- 6 Ağustos 2010
- 40.349
- 72.196
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.921
Güle güle kullan canımselam kızlar
esıme sacımı boyattırdım gayet güzel oldu masAllah zaten cok becerıklıdır
aksama kedidili ile tiramisu yaptım.
gecen yaptıgım tıramısuyu begenmıstık evde kedı dılı vardı onu da katim dedim.
tesekkur ederim ablacım.Güle güle kullan canım
Demiştim ya ben ağır okuyorum diye başlamadımtesekkur ederim ablacım.
cüzlerinizi bitirebıldınızmı ya nasıpte okuyordu
ben 19un yarısındayım ins bitirebılırım abla
Makina durduktan sonra boşaltmadan kapağı açıp bir saat bekletiyorum.Fairy kullanan arkadaşlarbulaşıklarınızda koku oluyor mu? Ben normal fairy kullanıyorum ama son zamanlarda bardaklar deterjan kokmaya başladı geçen de 8 dakikalık durulama yaptım tekrar. Arada açtım su resmen köpürmüştü çok huylandım.. Bizim makinayla mı alakalı acaba..
hatırlayamadım k bakma abla o yuzden tekrar srdumDemiştim ya ben ağır okuyorum diye başlamadım
Önemli değil tatlımhatırlayamadım k bakma abla o yuzden tekrar srdum
Ablasindan alışık olana uzak gelmiyor bazı şeyler :))görümcem cok susludur o yuzden esım böyle seylere cok uzak degıldedim yapabılırmısın 2.5 ay oldu boyatmayalı, ablamınkini boyamıstım hallederiz dedi.
aslında esım çok sever süs makyaj vs abartılı degıl tabiki, ama ben sevmıyorum ıse gıderken bı eyeliner cekerim göz altı kapatıcısıyla, onu da cogu zaman cekmedıgım oluyor.genelde spor takılıyorum hep. meslegımde buna musaıt cok sukur. ama bılıyorum yani ciddi falan gıyındıgımde ck begenıyor.
aynen canım bide esımın becerıklı olma nedenlerinden halası babanne kv yanında buyumus hıc bırı aman kadın ısı bılmemne dememıs her seyi ögrenmıs tabı ıcınden de gelıyor. kendi kendıne degılde ben söyleyınce reddetmez yapar sagolsunAblasindan alışık olana uzak gelmiyor bazı şeyler :))
Hayırlısı olsunEğitim öğretim bu yıl için bitmis kızlar.
Bayramda 81 ilde yasak geldi.
Işte buna sevindim.
Bereketli olsun. Ben de bugün 6 gr aldım. Aslında düğünler başlamadan ne alsak kar.karamelli_turta altın aldim simdi bu ayki birikimim 4.5 gr...Oysa ne fazla alırdım önceden..
Neyseki gunler de ilk sıra bendeydi birikim yaptim onceden
İnstada beyaz sirke ve karbonat döküp yüksek ısıda boş calistiriyorlar hiç denemedim ama yorumlar hep olumluydu.karamelli_turta Makinam samsung. Çok iyi bir modeli değil maalesef
K kahvemsi mutluluk Boş çalıştırıyorum aslında ama bilemedimBir de finish alıp deneyim
Kahvemsim evin hanimi hasta olmasın, tüm düzen kaçıyor.Selam kızlar, hasta olunca bütün programım kaydı, ev ve iş hepsi altüst oldu.
Toplantı vardı ona katıldım, beklenen şeylerin bir kısmını yaptım. Daha uzun oturamiyorum belim ağrıyor. İlaçları alip erkenden uzanirim.
Supangele ve sucuklu kuru fasulye attım ocağa, eşimin isteği yarın için.
İnşallah kuru fasulye yarına kalır çünkü yemek yapacak vaktim kalmayacak.
Bir makina çamaşır attım, yikansin eşim asar.
Yasaga ben de çok sevindim ama hemen peşine normale dönmemiz bilemedim.
Hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?