- 1 Mart 2010
- 45.264
- 115.551
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.061
yaaaTeşekkür ederim abla ,küçüğümun minyonlu patiklerine olan sevincini göreydin ☺
Herşey pahali, ne gerekli ise onu aliyoruz israf yok.
Bim sole aldim.Ben yudum, biryag Komili hangisi indirimdeyse onu aliyorum, market markası kullanmadım sanırım. A101den Abalı diye bir marka aldım geçen yaz, kış hazirliklarina kullanmak için o da iyiydi. Arkadaşım tavsiye etmişti.
Market markalarının üreticilerine bakmak lazım, alınabilir çok fark olmaz gibime geliyor.
Boye indirim kovalaya kovalaya herşeyi deniyoruz.Gecen a101 yudum zeytin yaginda indirim vardi 10tl uzeri alisverise 16tl geliyordu aldim ondan da
Ergen sizinle oturup, öyle bir geçer zaman ki izler mi hiçGunaydın
Bizde de oğlan ayri takiliyo malum ergen.
Bizimle gelmiyor, odasinda takiliyor
Bisi demiyoruz yani naapsin biz esimle film izliyoruz dizi izliyoruz oturup dizimi izlesin onun acisindan bakinca anliyorum liseye gidiyor artik.
Ben de o yaslarda odamda takilirdim.
Arkadaslarimla gezerdim.
Ama salonda hep esimleyiz.
Esim dizi film cok sever.
Ben pek izlemem ama ona eslik ediyorum napim.
Bazen sevdigim bir dizi olursa(genelde nette izliyoruz gunlerini kacirdigimizdan) ben mutfaga falan kalkinca durduruyo beni bekliyo
Simdi eski bir diziye sardik cok da sevdim ama yetisemiyorum kizdan sebep izlemeye kaciriyorum diye o da izlemiyor baska diziye baslamis onu kiz uyuyunca aciyor izliyoruzazicik azicik hemen bitmesin sevdim cunku.
Orkide de kullandım evet o da iyiydi.Bim sole aldim.
Koku vs almadik salataya falanda doktum esimde hic bisi demedi.
Hani koku falan alsaydi derdi.
Orkide de aliyorum indirimde bulursam
oglanda oyle diyor artik bana sarmazsiniz diyorErgen sizinle oturup, öyle bir geçer zaman ki izler mi hiç
Oturur odasında cool cool takılır
Gerçi sizin artı yeni eglenceniz var, minik prensenhiç sıkılmasıniz
migrosunkini merak ediyorumOrkide de kullandım evet o da iyiydi.
Aslında bana neredeyse hepsi aynı geliyor, fiyatına bakıyorum daha çok öyle marka takıntım yok.
Mesela market markalarının çoğu zaten bilindik markalarca üretiliyor. Biz farkı markaya ödüyoruz. Belirli ürünlerde dikkat ederim ama yağda içerik aynıysa hiç gerek yok.
Bimden alışveriş yapmıyorum ben, çok kalabalık burada ama aklımda olsun sole de denerim.
Ali kaptana sinir oluyorum yayınlandığı dönemde annem izlerdi, o zaman da sevmezdim.oglanda oyle diyor artik bana sarmazsiniz diyor
Aiyyy Ali kaptanin umugunu sıkıcam az kaldi.
Cemileyi evinden etti bi de kadini isinden ediyor pislik ya
Sezonundayken izleyememistik iyi oldu bu karantina zamani
Bi de sey var "Beni böyle sev" onu da nasil izlememisiz denk gelmemisiz sastim
En sevdigim oancak kiz uyuyunca aciyoruz izliyoruz azcik azcik
Ben bu ara Carrefour sanaldan alışveriş yapıyorum kendi markası pekcok şey denedim ve memnun kaldım.migrosunkini merak ediyorum
sanal marketde goruyorum cesaret edip alamadim.
Acaba denesem mi
Kim ne tutturursa mi olmus bu isler?Bizim buradaki yerel bir markette 8 kg lik omomatik 44.95 tl
Nasip olursa gidip alayım
Aynen öyle ablaKim ne tutturursa mi olmus bu isler?
Bu arada gunumuz aydin, gonullerimiz ferah olsun...
Deterjanlarda ek vergi gelen ürünler arasındaydı yanlış hatırlamıyorsam, bu fiyatları bile arayacağız ilerleyen günlerde.CanTorun abla sabahtan beri deterjan fiyatı bakıyordum
Hatta hepsi buradada 9 kglik 52.90 tl sepete eklemiştim haberin olsun
Sonra bunu gördüm bu olmasa onu alacaktım
Ah canim benim cok tesekkur ederim.CanTorun abla sabahtan beri deterjan fiyatı bakıyordum
Hatta hepsi buradada 9 kglik 52.90 tl sepete eklemiştim haberin olsun
Sonra bunu gördüm bu olmasa onu alacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?