Kesinlikle öyle ve bence doğru bir karar...Ben de son kez ağustosta şansını deneyip sonrasında başka yerden alabilirim o ara aklimda olan bikac yeri sürekli takip edecegim

Amaç ev sahibi olmak, neticede istediğin yerden de başka yere tayin çıkabilir iyi mantık yürüttüm bence canim.
Kira getirisi iyi olan bir yerden yatırımlık daire olabilir
Canım aklimda ya memleket ya da istanbulda büyüdüğüm semt var orda ailemden birileri de var cazip geliyor...
Her şey nasip bu fırsatı tepmek istemiyorum

Canım hesap kitap yaparsınız neden olmasin sen soyle zihninde bir tasarla bakalim

Buzluğa yaprağı nasıl koyuyorsun, çıkarınca nasıl oluyor.
Ben çok severim yaprak hep sarıp koyuyorduk annemle ama malum korona günleri biraraya gelemedik.
Hazır zamaniyken alıp koymak isterim

Kahvemsim mutfak bütçesinin bir kısmı bir de yakıt var farkındayım fazla hedefim bu ay bu tuttarı 4.500 civarına çekebilmek
O zaman normal sanki. Yani bundan sonra pek taksite girişmeyip hesaplı alışveriş yaparsanız daha da toparlarsınız...Hayallerine kavuşursun...

Yaaa güldürdün beni patates kızartması simit ye üstüne tabi yararlanırsın...Başka neler vardi kimbilir tatlı tuzlu....

Salamura beceremiyorum... Ben direkt sarıp koyuyorum

Selaaamm bende kumbara birikimi yapıyorum
Bereketli olsun
Yaaa ben de dahil olabilir miyim sizlere? Uzun zamandır takip ediyorum burayı. Artık rutin hale geldiniz benim için. Sabah uyanınca, gece yatmadan önce okuyorum sizleri.
Hoşgeldiniz
Bizde sizi takip etmek isteriz hedef varmi, kendinizden bahseder misin? G gunes 12 Aglakk
Dedim oğlum gel beraber ütü yapalım
Ütüye cagirirsan ağlar tâbi
Yakında topigin ismi evi krediyle alanlar olacak turtiş karamelli_turta
Oh ne güzel.
Herkes ev sahibi olsun tâbi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…