- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.321
Amaninnn tiplere bak senyavru kedi görmeyeli, sevmeyeli ne cok oldu. Burda kedi bile yok sokaklarda.
Benimde köpek korkum var.Allahdan sokak köpeyide yok. Ben cok korkarim onlardan. Türkyede yasasam evden pek cikmazdim bazi bölgelerde herhalde
yemesine yesinde, burnuma 1 santim yakinlikda sarki söylemesi bitirdi beniHepimiz ara ara bunaliyoruz umarim geçicidir
Cimcimeye sevindim sarmisak çok faydalı.
Benim büyük asla yemiyor küçük de cacikta yer sadece
Umarım bunalmam sadece bugünler icin geçerlidir. Normal hayata geçince düzelir...Selam kizlar,
karamelli_turta
dün yazacak birsey bulamadim, okudum sizleri sadece
Sahi günlerim hep ayni geciyor. Temizlik, ev, kizim.
Bir süredir bunaldigi mi his ediyorum. Ise dönünce degisir bu umarim.
Bugün esim kizla 3 saat gezmege gitdi, bende firsat bu firsat diyerek 5 km yürüdüm geldim.
tartida pek bir inis beklemiyorumda bakalim. Ac yatiyorum resmen her gece ama bu hashimoto sayesinde cidden zor kilo veriyorum.
Yeni kiyafetler almam gerek. Hic birseye sigmiyorum. Bu kiloylada birsey almakda icimden gelmiyor.
Benim cimcimem aksam sarmisakli yogurt yedi. Felaket sarmisak kokuyor
Bide bana sarilipda uyuyor. Uyuyana kadarda sarki söylüyor. Bayilcaktim nerdese sarmisak kokusundan
Evet erken yemek ve sonrasında içecekle mideyi doldurmak..Oruç bitince yaparsin...Kilom 76.1kg yine başa döndük ama yılmak yok
Akşam yemeği faslını bundan sonra 18 00 19 00 da bitirmem lazım
Buradan alınan ders bu
Moralimi düzelttin canımEvet erken yemek ve sonrasında içecekle mideyi doldurmak..Oruç bitince yaparsin...
Bir de Tembel kadın olsan hareket etmesen kac kilo olurdun acaba
Ben önce masallah allah nazardan korusun diyorum senin icin. Güçlü bir kisisin her şeyin üstesinden gelirsin.. Sırada kilomla mücadelen olsun. Tez zamanda 10 kilo ver insallah sagliklaMoralimi düzelttin canım
AminBen önce masallah allah nazardan korusun diyorum senin icin. Güçlü bir kisisin her şeyin üstesinden gelirsin.. Sırada kilomla mücadelen olsun. Tez zamanda 10 kilo ver insallah saglikla
Altın alacaktım, enparadan alıyorum hep
Alım fiyati 389 gösteriyor, makas farki 15 TL
Artık bankadan altın alımında da vergi olacakmış, doviz gibi.
Mecburen bu aydan sonra alirsam fizikiye donecegim
Normaldir fırsatçı bunlar daha başka şeyler de yazardım ama..... neyse
Makas farkina bakk
ne güzel düşünmüş canım annenMerhaba altın kızlar
Herkes iyidir inşallah.
Düğün bileziklerimi annemler evde saklıyordu, ev alırken bozmak istedik. Annemler de o günkü altın fiyatını bize verip altınlarımı kendileri almışlardı o şekilde kuyumcuya değil de aileme bozmuş oldum.
Doğumdan çıktım bileziklerden bi tanesini hediye getirmiş annem şaşırdım ☺ şimdi annem evine dönüyor ben bu hareketini düşünür düşünür duygulanırım
kardeşimin oğlu çiğköfte diye ağlar daha 2 yasindayemesine yesinde, burnuma 1 santim yakinlikda sarki söylemesi bitirdi benibenimki tuaf cocuk ya, sarmisak seviyor, aci yemekleri ve tursuyu seviyor
Bende de hasimato var. Illet bisey hemen alıyosun ama vermek çok zor kiloyuUmarım bunalmam sadece bugünler icin geçerlidir. Normal hayata geçince düzelir...
Ben de çok bunaldim dön dolaş aynı seyler 2 insan yüzü görmeye muhabbet e çay kahve sohbete hasret kaldim...
Hasimato da kilo vermek cok zor diyorlar gercekten..Sen alma kıyafet bosver evde bir kıyafet belirle o senin zayıflama hedefin olsun canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?