- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.881
Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahAmin❤ Bütün bebekler analı babalı sevgiyle merhametle büyüsün ❤
Âmin ablacımPedagoglara cok is cikar gibi...
Evde biraz uzun kalip da disariya cikarsak, canim sokaklarim diye kosturan cocuk oyle oturuyor.
Kapadokya hayali kuran cocuk, orda ari coktur ben asla gelmem diyor.
Allah'in izniyle bitsin artik...
Umarım ilaçlar seni biraz rahatlatir cnm.Kahvaltı yapıp çıktım üst sokakta
Polis çevirdiilaç almaya gidiyorum dedim kimlik istedi.
Meslek kartımı gosterdim, abla sana yasak değil ki niye ilaç almaya gidiyorum diyorsun diye gevşek gevsek guldu.
Bana yasak olmadığını biliyorum ama keyfi çıkmadım gerçekten ilaç almam lazim dedim.
Deli mi ne
Madem yasak yok parka gittim biraz yürüdüm, benim sporu kesinlikle ihmal etmemem lazım biraz yürüyünce daha iyi hissettim.
İlaçlara da reçete yok diye 164 TL odedim.
Geldim duş aldım, ilacımı aldım.
Birazdan kremlenir azıcık uzanirim.
Krizi firsata çevirmişsin kimseler yokken iyi de olmuşDönüşte A101e uğradım.
Muz, 3litre vanish leke çıkarıcı, 2 kg Torku tereyağı, çamaşır makinası temizleyici, 2 kiloluk tam buğday un, bitki çayı aldım.
Kasiyer karşı apartmandan komşum, taşıyamam eşim gelecek dedim sağolsun eve bıraktırdi.
Keşke çıkmışken sağlık ocağında yazdırdaymışsın ilaçları canım.Çok fazlaymış ücretiKahvaltı yapıp çıktım üst sokakta
Polis çevirdiilaç almaya gidiyorum dedim kimlik istedi.
Meslek kartımı gosterdim, abla sana yasak değil ki niye ilaç almaya gidiyorum diyorsun diye gevşek gevsek guldu.
Bana yasak olmadığını biliyorum ama keyfi çıkmadım gerçekten ilaç almam lazim dedim.
Deli mi ne
Madem yasak yok parka gittim biraz yürüdüm, benim sporu kesinlikle ihmal etmemem lazım biraz yürüyünce daha iyi hissettim.
İlaçlara da reçete yok diye 164 TL odedim.
Geldim duş aldım, ilacımı aldım.
Birazdan kremlenir azıcık uzanirim.
Kızlar pro üyelik nasıl oluyor?
Nerde o günler
çok gecmıs olsun kahvemsimGünaydın kızlar
Gece kabus oldu bana dayanamadım artık kalktım.
Boynum, omuzum, kolum tutuldu. Çok ağrım var sol tarafım taşkesti sanki.
Salgın olmasa şimdiye çoktan hastaneye gider bir kasgevsetici iğne olurdum.
Eşimi uyandırmak zorunda kaldım, sicak su torbası, krem masaj falan biraz açılır belki.
Aksi gibi ilaclarim da şirkette.
Hiç aklıma gelmediKeşke çıkmışken sağlık ocağında yazdırdaymışsın ilaçları canım.Çok fazlaymış ücreti
Bereketli olsun, neler aldin?Nihayet Şanlıurfa yolcusu deterjanlarım geldiler
Haklısın abla ilaçların yan etkisi çok yüksek.K kahvemsi mutluluk cok gecmis olsun. Ozellikle boyun, sirt ve omuz kaslarinin tutulmasindan ben de muzdaribim. Kas cozucu haplar, igneler vs. Ama bu ilaclarin ozellikle kalp kaslarina zarari da cokmus.
Mumkunse kaplica, hafif egzersizler cok iyi geldi bana.
Bir de at kestanesi jeli. En son bu markayi kesfettim, suruyorum ve sicak bir havlu kapayip yatiyorum, sonuc gercekten cok iyi...
Sitedeki aktiflige göre sanırım, net bilgim yok amaKızlar pro üyelik nasıl oluyor?
Bereketli olsun, neler aldin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?