- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.041
ah canım almazmıyım sen benım cileyi görsen ilk basta bi on dk bi havluda kurutup bekletıyorum sonra kuru havluyu tekrar takıyorum bekletıyorumÖnce havluyla iyice suyunu al, o zaman daha kolay kurur
İlk kez ben de yürüyüşe çıktım şimdi, duş aldım. Çok iyi hissediyorum
çok sağol kronikcim.oh sefasın olsun canım saglık suların olsun.
ya kızlar benim saclarım cok zor kuruyor ya dus alma sonrası pamukluk asaması ızdıraba dönüyor bana(uzunken de kısaken de) gerci çok sükür sacım var kurutuyorum
bi kere böyle dertlenmıstım aman bea kurumuyor diye sonra bu tarz bıse okuyup etkılenmıstım.
Önümüzdeki hafta itibari ile ben de düzenli yürüyüşe başlarım, bu hafta serin ve kalabalık diye cikmadim
Ben de hamam ve masaja gitmeyi çok özledimay pamukluk demısken hamama gitmeyi nası ozledim ya mis gibi kaplıca suyu işte
benim tam pamuk oldugum an
kayınvalıdemle saatlerce yıkanıyoruz
Geçen bahar sabahları yürüyordum gerçekten boş insan yoktu, ben de sabah çıkarım haftaya gelir düşümü alır uyurumçok güzel bir duyguydu. inşallah sabah da çıkabilirim. erken kalkabilsem çok iyi olucak da.
çok sağol kronikcim.
akşam üstü burası da soğudu, buna güvenerek az kişi olur diye çıktım. benim gibi yürüyen çok kişi vardı, profesyonel sporcular da vardı, bisiklet sürenler de vardı. aylak takımı çok azdı. hava güzelken çıkınca aylak takımı çok oluyor.
sabah, aylak takımı hiç olmuyor. en güzeli sabah çıkmak benim için.
Oo yarama tuz bastin. Masaj ve kaplica, en sevdiklerim. Hava da serin, nasil da iyi gelirdi...Ben de hamam ve masaja gitmeyi çok özledim
kahvemsi aklıma ne geldiGeçen bahar sabahları yürüyordum gerçekten boş insan yoktu, ben de sabah çıkarım haftaya gelir düşümü alır uyurum
Duşta sırtım kaşınınca hamaaam diye bağırdım :)) o kadar özledim ki..yılda 2 kez giderim, olan bütün masajları yaptırırım, küçük odaya çekilip pidemi, sodamı söylerim, ay çok özledimay pamukluk demısken hamama gitmeyi nası ozledim ya mis gibi kaplıca suyu işte
benim tam pamuk oldugum an
kayınvalıdemle saatlerce yıkanıyoruz
Güzel hayalmis kronikcimkahvemsi aklıma ne geldi
esım sabahları 5-6 gibi yuruyuse gıdıyodu dogumdan önceki zamanlarda, ben de dıyodum ki dogsunda onu da koyarız pusete ben de gelirim.
ayyy nerdee sabaha kadar yüz kere kalk yat bide yürüyüse gitmekmi hayaller hayatlar olmustune esım ne ben
Masaj sonrası ben de soda icerdim, nasıl içim yanardıDuşta sırtım kaşınınca hamaaam diye bağırdım :)) o kadar özledim ki..yılda 2 kez giderim, olan bütün masajları yaptırırım, küçük odaya çekilip pidemi, sodamı söylerim, ay çok özledim
Herşey düzelir inşallah yavaş yavaş maalesef yaşayıp gormemiz lazımmış bu durumlari.Evde kaldığımız surede mutfak ve fatura dışında harcama yapmadık, tam zamanlı calisma başlayana kadar da böyle devam etmek niyetindeyim. Ama diğer ay kredi odemeleri başlayacak.
Bu yaz tatil zaten yok, pek biryere de cikmayiz o da bütçede farkeder.
Gelir kaybı benim neredeyse yarı yarıya bu dönemde, bu da çok etkiliyor haliyle. Birikime dokunmadan bu zamanı atlatmam lazım.
İşe başladıktan sonra da ek gelirim kademeli ödenecek, benim ongordugum 2021 başına kadar gelir durumum normale dönmeyecek. Yurtdışı çalıştığımız için benim durum biraz karanlık maalesef
Ben de çok özledimNe çok özlemişim annemi babami kardeşlerimi.
Neredeyse 3 ay olacak 1 hafta sonra görüşmedik.
Hiç ayrilasim gelmedi
İnşallah turtişHerşey düzelir inşallah yavaş yavaş maalesef yaşayıp gormemiz lazımmış bu durumlari.
Sabredeceğiz cnm herşey güzel olacak
Inşallah kuzum,hasretlik zormuş kavuşursunuz en çok birkaç hafta diyorum ben yasaklar kalkar.Ben de çok özledim
Senin için çok sevindim canım, yasaklar kalksın ilk hafta bizimkileri çağırmak istiyorum ben de
Allah başımızdan eksik etmesinBabacigim bana doğum günü harçlığı da verdi nasil duygulandim, o küçük kiz çocuğu turta gibi hissettim
Büyüdüm bende ebeveyn oldum onlar gibi.
Of.
Rabbim eksikliklerini göstermesin.
Bereketli olsun kuzum.Kumbara önümüzdeki hafta son, o parayı da bugünden ekledim.
530,39 TL oldu( bankada günlük faizde kumbara hesabim, ondan kusuratli).
Sabah sirkete geçince üstünü tamamlayıp ata çeyrek alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?