- 22 Aralık 2016
- 1.980
- 3.934
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.941
Filtreleri temizlemek işe yarayabilir bir de bulaşık makinesi temizleyicileri var onlar da kullanilabilir.Bir de makinanın içinde, altında gider filtresi var.
Onu çıkarıp yika.
Evi eşim iyi kötü idare eder de işlerin yoğun olduğu zamana denk gelmesi kotu oldu.Kahvemsim evin hanimi hasta olmasın, tüm düzen kaçıyor.
Sicak tut kendini,hava da sicak ama olsun.
Biz koronadan önce almıştık klasik sinbonun tras makinesiİyi akşamlar kızlar, size bir şey sormak istiyorum, traş makinesi alacağız da eşim ve oğluş için var mı tavsiyeniz
Sağolasın canımBiz koronadan önce almıştık klasik sinbonun tras makinesi
esım yeni arzum aldı canım begendı güzelmişİyi akşamlar kızlar, size bir şey sormak istiyorum, traş makinesi alacağız da eşim ve oğluş için var mı tavsiyeniz
Biz önceki hafta hbden iPone İP-609X aldık canım, kampanyaliydi.İyi akşamlar kızlar, size bir şey sormak istiyorum, traş makinesi alacağız da eşim ve oğluş için var mı tavsiyeniz
Ufak tefek para oldukça az cok demeden almak gerekli...Ne kadar fazla nakit bırakırsak o kadar harcanıyorBereketli olsun. Ben de bugün 6 gr aldım. Aslında düğünler başlamadan ne alsak kar.
Ben aldım sabahtan 7 tl düştü.. olsun alinmiş alınmıştır dedim. Hatta baktim 100 tl fazla bırakmışım hesapta sabah gr alacagim tekrar.
Hadi insaallah. Toplu bir param gelecek, daha da dusse ne iyi olur...
Sahi ben de eksiden toz deterjan kullanırdımKizlar burda buladik icin tab yerine toz tavsiye ediyorlar. Tab yüzünden cogu makineler daha erken bozuluyormus ve toz daha tasaruflu. Benim makinem yok malesef, ama sürekli bu yorumlari okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?