Pedagoglara cok is cikar gibi...
Evde biraz uzun kalip da disariya cikarsak, canim sokaklarim diye kosturan cocuk oyle oturuyor.
Kapadokya hayali kuran cocuk, orda ari coktur ben asla gelmem diyor.
Allah'in izniyle bitsin artik...
Âmin ablacım
Umarım ilaçlar seni biraz rahatlatir cnm.
Reçetesiz fiyata bak.
Krizi firsata çevirmişsin kimseler yokken iyi de olmuş

Keşke çıkmışken sağlık ocağında yazdırdaymışsın ilaçları canım.Çok fazlaymış ücreti

Merhaba kizlar,

agrisi olan arkadaslar cok gecmis olsun.

Benim kiz daha kücük, anlamiyor olaylari, ama baska cocuklarla oynuyamiyor ona üzülüyorom. Sosyallasmayi ögrenemiyorlar cocuklar.

Annemle yine tavada yufka yapiyoruz, ardindanda patatesli gözleme.

Hava muhtesem, aksama dogru yürüyüs yapariz, kizimida parka götürürüm.

çok gecmıs olsun kahvemsim

K kahvemsi mutluluk cok gecmis olsun. Ozellikle boyun, sirt ve omuz kaslarinin tutulmasindan ben de muzdaribim. Kas cozucu haplar, igneler vs. Ama bu ilaclarin ozellikle kalp kaslarina zarari da cokmus.
Mumkunse kaplica, hafif egzersizler cok iyi geldi bana.
Bir de at kestanesi jeli. En son bu markayi kesfettim, suruyorum ve sicak bir havlu kapayip yatiyorum, sonuc gercekten cok iyi...

Eklentiler

• 20200518_143258.webp
    16 KB · Görüntüleme: 63
  • 20200518_143248.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 62
Haklısın abla ilaçların yan etkisi çok yüksek.
Epeydir kullanmiyordum aslında ama gece çok kötü oldum hala da iyi sayılmam.
Araştırmayım bunu çok teşekkür ederim.

Sağolun kızlar.
Kremlendim uzandım. belediye 19 Mayıs kutlaması için bando ekip yollamış onları dinlerken dalmışım.
Eşim geldi bu sese nasıl uyudun
Gece hic uyumayinca ninni gibi geldi
Evin içinde ufak ufak dolanıyorum ama hiç iyi hissetmiyorum çalışmam lazım ama çok yoramayacagim kendimi.

Omo beyazlar icin 6 kg'lik bakiyorum. Kutuda bir makinelik kaldi, yedekteki cikacak. Yedege yenisi lazim. Fairy plus veya platinium alinacak. Birim fiyati 70-80 yok valla... Bulan varsa haber versin. Bir de marc banyo ve marc mutfak lazim. Marketlerde 24-26 arasi var, nette ikisini 23 tu sanirim buldum. Carsamba file markete de bakip, olmadi siparis veririm artik. Esim bim'e gitti bugun, wc kagidi, ayran, kahve, soguk cay vs aldi. Ihtiyaclar hic bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…