- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.601
aklinda bulunsun yinede.Tesekkur ederim canım. Doktora gitmeden bunu ogrenseydik denerdik. Keske sorsaymisim size. Simdi ilacı kullanmaya kararlı.
Paylaştım ya cuma günüKızlar altın alım satım işlemlerine vergi gelmiş
Sokak gezmekten deli danalar gibi atlamışım orayıPaylaştım ya cuma günü
Artık mecburen fizikiye donucez
Ufacık bebeyle yollara dusemezdin zatenBayramınız mubarek olsun
Ailelerden uzakta ayrı şehirlerde, evimizde eşim ben bebeğim buruk bir bayram, gene de şükür halimize. Allah hepimize sağlık sıhhat afiyet versin gerisi de olur Onun izniyle.
Bu imtihan da geçecek sabır
MALM/LURÖY tek kişilik karyola, beyaz, 90x200 cmtsk ederim canım biz de ikeanın hemnes sediri var ya ondan var. nette gördüm biri onun kenarına korkuluk yapmıs belki oyle kullanabılırz bız de ılerde
Aaa sen hemen ev sıcağına alıştın cik cik dışarı gerekirse bozarım 10 gr altin ceza yersen oderimGüneş var ama soğuk esen bir de rüzgar var
Çıkamam üşütürüm
Fiziki de de al sar arası fark cok..Paylaştım ya cuma günü
Artık mecburen fizikiye donucez
Sağolasın canım benimAaa sen hemen ev sıcağına alıştın cik cik dışarı gerekirse bozarım 10 gr altin ceza yersen oderim
Artık bankanın alacağı vergi ile kuyumcu arasındaki fark denk olacak gibi görünüyor.Fiziki de de al sar arası fark cok..
Geçen ısciliksiz burma bilezik sordum aradaki al sar farkı gram başı 27 Tl dedi. Saklama sıkıntısı da ayı dert iste
Hani dese ki ayağınıza plajı getirdik falan belki tutarSabahtan beridir sokaktan elli kere aynı araba geciyor, börekçi börekçi.
Kimse almıyor, en sonunda camı açıp kardeş 2,5 aydir evde herkes fırıncı oldu, denemedigimiz hamurisi kalmadi.
marketlerde maya ve un tukendi. Git sosyetik mahalleri gez şansın olur diyeceğim.
Ben bikac kez peşin fiyatına taksitle burgu almıştım.iyi olmuştu..Gramı falan vermiyorlar oyleArtık bankanın alacağı vergi ile kuyumcu arasındaki fark denk olacak gibi görünüyor.
Fiziki alınca ata türleri almak lazım, ata tam, yarım, çeyrek ya da gram altın.
Bileziği tanıdık yer olmazsa maalesef çok farkla bozuyor.
Ama saklamak gerçekten sıkıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?