Deterjanlarda ek vergi gelen ürünler arasındaydı yanlış hatırlamıyorsam, bu fiyatları bile arayacağız ilerleyen günlerde.
Geçenlerde biraz stok yapmıştım.
Denk gelirsem yine alırim dursun stokta.
Ciddimi yaa bende stok var fazla almayayım diyordum.Ne zamam gelicek ek vergiler?olmazsa 1-2 ay sonra stoklamaya başlayayım

Bence çok beğenirsin, koridor ve mutfaktaki halıları yikadigim gün onunla ilk kez sildim.
Resmen elle silmiş gibi parlıyordu.
Vipahmet mop her kadının hakkı
Alasim vardı iyice arttı sayende, Kızım uyanınca soylıyım sipariş versin

Kuzenimin düğünü ertelenmişti, heran olabilir düşüncesiyle çeyrek almak istiyorum
Kuyumcu sabah 650tl dedi Almadan çıktım
Kendim için çiçek aldım mevsimlik 15tl ye
15tl ye de mısır, kiraz aldım
Çiçekleri ekip dizdim balkona, çamaşır yıkanıyor,
Kızımın sabah dersi vardı, bitince yattı tekrar, uyansın sil süpür tozal işlerim var.
Ha tabiki yemeeeeek.

ben herhalde calismayi özledim, ondan bu bunalim. Hep calisdim ben. Hergünümde ayni gecince enerjim düstü baya.
Sorma canim ya gercekten vermek zor, ama pes etmekde yok.

650 mi??! ucmus ya

Canım ben kaçırdım senin mesleğin ne kolay gelsin

ben herhalde calismayi özledim, ondan bu bunalim. Hep calisdim ben. Hergünümde ayni gecince enerjim düstü baya.
Sorma canim ya gercekten vermek zor, ama pes etmekde yok.
Ben de çalışmayı özledim arkadaşlarımı öğrencilerimi özledim. Hiç evde durmazdım..Bazen ben de yogun yaşıyorum bunalıyorum..

Hos Hoşgeldiniz kendinizi tanıtır misiniz.. bol birikimler

Hos
Hoşgeldiniz kendinizi tanıtır misiniz.. bol birikimler

29 yaşındayım memurum ve nişanlıyım. Üç yıldır çalışıyorum. Nişanlımla bir miktar birikmiş paramız var bir kısmı dövizde bir kısmı altında bir kısmı borsada.
Para harcama sorunlarım var dönem dönem ya çok harcıyorum ya ihtiyaçları bile defalarca düşünüyorum suçluluk duygusuyla öğrenci hayatımdan çıkmaya çalışıyorum denebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…