- 6 Ağustos 2010
- 40.441
- 72.353
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.261
Hoşgeldin bol bereketli birikimlerin olsun inşaallahCennetmeyvesii karamelli_turta CanTorun teşekkür ederim hepinize ben okuduğum için hepinizi az çok tanıyorum madem kendimi üstü kapalı tanıtayım karı koca memuruz, 2 tane çocuğum var,28 yaşındayım ve 6 Yıllık evliyim taşınmak üzereyiz ve ev arayışındayız.Evlendiğimizden beri bazı borçlarımız vardı ödedik ve ev için birikim yaptık nerdeyse tüm maaşımızın borca gittiği karttan geçindiğimiz günlerimiz oldu ama günümüze şükürler olsun toparladık biraz zorluk görmeden bazı şeyler öğrenilmiyor ne yazıkki...
Rabbim uzun ömürler versin evlatlarına.Cennetmeyvesii karamelli_turta CanTorun teşekkür ederim hepinize ben okuduğum için hepinizi az çok tanıyorum madem kendimi üstü kapalı tanıtayım karı koca memuruz, 2 tane çocuğum var,28 yaşındayım ve 6 Yıllık evliyim taşınmak üzereyiz ve ev arayışındayız.Evlendiğimizden beri bazı borçlarımız vardı ödedik ve ev için birikim yaptık nerdeyse tüm maaşımızın borca gittiği karttan geçindiğimiz günlerimiz oldu ama günümüze şükürler olsun toparladık biraz zorluk görmeden bazı şeyler öğrenilmiyor ne yazıkki...
Eline sağlık ablacım
Ellerine sağlık ablacm
Öyle olabiliyor ablaA101 aktuelde yayinladigi urunleri, butun magazalarina ulastirmiyor mu? Gecenlerde fairy platinium bizim burda yoktu. Bu defa kosla vanish var, arkadasim bakmis kendi semtine yokmus...
Gule gule, iyi gunlerde kullansin.selam hanımlar
sabahtandır calısıyorum
1saatten fazla calıstıktan sonra müdürüm degısıklık istedi hadii dön basa.
sonra annemi mezarlıga götürdüm aıle mezarlıgını capalattırdım bi abiye, yasinimi okudum şükür Allah kabul etsin.
tekrar devam edıyorum 2 saattir bitmedi. aksam da yaparım olmadı.
esıme telefon aldık bu arada 6389 tl
Eline sağlık ablacım
Teşekkürler canlarEllerine sağlık ablacm
Allah razı olsun abla amin insAllahGule gule, iyi gunlerde kullansin.
Benim telefonum da teklemeye basladi.
4.5 senedir kullaniyorum.
Insaallah bir gun sak diye terketmez beni...
Tum olmuslerimize de rahmet olsun, nurlarda yatsinlar...
Güle güle kullansın hayırlı olsunselam hanımlar
sabahtandır calısıyorum
1saatten fazla calıstıktan sonra müdürüm degısıklık istedi hadii dön basa.
sonra annemi mezarlıga götürdüm aıle mezarlıgını capalattırdım bi abiye, yasinimi okudum şükür Allah kabul etsin.
tekrar devam edıyorum 2 saattir bitmedi. aksam da yaparım olmadı.
esıme telefon aldık bu arada 6389 tl
Markasi modeli ne canim?Allah razı olsun abla amin insAllah
esımınki de 3 senelikti, daha evvelden yıne bozulmustu. ınsAllah uzun sure kullanır.
döviz arttıgı ıcın asırı pahalanmıs her sey
Teşekkür ederim hoşbuldumHoşgeldin bol bereketli birikimlerin olsun inşaallah
Cümlemizinkine canım inşallah ortam biraz düzelirde ev bakıp bulabiliriz kafamıza göre uygun fiyatla şimdilik sadece internetten bakarak fikir edinebildikRabbim uzun ömürler versin evlatlarına.
Hayalindeki evi bulursun umarim,
Kendi evinizi alip taşınacaksınız o zaman ,ne güzel.
Hadi insaalah, Allah gonlunuzun muradini versin.Cümlemizinkine canım inşallah ortam biraz düzelirde ev bakıp bulabiliriz kafamıza göre uygun fiyatla şimdilik sadece internetten bakarak fikir edinebildik
Hoş geldin aramıza...Yakalandım demekama bunun birgün olacağı belliydi çünkü uzun zamandır takip ediyorum sizleri vakitsizlikten anca okuyabiliyordum genelde geriden takip ettiğim için yazmadım hiç yinede kabul ederseniz arada yazıp aranıza katılmak isterim☺
Gizli takipçi deşifre olduCennetmeyvesii karamelli_turta CanTorun teşekkür ederim hepinize ben okuduğum için hepinizi az çok tanıyorum madem kendimi üstü kapalı tanıtayım karı koca memuruz, 2 tane çocuğum var,28 yaşındayım ve 6 Yıllık evliyim taşınmak üzereyiz ve ev arayışındayız.Evlendiğimizden beri bazı borçlarımız vardı ödedik ve ev için birikim yaptık nerdeyse tüm maaşımızın borca gittiği karttan geçindiğimiz günlerimiz oldu ama günümüze şükürler olsun toparladık biraz zorluk görmeden bazı şeyler öğrenilmiyor ne yazıkki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?