Abla 29 mayısta bimde haberin olsun birim fiyatı 77 kuruş

Bekleyeyim bakalim, nasilsa acelem yok...Esime de is olur. Onun da gobek bagini sokaga atmislar herhalde, bayiliyor ciksin, yurusun ve is bitirsin.
Abla Carrefour markette bulaşık deterjanlarinda %25 indirim var.
Eve teslimat da var.
İstersen bak, ben oradan sipariş verdim

Kilosu 6 tl

bögrek cögrek yok? dur basim döndü
bence sen dayanamayip yine birseyler yaparsin

Varyemez boyle surekli borek, corek yapiyor ya, 6 yil once ben oyleydim. Ablamin oglu ve benim oglum anneannesinde yasadilar bir sure, 4 yil kadar. Her hafta sonu gidip bir hafta yetecek kadar borek corek ve illa 5 lt sutten firin sutlac. Delikanlilari doyurmak zor.
Artik ikisi de evli, ozlenen gunler de geride kaldi.
Allah saglik versin de yapin evlatlara. Yedirin, icirin...

Son düzenleme:
Fairy kullanan arkadaşlar bulaşıklarınızda koku oluyor mu? Ben normal fairy kullanıyorum ama son zamanlarda bardaklar deterjan kokmaya başladı geçen de 8 dakikalık durulama yaptım tekrar. Arada açtım su resmen köpürmüştü çok huylandım.. Bizim makinayla mı alakalı acaba..

Bu ay 1700 TL lik fon aldım.

Ben koku farketmedim...

ben fairyi kokusundan dolayı kullanamıyorum. çok ağır deterjan kokusunu ben de alıyorum.

ben fairyi kokusundan dolayı kullanamıyorum. çok ağır deterjan kokusunu ben de alıyorum.

instagramda da çok şikayet var. Bazı makinalar daha az su kullanarak duruluyormuş, benimki de onlardan sanırım. Başka bi deterjan bulmam lazım.

Kızlar pro üyelik nasıl oluyor?
Cnm pro üyelik ücretle aliniyor, istersen mune veya kazen ile görüşüp alabilirsin.
Ben geçen yıl almıştım.
Eki Görüntüle 2636796

Trendyoldan geçen hafta sipariş etmiştim
Oo güle güle kullan abla
Fairy'nin bu deterjanini hic almadim sanirim. Bulasiklar isil isil cikiyor mu, benim makinem cok deterjan seciyor da...
Ben uzun zamandır fairy kullanıyorum abla, memnunum.
Hepsi bir arada da güzel platinum da.
Bende koku olmadi hepsi bir aradayi kullanıyorum. Sanirim platinumda kimyasal orani biraz daha fazla.
Eko programınıkullanıyorum genelde.

Sihhatler olsun sağlıklı günlerde kullan uykucu eşine de bravo.
Yarin bende tramisu yapayim diyorum.

Teşekkür ederim canım
Pro üyeliğin herhangi bir artısı var mı?

Sihhatler olsun sağlıklı günlerde kullan uykucu eşine de bravo.
Yarin bende tramisu yapayim diyorum.
görümcem cok susludur o yuzden esım böyle seylere cok uzak degıl dedim yapabılırmısın 2.5 ay oldu boyatmayalı, ablamınkini boyamıstım hallederiz dedi.
aslında esım çok sever süs makyaj vs abartılı degıl tabiki, ama ben sevmıyorum ıse gıderken bı eyeliner cekerim göz altı kapatıcısıyla, onu da cogu zaman cekmedıgım oluyor.genelde spor takılıyorum hep. meslegımde buna musaıt cok sukur. ama bılıyorum yani ciddi falan gıyındıgımde ck begenıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…