- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.581
Cok sevimlisin genc hanim, tesekkur ederim...Sizi okurken içimi bir huzur kaplıyor, yazım ve noktalama şekliniz, üslubunuz, ifade şekliniz, verdiğiniz akıllar... bana çok sevdiğim eski bir öğretmenimi hatırlatıyorsunuz. Bilin istedim :) Böyle birden daldım kusura bakmayın. Lütfen daha çok yazın.
Bu bahane ile herkesin bayramını kutlar sağlıklı nice bayramlar dilerim.
Canım İKEA’nın yatakları çok hafif ve kullanışlı, çekip itmek çok kolay, korkuluklar var yanına takabilirsin. Ne çok alçak ne çok yüksek@sekerim00 ben de bu tarz yatakları begenıyorum canım fakat yerden yuksek olsa uykuda ınmeye calısır dusermi? cunku sarkabilir.yere cok yakın olsa üşür mü? bu ıkı soru yuzunden kararsızım. sımdılık anne yanı besıgımız var.bızım odada yan tarafımızda duruyor.yılbasına kadar falan onda yatabılır dıye dusunuyorum sonrası ben de kararsızım.
Ben de ayni dusuncedeyim. Korona da olsa gelen bayram. Bizim bayramimiz... Erdirene sukurler olsun.Spordan vazgeçtim bayram bitene kadar izin verdim kendime
Bakım yaptım, maske, manikür falan.
Saçlarımı yagladim, duş aldım.
Sabah da fön çekeceğim
Her bayram gibi giyinip suslenecegim yarın
tsk ederim canım biz de ikeanın hemnes sediri var ya ondan var. nette gördüm biri onun kenarına korkuluk yapmıs belki oyle kullanabılırz bız de ılerdeCanım İKEA’nın yatakları çok hafif ve kullanışlı, çekip itmek çok kolay, korkuluklar var yanına takabilirsin. Ne çok alçak ne çok yüksek
Tesekkur ederim canım. Doktora gitmeden bunu ogrenseydik denerdik. Keske sorsaymisim size. Simdi ilacı kullanmaya kararlı.orda rossmann var di di mi?
Benim de bie ara cok sivilcem olurdu. Rossmann dan omega 3-6-9 haplari almisdim. Günde 3. Cok iyi gelmisdi.
Isterseniz denegin, sonucda balik yagi. Bir zarari yok.
Sağol canım inşallah geçer. Antibiyotiği 6 ay kadar kullanacak. Bu kesin çözüm gibi. İnşallah ise yarar.O yıllarda benim yüzümde cok kötüydü uzun süre su bilinen tehlikeli diye arz edilen sivilce ilacını kullandım ve o geçirdi sadece.. öncesinde kullandigim hicbir krem hap zerre fayda etmemişti..Gecmis olsun kızına canim..
Amin canım inşaallah.Gunumuz hayirli, bayramimiz kutlu olsun...
Canimmmm teşekkür ederim yorum icin. Oğluma ocean kullanıyorum. Kendime Bu Ara göz atıyorum. Bu quenzim falan nedir arastiriyorum.
Hosbuldum❤
Güneş var ama soğuk esen bir de rüzgar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?