- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.081
Senin paşa hızlı delikanlı olacakselam kızlarr
bize gün epey erken aydı ama ancak gırebıldım
oglan abarttı artık 4.30 da uyanıyo
cildirciimmmm
baya baya ayılıyo yani
geri uyutmaya calıstık o anlar rüya gibi hatırlamıyorum
sorma teyzesi zaten her işi aceleSenin paşa hızlı delikanlı olacak
sorma teyzesi zaten her işi acele
bi emeklemesi var yetısemezsinelinden tutup yürütüyorum yavas gıdıyo gıdemıyo hızlı ya tahammül edemıyo hemen ınıyo jet gıbı emeklıyo
besıgın kenarı ışık düğmesine cok yakın ben de ogretmıstım ısıgı yak kapat dıye. gece lambası hep acık zaten. gecn gece bı uyandık ısık yanıyo.
bi baktık beyefendi ısıgı yakmıs uyanın diyo bize heraldeyalandan uyanmıyo gibi yapıyorum sabah besık bıtısık ya eliyle dürtüyo beni
Hoşgeldin komşu,Selammmm takibe geldim komsularrr.
Baktim baktim durbunden daldım.
Hem bebe eylerim hem dedikodu yaparim dedim
Annelerin kesinlikle supergucleri var
kahvemsi aklıma ne geldi
esım sabahları 5-6 gibi yuruyuse gıdıyodu dogumdan önceki zamanlarda, ben de dıyodum ki dogsunda onu da koyarız pusete ben de gelirim.
ayyy nerdee sabaha kadar yüz kere kalk yat bide yürüyüse gitmekmi hayaller hayatlar olmustune esım ne ben
Ahh! dokunmayim ahh isitirsiniz☺Hoşgeldin komşu,
Annelerin suoergucleri var ama arada şarj olmak da lazım.
Takip ediyorum seni hiç hız kesmiyorsun
ayyy ay bizim uykusuzluk, mide vs vs dertlerimiz daha dun gibi, benimkide 21 gunluk oldu13 günlük bebekle bugün çıkıcaz sling bağlayıp sanırım. Bi tur atalım ben de insanım hep ev hep ev olmaz ki. Kakası çişi kusmuğu gazı emzirmesinden fırsat bulabilirsek yapıcaz :))
Herkese günaydın
1 aya azıcık kalmış sizin oh ne güzel. İlk hedefimiz 1 ay sonra 40 gün sonra 3 ayayyy ay bizim uykusuzluk, mide vs vs dertlerimiz daha dun gibi, benimkide 21 gunluk oldu
Bende darlandim.
Surekli esime yasak kalkarsa suraya gideriz dimi, buraya gideriz dimi diyip duruyorum
Kesinlikle1 aya azıcık kalmış sizin oh ne güzel. İlk hedefimiz 1 ay sonra 40 gün sonra 3 ayele avuca gelsin artık
Ufaklık güle güle güzel günlerde giyinsinGünaydin kizlar,
benimde uykum var hala. Havada kapali, zor uyanirim bugün
Dün alisverisi hal etdim. Kizimada bir kac yazlik pantolon yakaladim indirimden, iyi oldu.
Yemegimiz var dünden, onu bitiririz bugün.
Kizima bi corba yaparim, aksamda ona balik kizartirim tamamdir. Mutfak temizlencek bide yatak odasi, gerisi temiz.
Ne iyi gelmiştirgünaydınlarrr
sabah erkenden eşim uyandırdı. kendim kalkamazdım. çok iyi oldu. 6.45-7.45 arası yürüyüş tamam. sabah yürüyüşleri kesinlikle çok daha iyi, daha tenha. polis arabaları sürekli devriyede, maskesi olmayan bir kadını durdurdular, ne oldu bilmem.
eve geldim, duşumu aldım, kahvemi yaptım, mııııy kedi gibiyim şu an.
Paşaya bak helesorma teyzesi zaten her işi acele
bi emeklemesi var yetısemezsinelinden tutup yürütüyorum yavas gıdıyo gıdemıyo hızlı ya tahammül edemıyo hemen ınıyo jet gıbı emeklıyo
besıgın kenarı ışık düğmesine cok yakın ben de ogretmıstım ısıgı yak kapat dıye. gece lambası hep acık zaten. gecn gece bı uyandık ısık yanıyo.
bi baktık beyefendi ısıgı yakmıs uyanın diyo bize heraldeyalandan uyanmıyo gibi yapıyorum sabah besık bıtısık ya eliyle dürtüyo beni
Cık madem havan değişir hem13 günlük bebekle bugün çıkıcaz sling bağlayıp sanırım. Bi tur atalım ben de insanım hep ev hep ev olmaz ki. Kakası çişi kusmuğu gazı emzirmesinden fırsat bulabilirsek yapıcaz :))
Herkese günaydın
Canım gözünaydın rabbim analı babalı büyütsün inşallahhhhhh1 aya azıcık kalmış sizin oh ne güzel. İlk hedefimiz 1 ay sonra 40 gün sonra 3 ayele avuca gelsin artık
Tabi ya bizim dukkanda cay bitmis caya sizdeyiz bu sabahNe iyi gelmiştirnerdeydin cnm sen
Paşaya bak hele
Uyurken parmaklarini gözüne sokmuyor mubenimki öyle yapardi uyanayim diye
Cık madem havan değişir hem
tr_lelli komşu hoşgeldin
Ev sahibi erken kalkmisti ama geri yatti hemen demlicem şimdi çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?