- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.061
O yüzden sıkma canını, elinden gelenin en iyi hâli ile karşıladın.İnşallah turtiş
Elimizden gelen birşey yok, öncesinde de mümkün mertebe tasarruf yapıyordum zaten daha iyi bir durumda karsilayamazdim bu süreci
İyiki yaptık iyikiO yüzden sıkma canını, elinden gelenin en iyi hâli ile karşıladın.
Kahvemsim iyikişu ev kredilerini yapılandırdik benim ödeme aylik 400 tl düşmüştü yapılandırma sonrası.
Keşke olsa.İyiki yaptık iyiki
Şu an ihtiyaç kredileri 0,89a düşmüş, belki konut kredilerinde de bir yapilandirma gündeme gelir diye konuşuluyor forumlarda
Keşke olsa
Canım o hafta sonu kursları çift ek ders branşlara... malesef bize tek ek ders veriliyor..Ama hakli yani bayağı kaybı vardirBizim okuldaki bir arkadaş hafta içi 2 gün kurs alıp asıl hafta sonuna kurs alıyordu
Asgari ücrete yakın ek ders alıyordu şimdi gitti ekderslerim gitti diye bizi güldürüyor
Süpersin açık havada tempolu yürümek harikaBir saat tempolu yürüdüm geldim. Duş aldım. Pamuk gibi hissediyorum.
Hahaa aynı ben çile resmen sona da kabarık vali supurgesiah canım almazmıyım sen benım cileyi görsen ilk basta bi on dk bi havluda kurutup bekletıyorum sonra kuru havluyu tekrar takıyorum bekletıyorum
Ben de bendeeeee sauna da hafiften terleyip gözeneklerin açılması hele oyle iyi kiBen de hamam ve masaja gitmeyi çok özledim
Ben de üniversite ye başlayınca başladı ayrılık..Ve oyle devam etti.. yas ilerilerledikce daha da duygusal oluyorum anneme karşı.. Ben de ozledimNe çok özlemişim annemi babami kardeşlerimi.
Neredeyse 3 ay olacak 1 hafta sonra,
görüşmemistik.
Hiç ayrilasim gelmedi
Saçta kabarma sorunu bende de var.Hahaa aynı ben çile resmen sona da kabarık vali supurgesi
Turtiş etkencisinGünaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?