Cok sevimlisin genc hanim, tesekkur ederim...
Hayirli bayramlar...

Canım İKEA’nın yatakları çok hafif ve kullanışlı, çekip itmek çok kolay, korkuluklar var yanına takabilirsin. Ne çok alçak ne çok yüksek

Spordan vazgeçtim bayram bitene kadar izin verdim kendime
Bakım yaptım, maske, manikür falan.
Saçlarımı yagladim, duş aldım.
Sabah da fön çekeceğim
Her bayram gibi giyinip suslenecegim yarın
Ben de ayni dusuncedeyim. Korona da olsa gelen bayram. Bizim bayramimiz... Erdirene sukurler olsun.

Canım İKEA’nın yatakları çok hafif ve kullanışlı, çekip itmek çok kolay, korkuluklar var yanına takabilirsin. Ne çok alçak ne çok yüksek
tsk ederim canım biz de ikeanın hemnes sediri var ya ondan var. nette gördüm biri onun kenarına korkuluk yapmıs belki oyle kullanabılırz bız de ılerde

orda rossmann var di di mi?
Benim de bie ara cok sivilcem olurdu. Rossmann dan omega 3-6-9 haplari almisdim. Günde 3. Cok iyi gelmisdi.

Isterseniz denegin, sonucda balik yagi. Bir zarari yok.
Tesekkur ederim canım. Doktora gitmeden bunu ogrenseydik denerdik. Keske sorsaymisim size. Simdi ilacı kullanmaya kararlı.

Sağol canım inşallah geçer. Antibiyotiği 6 ay kadar kullanacak. Bu kesin çözüm gibi. İnşallah ise yarar.

Canimmmm teşekkür ederim yorum icin. Oğluma ocean kullanıyorum. Kendime Bu Ara göz atıyorum. Bu quenzim falan nedir arastiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…