Hepimiz ara ara bunaliyoruz umarim geçicidir
Cimcimeye sevindim sarmisak çok faydalı.
Benim büyük asla yemiyor küçük de cacikta yer sadece
yemesine yesinde, burnuma 1 santim yakinlikda sarki söylemesi bitirdi beni benimki tuaf cocuk ya, sarmisak seviyor, aci yemekleri ve tursuyu seviyor

Umarım bunalmam sadece bugünler icin geçerlidir. Normal hayata geçince düzelir...
Ben de çok bunaldim dön dolaş aynı seyler 2 insan yüzü görmeye muhabbet e çay kahve sohbete hasret kaldim...

Hasimato da kilo vermek cok zor diyorlar gercekten..Sen alma kıyafet bosver evde bir kıyafet belirle o senin zayıflama hedefin olsun canim..

Bugün nasipse pazara gideceğim
Annem ve kendim için alışveriş yapacağım
Pazarda hamur açma tahtası bulabilsem çok iyi olacak
Markete de uğramam lazım şimdilik sadece maden suyu ihtiyaç görünüyor ama gerisi gelir mi bilmiyorum
Kuyumcuya uğrayıp altın da almak istiyorum

Öğleyin kaymakam vefa grubunu çağırmış oraya da gidilecek

Yemek olarak
Dünkü nohutlu pilavın yanına miss gibi bir kabak yemeği yapayım diyorum şöyle hafif acılı
Yanına yoğurt ya da ayran

Kilom 76.1kg yine başa döndük ama yılmak yok
Akşam yemeği faslını bundan sonra 18 00 19 00 da bitirmem lazım
Buradan alınan ders bu
Evet erken yemek ve sonrasında içecekle mideyi doldurmak..Oruç bitince yaparsin...
Bir de Tembel kadın olsan hareket etmesen kac kilo olurdun acaba

Ben önce masallah allah nazardan korusun diyorum senin icin. Güçlü bir kisisin her şeyin üstesinden gelirsin.. Sırada kilomla mücadelen olsun. Tez zamanda 10 kilo ver insallah saglikla
Amin
Allah hepimizi her türlü akla gelen gelmeyen bildiğimiz bilmediğimiz her türlü şer ve şerlilerden korusun

ne güzel düşünmüş canım annen
yemesine yesinde, burnuma 1 santim yakinlikda sarki söylemesi bitirdi beni benimki tuaf cocuk ya, sarmisak seviyor, aci yemekleri ve tursuyu seviyor
kardeşimin oğlu çiğköfte diye ağlar daha 2 yasinda
Bende de hasimato var. Illet bisey hemen alıyosun ama vermek çok zor kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…