- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.041
Sabah geçiş yaptı belediye başkanı, selamladı, başka aktivite olmadı henüz, 23 nisan öyleydi burda da..Mahallemizde 19 Mayıs kutlamalari tam gaz devam,.istiklal marşı sonrası müzik öğretmenimiz mahalleye yayına başladı.
İstek çalıyor, Ankara'nın baglari
Balkonda insanlar oynuyor
Aç aç bu enerji nerden geliyor anlamadım.
İşlerimi hallettim biraz ara verdim pilav ve cacık yaptım.
Sofrayı kurup işe geri döneceğim.
Hangi sehirdeydin pritSabah geçiş yaptı belediye başkanı, selamladı, başka aktivite olmadı henüz, 23 nisan öyleydi burda da..
Yedik içtik şükür, suyu büyük bardaklarla içtim, üzerine kahve..
Bugunumuze şükür
Kâr dusunseydim zaten vermezdim.Yok artık ya bu hakkı kendilerinde nasıl görüyorlar?4 ay önce o paraya altın alsaydın ne kadar kardaydın? Hep bana hep bana bu insanlar ne kadar benciller ya.Kendi indirim alacak ama senin paran değer kaybetmeye devam edecek oh ne ala.Ne var canım sende biraz daha beklesen diye düşünmüşlerdir birde.Bizdede var böyle akrabalar borç alırlar,şu gün verelim diye ondan sonra 3 kez ararsın zor alırsınMalımızın mülkümüzün hesabını yapıyorlar birde orda burda.Biz sizin içinmi çalışıp çabalayıp biriktiriyoruz,al ben yemedim sen ye dememizi bekliyorlar herhalde
Hayirlisi bakalim ama umarim hatasını da farkedip af diler ve borcunu verir.Kâr dusunseydim zaten vermezdim.
Babasi babama vaktinde cok destek olmus, bir nevi vefa borcu olarak gordum.
Kullanilmaya kalkisildi.
Bakalim yarin ne yapacak...
Gonlum onu diliyor.Hayirlisi bakalim ama umarim hatasını da farkedip af diler ve borcunu verir.
Antakya, mutfaktan çıkmadan yapıp çıkıyoruz vallaHangi sehirdeydin prit
Çok hızlısın.
Ben henüz kipirdayamiyorum daha mutfağı toplayacağım anca yarim saat sonrası kahve
Biz hiç cikamiyoruz bir süreAntakya, mutfaktan çıkmadan yapıp çıkıyoruz valla
Bende merak ettim şimdi haber ver ablaKâr dusunseydim zaten vermezdim.
Babasi babama vaktinde cok destek olmus, bir nevi vefa borcu olarak gordum.
Kullanilmaya kalkisildi.
Bakalim yarin ne yapacak...
Yarin ola hayrola...Bende merak ettim şimdi haber ver abla
Bence gayet haklisin hoslanmadigin bir şeyin yapilmasını istemiyorsun..esin eğlenecek diye katlanmak zorunda değilsin. Inadına yapmak hoş değil..Biz de de bu durumlar oluyor tabiki sakladılar ama bir dozu vardır.. Ben sesimi yukseltiyorum nasil anlayacaksa o an oyle tavır takınıyorum.. ama evet sürekli yapılmaması gerektiğini anlamayıp yine yapıyorlarZaten ayrı odalardayız hep abla. Ders çalışıyor eşim. Mola verince sataşıyor.Evlendiğimizden beri tek sorunumuz bu.Bazen hiç tahammül edemiyorum...
Ben de sizleri okuyunca biz anormaliz dedim.Biz de genelde ayrı odalarda takılırız demekki genel de boyle çoğu kişibiz mi anormaliz diyordum
Aslında normal olan sizsiniz canımBen de sizleri okuyunca biz anormaliz dedim.
Genelde herşeyi birlikte yapip oturup uzun uzun sohbet ediyoruz, benim çalışmam dışında pek ayrı takılmiyoruz. Çalışma alanımda salon yine beraberiz aslında
Birbirimize özel alanlar bırakıyoruz ancak daha çok ayrı geçen zamanı telafi ediyoruz.
Biz evliliğimiz boyunca ilk kez bu kadar uzun vakit geçiriyoruz, en fazla iki hafta biraradaydik özel sektör malum uzun uzun izin yok.
Şimdiye kadar yapamadığımız keyifleri yaptık.
Rabbim hepimizin evine huzur versin.
ben katı tabletlerden memnunum. finish'in jelli tabletini de sevemedim. katı tableti kullanırken bulaşık az ise veya az yağlı ise yarıya kesip kullanıyorum.instagramda da çok şikayet var. Bazı makinalar daha az su kullanarak duruluyormuş, benimki de onlardan sanırım. Başka bi deterjan bulmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?