- 28 Mart 2020
- 6.381
- 24.787
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.341
Amin ablacimAmin
Allah hepimizi her türlü akla gelen gelmeyen bildiğimiz bilmediğimiz her türlü şer ve şerlilerden korusun
Ciddimi yaaDeterjanlarda ek vergi gelen ürünler arasındaydı yanlış hatırlamıyorsam, bu fiyatları bile arayacağız ilerleyen günlerde.
Geçenlerde biraz stok yapmıştım.
Denk gelirsem yine alırim dursun stokta.
Valla çook güzel görünüyor, afiyet olsun :)Eki Görüntüle 2638270
Tavuklu tepsi kebabım
Alasim vardı iyice arttı sayende, Kızım uyanınca soylıyım sipariş versinBence çok beğenirsin, koridor ve mutfaktaki halıları yikadigim gün onunla ilk kez sildim.
Resmen elle silmiş gibi parlıyordu.
Vipahmet mop her kadının hakkı
ben herhalde calismayi özledim, ondan bu bunalim. Hep calisdim ben. Hergünümde ayni gecince enerjim düstü baya.Umarım bunalmam sadece bugünler icin geçerlidir. Normal hayata geçince düzelir...
Ben de çok bunaldim dön dolaş aynı seyler 2 insan yüzü görmeye muhabbet e çay kahve sohbete hasret kaldim...
Hasimato da kilo vermek cok zor diyorlar gercekten..Sen alma kıyafet bosver evde bir kıyafet belirle o senin zayıflama hedefin olsun canim..
650 mi??! ucmus yaKuzenimin düğünü ertelenmişti, heran olabilir düşüncesiyle çeyrek almak istiyorum
Kuyumcu sabah 650tl dedi Almadan çıktım
Kendim için çiçek aldım mevsimlik 15tl ye
15tl ye de mısır, kiraz aldım
Çiçekleri ekip dizdim balkona, çamaşır yıkanıyor,
Kızımın sabah dersi vardı, bitince yattı tekrar, uyansın sil süpür tozal işlerim var.
Ha tabiki yemeeeeek.
150 ile 200 arası görünüyor fiatı yedek bezi vs ile.Alasim vardı iyice arttı sayende, Kızım uyanınca soylıyım sipariş versin
Canım ben kaçırdım senin mesleğin ne kolay gelsinGünaydın hanımlar hayırlı cumalar
Saat 4te tartilacagim
Işe geldim sabah
Çok uykum var
Bugün menude
Tavuk döner pilav salata söğüş karpuz
Eve gidince biraz lavaş yapacağım çocuklar dürüm seviyor
Ben de çalışmayı özledim arkadaşlarımı öğrencilerimi özledim. Hiç evde durmazdım..Bazen ben de yogun yaşıyorum bunalıyorum..ben herhalde calismayi özledim, ondan bu bunalim. Hep calisdim ben. Hergünümde ayni gecince enerjim düstü baya.
Sorma canim ya gercekten vermek zor, ama pes etmekde yok.
Hoşgeldiniz kendinizi tanıtır misiniz.. bol birikimlerMerhabalar ben de yakalanmadan kendimi ifşalayayımbir süredir takip ediyorum sizi. Hep düzenli hayatım olsun indirimleri takip edeyim birikim yapayım diyorum ama tam beceremiyorum. Yazdıklarınız yardımcı oluyor bana
Memurum canimCanım ben kaçırdım senin mesleğin ne kolay gelsin
Hos
Hoşgeldiniz kendinizi tanıtır misiniz.. bol birikimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?