Sabah geçiş yaptı belediye başkanı, selamladı, başka aktivite olmadı henüz, 23 nisan öyleydi burda da..
Yedik içtik şükür, suyu büyük bardaklarla içtim, üzerine kahve..
Bugunumuze şükür

Sabah geçiş yaptı belediye başkanı, selamladı, başka aktivite olmadı henüz, 23 nisan öyleydi burda da..
Yedik içtik şükür, suyu büyük bardaklarla içtim, üzerine kahve..
Bugunumuze şükür
Hangi sehirdeydin prit
Çok hızlısın.
Ben henüz kipirdayamiyorum daha mutfağı toplayacağım anca yarim saat sonrası kahve

Kâr dusunseydim zaten vermezdim.
Babasi babama vaktinde cok destek olmus, bir nevi vefa borcu olarak gordum.
Kullanilmaya kalkisildi.
Bakalim yarin ne yapacak...

Zaten ayrı odalardayız hep abla. Ders çalışıyor eşim. Mola verince sataşıyor.Evlendiğimizden beri tek sorunumuz bu. Bazen hiç tahammül edemiyorum...
Bence gayet haklisin hoslanmadigin bir şeyin yapilmasını istemiyorsun..esin eğlenecek diye katlanmak zorunda değilsin. Inadına yapmak hoş değil..Biz de de bu durumlar oluyor tabiki sakladılar ama bir dozu vardır.. Ben sesimi yukseltiyorum nasil anlayacaksa o an oyle tavır takınıyorum.. ama evet sürekli yapılmaması gerektiğini anlamayıp yine yapıyorlar

Biz de genelde ayrı odalarda takılırız demekki genel de boyle çoğu kişibiz mi anormaliz diyordum
Ben de sizleri okuyunca biz anormaliz dedim.
Genelde herşeyi birlikte yapip oturup uzun uzun sohbet ediyoruz, benim çalışmam dışında pek ayrı takılmiyoruz. Çalışma alanımda salon yine beraberiz aslında
Birbirimize özel alanlar bırakıyoruz ancak daha çok ayrı geçen zamanı telafi ediyoruz.
Biz evliliğimiz boyunca ilk kez bu kadar uzun vakit geçiriyoruz, en fazla iki hafta biraradaydik özel sektör malum uzun uzun izin yok.
Şimdiye kadar yapamadığımız keyifleri yaptık.
Rabbim hepimizin evine huzur versin.

Aslında normal olan sizsiniz canım
Bizim de zamanla ayrı odalarda sonrasındaki aşamada ise ayrı evlerde takılır olduk
Eşler aslında yapışık ikiz gibi olmayacak elbette ama aynı evde de iki yabancı modunda olmak da evliliğin ruhuna zarar veriyor yani normal değil bence

instagramda da çok şikayet var. Bazı makinalar daha az su kullanarak duruluyormuş, benimki de onlardan sanırım. Başka bi deterjan bulmam lazım.
ben katı tabletlerden memnunum. finish'in jelli tabletini de sevemedim. katı tableti kullanırken bulaşık az ise veya az yağlı ise yarıya kesip kullanıyorum.
zaten makineye temiz koyuyoruz hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…