İlk kez ben de yürüyüşe çıktım şimdi, duş aldım. Çok iyi hissediyorum

çok güzel bir duyguydu. inşallah sabah da çıkabilirim. erken kalkabilsem çok iyi olucak da.

çok sağol kronikcim.

Önümüzdeki hafta itibari ile ben de düzenli yürüyüşe başlarım, bu hafta serin ve kalabalık diye cikmadim

akşam üstü burası da soğudu, buna güvenerek az kişi olur diye çıktım. benim gibi yürüyen çok kişi vardı, profesyonel sporcular da vardı, bisiklet sürenler de vardı. aylak takımı çok azdı. hava güzelken çıkınca aylak takımı çok oluyor.
sabah, aylak takımı hiç olmuyor. en güzeli sabah çıkmak benim için.

Geçen bahar sabahları yürüyordum gerçekten boş insan yoktu, ben de sabah çıkarım haftaya gelir düşümü alır uyurum

Geçen bahar sabahları yürüyordum gerçekten boş insan yoktu, ben de sabah çıkarım haftaya gelir düşümü alır uyurum
kahvemsi aklıma ne geldi
esım sabahları 5-6 gibi yuruyuse gıdıyodu dogumdan önceki zamanlarda, ben de dıyodum ki dogsunda onu da koyarız pusete ben de gelirim.
ayyy nerdee sabaha kadar yüz kere kalk yat bide yürüyüse gitmekmi hayaller hayatlar olmustu ne esım ne ben

ay pamukluk demısken hamama gitmeyi nası ozledim ya mis gibi kaplıca suyu işte
benim tam pamuk oldugum an
kayınvalıdemle saatlerce yıkanıyoruz
Duşta sırtım kaşınınca hamaaam diye bağırdım :)) o kadar özledim ki..yılda 2 kez giderim, olan bütün masajları yaptırırım, küçük odaya çekilip pidemi, sodamı söylerim, ay çok özledim

Güzel hayalmis kronikcim

Masaj sonrası ben de soda icerdim, nasıl içim yanardı
Ayyyy ne lüks yasiyormuşuz şimdiki halimize bakınca

Herşey düzelir inşallah yavaş yavaş maalesef yaşayıp gormemiz lazımmış bu durumlari.
Sabredeceğiz cnm herşey güzel olacak

Ne çok özlemişim annemi babami kardeşlerimi.
Neredeyse 3 ay olacak 1 hafta sonra görüşmedik.
Hiç ayrilasim gelmedi
Ben de çok özledim
Senin için çok sevindim canım, yasaklar kalksın ilk hafta bizimkileri çağırmak istiyorum ben de

Herşey düzelir inşallah yavaş yavaş maalesef yaşayıp gormemiz lazımmış bu durumlari.
Sabredeceğiz cnm herşey güzel olacak
İnşallah turtiş
Elimizden gelen birşey yok, öncesinde de mümkün mertebe tasarruf yapıyordum zaten daha iyi bir durumda karsilayamazdim bu süreci

Babacigim bana doğum günü harçlığı da verdi nasil duygulandim, o küçük kiz çocuğu turta gibi hissettim
Büyüdüm bende ebeveyn oldum onlar gibi.
Of.
Rabbim eksikliklerini göstermesin.
Allah başımızdan eksik etmesin
Ne kadar buyusen de hep küçük turtişsin onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…