- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.301
Ben düşüşte olduğumu pek sanmıyorum amaBugün çok yoğun gecti gruplar halinde online ders yaptim bitmedi henüz... Ayrıca kendi eğitimlerim var bir taraftan da onlarla derken aksam oldu...Arada cocuk ev işi zaman gecti...
Kızlar yarin tartılma günümüz fazla kaçırmayın sakin
Bereketli olsun.278 den altın aldım bugün.Allah bereket versin
Ahmet'in ta kendisiVipahmet değilse o mop değildir
Güle güle kullan canim
SağolasınBereketli olsun.
Ben sirketteydim alım yapacak fırsatım olmadı, yarınki duruma göre alırım umarim
Bence çok beğenirsin, koridor ve mutfaktaki halıları yikadigim gün onunla ilk kez sildim.Ahmet'in ta kendisi
Kasiyer dedi ki ne zamandir vardi size kısmetmiş.
Hoşgeldin taze anne.Merhaba altın kızlar
Herkes iyidir inşallah.
Düğün bileziklerimi annemler evde saklıyordu, ev alırken bozmak istedik. Annemler de o günkü altın fiyatını bize verip altınlarımı kendileri almışlardı o şekilde kuyumcuya değil de aileme bozmuş oldum.
Doğumdan çıktım bileziklerden bi tanesini hediye getirmiş annem şaşırdımşimdi annem evine dönüyor ben bu hareketini düşünür düşünür duygulanırım
Tez zamanda herşey normale dönse.Patron bey lütfedip ödeme yaptı bugün.
Çalıştığımız zamanı kendince hesaplayıp belirli kişilere kademeli rakamlar belirlemiş.
Rakam beklediğim gibi beni mutlu etmedi ama buna da şükür demekten başka çare yok.
Temmuz ve agustosda da yarı zamanlı çalışacağız gibi görünüyor.
Umarım birikime dokunmadan eski normal rutine doneriz
Ah anneliiikMerhaba altın kızlar
Herkes iyidir inşallah.
Düğün bileziklerimi annemler evde saklıyordu, ev alırken bozmak istedik. Annemler de o günkü altın fiyatını bize verip altınlarımı kendileri almışlardı o şekilde kuyumcuya değil de aileme bozmuş oldum.
Doğumdan çıktım bileziklerden bi tanesini hediye getirmiş annem şaşırdımşimdi annem evine dönüyor ben bu hareketini düşünür düşünür duygulanırım
Maşallah teyzemeMerhaba altın kızlar
Herkes iyidir inşallah.
Bu saati mi beklemiş haber vermek içinSon dakika gelişmesi ile yarın yine şirkete gidiyoruz
Neyse evden calisacaktim zaten ofiste takılırım.
Sonuçta para ödüyor her an haber verebilirBu saati mi beklemiş haber vermek için
Sanmazsın tabi tartıda yaşıyorsun turtacimBen düşüşte olduğumu pek sanmıyorum ama
Ben gece geç saatte her türlü aranmaya karşıyım. Acil durum olur anlarim ama ne ya para veriyorsa bir saati olmalı. Erken söylesin bor zahmetSonuçta para ödüyor her an haber verebilir
Biz çıkarken o berbere gitmişti, bizim ekibe haber veriyor şimdi
ben de bugun ve aksam boyunca calıstım canım kafam kazan oldu sistem gidip gelıyor ıslerımı de halledemedim yarım yamalak kaldıSon dakika gelişmesi ile yarın yine şirkete gidiyoruz
Neyse evden calisacaktim zaten ofiste takılırım.
Amaninnn tiplere bak senPortakal ve bebekleriyle tanıştırayım sizi
Masallahinizi aliriz ☺Eki Görüntüle 2637655 Eki Görüntüle 2637656 Eki Görüntüle 2637657 Eki Görüntüle 2637658 Eki Görüntüle 2637660 Eki Görüntüle 2637661 Eki Görüntüle 2637662 Eki Görüntüle 2637664 Eki Görüntüle 2637655
Hepimiz ara ara bunaliyoruz umarim geçicidirSelam kizlar,
karamelli_turta
dün yazacak birsey bulamadim, okudum sizleri sadece
Sahi günlerim hep ayni geciyor. Temizlik, ev, kizim.
Bir süredir bunaldigi mi his ediyorum. Ise dönünce degisir bu umarim.
Bugün esim kizla 3 saat gezmege gitdi, bende firsat bu firsat diyerek 5 km yürüdüm geldim.
tartida pek bir inis beklemiyorumda bakalim. Ac yatiyorum resmen her gece ama bu hashimoto sayesinde cidden zor kilo veriyorum.
Yeni kiyafetler almam gerek. Hic birseye sigmiyorum. Bu kiloylada birsey almakda icimden gelmiyor.
Benim cimcimem aksam sarmisakli yogurt yedi. Felaket sarmisak kokuyor
Bide bana sarilipda uyuyor. Uyuyana kadarda sarki söylüyor. Bayilcaktim nerdese sarmisak kokusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?