- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.021
Ben yudum, biryag Komili hangisi indirimdeyse onu aliyorum, market markası kullanmadım sanırım. A101den Abalı diye bir marka aldım geçen yaz, kış hazirliklarina kullanmak için o da iyiydi. Arkadaşım tavsiye etmişti.Marketlerin kendi markası siviyaglari nasil oluyor. Var mı tavaiyeniz5
Gul gec yahu...Eşim beni aşırı sinir etti ya kendimi yatak odasına kilitledimResmen çocuk gibi sürekli uğraşıyor sürekli bişeyle dalga geçiyor. Tamam canı sıkılıyor diye idare ediyorum ama artık yetti yani Oraya oturdun bunu giydin şunu yedin telefona baktın ayyy sürekli takılmak zorunda her şeye yorum yapmak zorunda hissediyor kendini
Biz sehrimizin emek marka yagini kullaniyoruz. 5 lt'lik 4 tane almistik vaktinde. Fiyatini hatirlamiyorum. 2. tenekeyi gectigimiz gun actim. Fiyatina bir baktim ki offf o da ucmus...Ben yudum, biryag Komili hangisi indirimdeyse onu aliyorum, market markası kullanmadım sanırım. A101den Abalı diye bir marka aldım geçen yaz, kış hazirliklarina kullanmak için o da iyiydi. Arkadaşım tavsiye etmişti.
Market markalarının üreticilerine bakmak lazım, alınabilir çok fark olmaz gibime geliyor.
Gul gec yahu...
Veya gun icinde farkli odalarda zaman gecirin, olmaz mi?
Biz oyle yapiyoruz...
Cocuk ruhlu mu biraz?Zaten ayrı odalardayız hep abla. Ders çalışıyor eşim. Mola verince sataşıyor.Evlendiğimizden beri tek sorunumuz bu.Bazen hiç tahammül edemiyorum...
Valla biz de çoğunlukla ayrı odalardayız, ne yapalım idare edcez.Gul gec yahu...
Veya gun icinde farkli odalarda zaman gecirin, olmaz mi?
Biz oyle yapiyoruz...
Baban ne kadar haklı cnm.Valla biz de çoğunlukla ayrı odalardayız, ne yapalım idare edcez.
Çook susadım, ev sil, toz al bitti şükür,
Fırında makarna ve kek yapıyor kızım, dolapta tavuk da var, salata yaparım, bolcaaa soğuk su.
Borç isteme konularını ahhh ahhhh, dusunmiyim şimdi yine midem azar,
Babam der ki gücünüz yetiyorsa karşılıksız verin, yardım edin, amaaaa kimseye borç vermeyin
Ah şu karantina günleriEşim beni aşırı sinir etti ya kendimi yatak odasına kilitledimResmen çocuk gibi sürekli uğraşıyor sürekli bişeyle dalga geçiyor. Tamam canı sıkılıyor diye idare ediyorum ama artık yetti yani Oraya oturdun bunu giydin şunu yedin telefona baktın ayyy sürekli takılmak zorunda her şeye yorum yapmak zorunda hissediyor kendini
Ben tümden saldım ipiniAh şu karantina günleri
Uzun zamandır çifteler aynı anda evde bu kadar zaman geçirebilmiş miydi.
Bazen ayri takılın.
Biz de persembe falan gideriz herhalde.Yerel markete gittik haftalik alışverişimizi yaptık bayrama kadar bir de pazar yapariz anca.
Dış ev terlikleri gelmiş,
hepimize birer adet aldıkihtiyacti.
Hiç bitmiyor alışverişler.
Teşekkür ederim abla ,küçüğümun minyonlu patiklerine olan sevincini göreydinBiz de persembe falan gideriz herhalde.
Kahvaltilik, et, bir de pazar duzeriz. Pazarimizin gunu de kaynadi, nereye gideriz bilmem...
Terliklerinizi gule gule giyin.
Aldiklariniz da bereketli olsun...
Abla ya çok tatlısınBen tümden saldım ipini
Keşke onu yatak odasına kilitleseydin, koca ev sana kalırdıEşim beni aşırı sinir etti ya kendimi yatak odasına kilitledimResmen çocuk gibi sürekli uğraşıyor sürekli bişeyle dalga geçiyor. Tamam canı sıkılıyor diye idare ediyorum ama artık yetti yani Oraya oturdun bunu giydin şunu yedin telefona baktın ayyy sürekli takılmak zorunda her şeye yorum yapmak zorunda hissediyor kendini
Insanlar arsiz ve firsatci olmus...
Bi akrabama ev alirlarken pesinat icin destek olmustum. 4 ay kadar oldu. Altin veya doviz bazinda da verebilirdim ama, tl verdim. Hadi dedim zorlanmasin...
Kadin da erkek de memur.
Bugun beni ariyor diyor ki, durum malum. (koronadan bahsediyor.) Bankalar bile kredileri erteledi. Bir kac ay sonra versek? Cocuklari dersaneye yazdiracagim da, erken kayit ve nakit indiriminden faydalanalim.
Hic uzatmadim. Devlet calisanlarinin maaslarini bildigim kadariyla oduyor. Ayrica ben banka degilim.
Derdim kâr olsaydi, zaten TL cinsinden borc vermezdim dedim. Parayi yarin hesabimda gormek istiyorum dedim ve kapattim.
Tovbe estagfirullah...Pess, bu kadar da olmaz. Ozel sektor olsa, isini kaybetse anlayacagim.
Uzerine bir cizik attim, bir daha asla para alisverisi yapmam.
Yok artık ya bu hakkı kendilerinde nasıl görüyorlar?4 ay önce o paraya altın alsaydın ne kadar kardaydın? Hep bana hep bana bu insanlar ne kadar benciller ya.Kendi indirim alacak ama senin paran değer kaybetmeye devam edecek oh ne ala.Ne var canım sende biraz daha beklesen diye düşünmüşlerdir birde.Bizdede var böyle akrabalar borç alırlar,şu gün verelim diye ondan sonra 3 kez ararsın zor alırsınsinirlerim bozuldu. Paralari var yani, yok degil. Dalga gecer gibi, dersaneye vereceklermis. Neden? Indirim yapsinlarmis..
Sansini denedi, duvara tosladi. Bir de bildigin bozuldu. Bakalim yarin ne yapacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?