Ben düşüşte olduğumu pek sanmıyorum ama

Patron bey lütfedip ödeme yaptı bugün.
Çalıştığımız zamanı kendince hesaplayıp belirli kişilere kademeli rakamlar belirlemiş.
Rakam beklediğim gibi beni mutlu etmedi ama buna da şükür demekten başka çare yok.
Temmuz ve agustosda da yarı zamanlı çalışacağız gibi görünüyor.
Umarım birikime dokunmadan eski normal rutine doneriz

Ahmet'in ta kendisi
Kasiyer dedi ki ne zamandir vardi size kısmetmiş.
Bence çok beğenirsin, koridor ve mutfaktaki halıları yikadigim gün onunla ilk kez sildim.
Resmen elle silmiş gibi parlıyordu.
Vipahmet mop her kadının hakkı

Merhaba altın kızlar
Herkes iyidir inşallah.
Düğün bileziklerimi annemler evde saklıyordu, ev alırken bozmak istedik. Annemler de o günkü altın fiyatını bize verip altınlarımı kendileri almışlardı o şekilde kuyumcuya değil de aileme bozmuş oldum.
Doğumdan çıktım bileziklerden bi tanesini hediye getirmiş annem şaşırdım şimdi annem evine dönüyor ben bu hareketini düşünür düşünür duygulanırım

Hoşgeldin taze anne.
Annen çok ince dusunmus

Tez zamanda herşey normale dönse.
Bereketliolsun cnm.
Ah anneliiik

Maşallah teyzeme

Sonuçta para ödüyor her an haber verebilir
Biz çıkarken o berbere gitmişti, bizim ekibe haber veriyor şimdi
Ben gece geç saatte her türlü aranmaya karşıyım. Acil durum olur anlarim ama ne ya para veriyorsa bir saati olmalı. Erken söylesin bor zahmet

Son dakika gelişmesi ile yarın yine şirkete gidiyoruz
Neyse evden calisacaktim zaten ofiste takılırım.
ben de bugun ve aksam boyunca calıstım canım kafam kazan oldu sistem gidip gelıyor ıslerımı de halledemedim yarım yamalak kaldı
yarın da ıse gıdecegım nasıpse bide araziye gidicez ilceye

Selam kizlar,

karamelli_turta
dün yazacak birsey bulamadim, okudum sizleri sadece

Sahi günlerim hep ayni geciyor. Temizlik, ev, kizim.
Bir süredir bunaldigi mi his ediyorum. Ise dönünce degisir bu umarim.

Bugün esim kizla 3 saat gezmege gitdi, bende firsat bu firsat diyerek 5 km yürüdüm geldim.
tartida pek bir inis beklemiyorumda bakalim. Ac yatiyorum resmen her gece ama bu hashimoto sayesinde cidden zor kilo veriyorum.
Yeni kiyafetler almam gerek. Hic birseye sigmiyorum. Bu kiloylada birsey almakda icimden gelmiyor.

Benim cimcimem aksam sarmisakli yogurt yedi. Felaket sarmisak kokuyor
Bide bana sarilipda uyuyor. Uyuyana kadarda sarki söylüyor. Bayilcaktim nerdese sarmisak kokusundan

Hepimiz ara ara bunaliyoruz umarim geçicidir
Cimcimeye sevindim sarmisak çok faydalı.
Benim büyük asla yemiyor küçük de cacikta yer sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…