sesi yok gibi zaten. Her zaman evi tertemiz annemin, aklına estikçe çalıştırıyor, her gün bir sürü pislik topluyor sanki dün süpürmemiş gibiay bana lazim yaw.
Her gun ev supuruyorum cunku bebeylede zor oluyo
Yani uyuyo kizim ama 10 defa mak.kapatip kontrol ediyorum agliyomi diye
Gercekden yapiliyorRabbim iyi insanlarla karşılaştırsın canım.
İşlerini çabuk çabuk yaparsan uyuyacak vaktin kalır, pratik olacaksin
Bak lelli el kadar bebeye bakıyor, evinin işini görüyor, bir de lohusa
İstersen yapabilirsin✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?