- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.491
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.901
Fairy'nin bu deterjanini hic almadim sanirim. Bulasiklar isil isil cikiyor mu, benim makinem cok deterjan seciyor da...
Evet abla ışıl ışıl çıkıyorFairy'nin bu deterjanini hic almadim sanirim. Bulasiklar isil isil cikiyor mu, benim makinem cok deterjan seciyor da...
Omo beyazlar icin 6 kg'lik bakiyorum. Kutuda bir makinelik kaldi, yedekteki cikacak. Yedege yenisi lazim. Fairy plus veya platinium alinacak. Birim fiyati 70-80 yok valla... Bulan varsa haber versin.Bir de marc banyo ve marc mutfak lazim. Marketlerde 24-26 arasi var, nette ikisini 23 tu sanirim buldum. Carsamba file markete de bakip, olmadi siparis veririm artik. Esim bim'e gitti bugun, wc kagidi, ayran, kahve, soguk cay vs aldi. Ihtiyaclar hic bitmiyor.
Bekleyeyim bakalim, nasilsa acelem yok...Esime de is olur.
Abla Carrefour markette bulaşık deterjanlarinda %25 indirim var.Bekleyeyim bakalim, nasilsa acelem yok...Esime de is olur.Onun da gobek bagini sokaga atmislar herhalde, bayiliyor ciksin, yurusun ve is bitirsin.
Omo beyazlar icin 6 kg'lik bakiyorum. Kutuda bir makinelik kaldi, yedekteki cikacak. Yedege yenisi lazim. Fairy plus veya platinium alinacak. Birim fiyati 70-80 yok valla... Bulan varsa haber versin.Bir de marc banyo ve marc mutfak lazim. Marketlerde 24-26 arasi var, nette ikisini 23 tu sanirim buldum. Carsamba file markete de bakip, olmadi siparis veririm artik. Esim bim'e gitti bugun, wc kagidi, ayran, kahve, soguk cay vs aldi. Ihtiyaclar hic bitmiyor.
bögrek cögrek yok? dur basim döndüBugün çamaşır yıkadım ve kiler odasına astım
Kahvaltı hazırladım
Evde yapılacak birşey yok
Mutfakta yemek dışında hiçbir börek çörek ekmek vs etkinliği yapmıyorum
Baya boşa çıkmış hissediyorum
Bu ay 1700 TL lik fon aldım.Mayıs ayı birikim listemiz
1. @mavimli =35 gram altın
2.karamelli_turta =2.000 tl
3. @iyiniyetli =865$+5 ata altin
4. K kahvemsi mutluluk =1 gram altın
5. @tatlu =2,5 gram altın
6. @klbk33 =2 gram altın
7. @Thewitcher =2.000 tl
8. @slnkhrmn008 =2.000 tl
9.Varyemez =10.000 tl
10. @tatlu =4,5 gram altın
Kumbara birikimi 2 Mart/1 Haziran
1.karamelli_turta
2.Varyemez
3. K kahvemsi mutluluk
4. @Salty
5. @klbk33
6. @Labratory
7. @asivemai
8. @darklove
9. @-Pandora-
10. @Kmsl Hnd
11. @p_ritha
12.kronikuykucu
13. @mavimli
14. @tatlu
Ben koku farketmedim...Fairy kullanan arkadaşlarbulaşıklarınızda koku oluyor mu? Ben normal fairy kullanıyorum ama son zamanlarda bardaklar deterjan kokmaya başladı geçen de 8 dakikalık durulama yaptım tekrar. Arada açtım su resmen köpürmüştü çok huylandım.. Bizim makinayla mı alakalı acaba..
ben fairyi kokusundan dolayı kullanamıyorum. çok ağır deterjan kokusunu ben de alıyorum.Fairy kullanan arkadaşlarbulaşıklarınızda koku oluyor mu? Ben normal fairy kullanıyorum ama son zamanlarda bardaklar deterjan kokmaya başladı geçen de 8 dakikalık durulama yaptım tekrar. Arada açtım su resmen köpürmüştü çok huylandım.. Bizim makinayla mı alakalı acaba..
ben fairyi kokusundan dolayı kullanamıyorum. çok ağır deterjan kokusunu ben de alıyorum.
Cnm pro üyelik ücretle aliniyor, istersen mune veya kazen ile görüşüp alabilirsin.Kızlar pro üyelik nasıl oluyor?
Oo güle güle kullan abla
Ben uzun zamandır fairy kullanıyorum abla, memnunum.Fairy'nin bu deterjanini hic almadim sanirim. Bulasiklar isil isil cikiyor mu, benim makinem cok deterjan seciyor da...
Bende koku olmadi hepsi bir aradayi kullanıyorum. Sanirim platinumda kimyasal orani biraz daha fazla.Fairy kullanan arkadaşlarbulaşıklarınızda koku oluyor mu? Ben normal fairy kullanıyorum ama son zamanlarda bardaklar deterjan kokmaya başladı geçen de 8 dakikalık durulama yaptım tekrar. Arada açtım su resmen köpürmüştü çok huylandım.. Bizim makinayla mı alakalı acaba..
Makinenin markası ne?instagramda da çok şikayet var. Bazı makinalar daha az su kullanarak duruluyormuş, benimki de onlardan sanırım. Başka bi deterjan bulmam lazım.
Sihhatler olsun sağlıklı günlerde kullan uykucuselam kızlar
esıme sacımı boyattırdım gayet güzel oldu masAllah zaten cok becerıklıdır
aksama kedidili ile tiramisu yaptım.
gecen yaptıgım tıramısuyu begenmıstık evde kedı dılı vardı onu da katim dedim.
Teşekkür ederim canımCnm pro üyelik ücretle aliniyor, istersen mune veya kazen ile görüşüp alabilirsin.
Ben geçen yıl almıştım.
Oo güle güle kullan abla
Ben uzun zamandır fairy kullanıyorum abla, memnunum.
Hepsi bir arada da güzel platinum da.
Bende koku olmadi hepsi bir aradayi kullanıyorum. Sanirim platinumda kimyasal orani biraz daha fazla.
Eko programınıkullanıyorum genelde.
görümcem cok susludur o yuzden esım böyle seylere cok uzak degılSihhatler olsun sağlıklı günlerde kullan uykucueşine de bravo.
Yarin bende tramisu yapayim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?