Maşallah canım, Allah razı olsun, ne kadar naif bir düşünce....
İyilik yapan kendi için yapar, ve ziyadesiyle karşılığını görür, demekki ilerde senin gelinler de sana iş bırakmayacak, ne ekersen onu biçersin..,

Biz de kayınvalideyle anne kız gibi olmasak da, fena değiliz ama gidince öyle iş vs yapmam pek Zaten uzak, tatile gidicce de, o da iş yaptırmaz, ben de yapmam, yapmaya fırsat kalmaz
Benim gelinler de, yan gelip yatar artık

İnstada gezinirken larissa gacamerin paylaşımını gordum.
Herkes çocuk çocuk diye sorunca ve kötü yorumlar yapinca, kadın açıklama yapmak zorunda kalmış.
Doğuştan sorun var buna rağmen denedik ama olmuyor artık kimseye kötü birşey yazmayın demiş.
Bizim milletimiz çok enteresan gerçekten.
Rabbim akıl fikir versin de herkes kendi işiyle uğraşsın, kendi hayatlarına baksin

Ay gördüm bende yazık ne kadar zoruna gittiyse kadının
Hayır altına başka yıllardır evli olup çocuğu olmayan bi oyuncunun yorumunun altina sendemi rahatsızdım sen niye çocuk yapmıyordu yazmışlar yuh dedim

Bizim insanimiz bu konuda tam sopalik

paratik temizlik seysileri icat etsinler artik ya.
Misal cama koyalim yapistiralim kendi kendine silsin yukari asagi.
Ev supurgesimi robotumi yapmislarda ayy cok pahali ama
Omrumuzun cogu temizlikle geciyo hele benim gibi bebeliler icin
cam icin var öyle makineler

Ay bizimde karşı binanın dublexinde yeni birileri taşındı 2 ay oluyor, adam 60 yaşında birde oğşu var 30 yaşında sürekli balkona çıkıp, bizim binayı izliyorlar.Resmen adamlarla gözgöze geliyoruz çok sinir bozucu ya röntgenci gibi

İftardan beri yazlıkları çıkarıp, kışlıkları kaldırdım, bütün gardolabı döktüm, içini sildim. geçen hafta çektiğim derzlerin etrafını kazıdım evi dip köşe temizledim. Sahur hazırlamaya halim kalmadı, eşim ne yaparsa o. Haftaya da depo odasını düzenlersem içim çok rahat edecek.

ay bana lazim yaw.
Her gun ev supuruyorum cunku bebeylede zor oluyo
Yani uyuyo kizim ama 10 defa mak.kapatip kontrol ediyorum agliyomi diye

ay bana lazim yaw.
Her gun ev supuruyorum cunku bebeylede zor oluyo
Yani uyuyo kizim ama 10 defa mak.kapatip kontrol ediyorum agliyomi diye
Annemde gördükten sonra kendime neden almadım dedim. Hele çocuğunuz varsa mutlaka alın, sesi yok gibi zaten. Her zaman evi tertemiz annemin, aklına estikçe çalıştırıyor, her gün bir sürü pislik topluyor sanki dün süpürmemiş gibi

Gercekden yapiliyor
Ama kiziminda hakkini yemim sakin bir bebek.
Suanlik öyle yani.
Mesela suan sahur hazirladim Yedirdim bulasiklari hemen mak attim.
Camasir katladim.
Ortaligi bir toparladim salonu falan.
Uykum yok biraz daha is yapabilirim ama yapilcak isim yok
yani supur sil yika isim var onlarda ses cikaran seyler sabaha artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…