- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.841
Aaa siz bana tavaları göbeğinizle göstermiştiniz :) doğurmuşsunuzsagol canim
Bebegim var toza extra dikkat ediyorum.Annemde gördükten sonra kendime neden almadım dedim. Hele çocuğunuz varsa mutlaka alın, sesi yok gibi zaten. Her zaman evi tertemiz annemin, aklına estikçe çalıştırıyor, her gün bir sürü pislik topluyor sanki dün süpürmemiş gibi
Evet yaa aklima geldiniz de nick animsayamadim acaba tavalari alip memnun kaldiniz mi diye soracaktim.Aaa siz bana tavaları göbeğinizle göstermiştiniz :) doğurmuşsunuzgözünüz aydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün :))
bu arada her gün çalıştığı için toz kalmadı evde, beze hiç toz gelmiyor neredeyseBebegim var toza extra dikkat ediyorum.
y.odamda yatiyor kizim
Her gun onu salona alir havalandirip supurup siliyorum toz aliyorum.
silkiyorum battaniyelerini nevresimimizi falan.
Insan bebek olunca daha dikkat etmek istiyor.
bu cok iyi yabu arada her gün çalıştığı için toz kalmadı evde, beze hiç toz gelmiyor neredeyse
Âmin canım.Maşallah canım, Allah razı olsun, ne kadar naif bir düşünce.... ☺
İyilik yapan kendi için yapar, ve ziyadesiyle karşılığını görür, demekki ilerde senin gelinler de sana iş bırakmayacak, ne ekersen onu biçersin..,
Biz de kayınvalideyle anne kız gibi olmasak da, fena değiliz ama gidince öyle iş vs yapmam pekZaten uzak, tatile gidicce de, o da iş yaptırmaz, ben de yapmam, yapmaya fırsat kalmaz
Benim gelinler de, yan gelip yatar artık
Aman sakın bozulmasınYa buzdolabın servis çağırın diye kırmızı sinyal veriyor
Bi 15dk fişini çektim taktım ama düzelmedi
Inşallah sabaha duzelir
Bıktım su dolaptan
Maşallah maşallahhayir sezeryan ama cok sukur iyiyim
7 mayis persembe dogum yaptim.
gecen cumada annemi yolladim dedim kalmana luzum yok ben ayaga kalktim gerisini hallederim.
Bende alacağım bugün yarin derken alicam ama.Evet yaa aklima geldiniz de nick animsayamadim acaba tavalari alip memnun kaldiniz mi diye soracaktim.
Hatta demin yumurta yaptim tavada
dogum yaptim sagolun Alla razi olsun
Evet bende takip ediyorum onları.Çok tatlı bir çift.Kıza zaten bayılıyorum.Millete neyse üstüne vazife olmayan herşeyi soruyorlar.Çok üzüldüm o açıklamasını görünce.Böyle özel bir durumu açıklamak zorunda hissetmiş kadıncağız.Herkes keni hayatına odaklansa daha güzel bir dünya olacakİnstada gezinirken larissa gacamerin paylaşımını gordum.
Herkes çocuk çocuk diye sorunca ve kötü yorumlar yapinca, kadın açıklama yapmak zorunda kalmış.
Doğuştan sorun var buna rağmen denedik ama olmuyor artık kimseye kötü birşey yazmayın demiş.
Bizim milletimiz çok enteresan gerçekten.
Rabbim akıl fikir versin de herkes kendi işiyle uğraşsın, kendi hayatlarına baksin
gecmis olsun sicak bir dus alsan belki gevsetirdiGünaydın kızlar
Gece kabus oldu bana dayanamadım artık kalktım.
Boynum, omuzum, kolum tutuldu. Çok ağrım var sol tarafım taşkesti sanki.
Salgın olmasa şimdiye çoktan hastaneye gider bir kasgevsetici iğne olurdum.
Eşimi uyandırmak zorunda kaldım, sicak su torbası, krem masaj falan biraz açılır belki.
Aksi gibi ilaclarim da şirkette.
Sağol canimgecmis olsun sicak bir dus alsan belki gevsetirdi
1 tane yedim sadece..Zaten yarı ölçüsüyle yapmıştımbil bakalim kim yine ac ac gece yarisi bu fotorafa bakiyor
ellerine saglikda, icimden bizim rejim ne oldu bacim diye bagirasim var
Ellerine sağlık canım1 tane yedim sadece..Zaten yarı ölçüsüyle yapmıştımVaryemez masallah anında bitirdiler..Fırındaki foto var sadece
Sağol ablaK kahvemsi mutluluk geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?