- 7 Ocak 2018
- 27.629
- 80.171
- 598
- 36
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.841
İnşallah canım hayırlısıAynen öyle ama geçmişe yapacak birşey yok artık.
Uzun vadeli çekip ara ödeme yaparak erkenden kapatabilirsin borcu canım.
Hayırlısı tabi
Oldun bile, hoşgeldinYaaa ben de dahil olabilir miyim sizlere? Uzun zamandır takip ediyorum burayı. Artık rutin hale geldiniz benim için. Sabah uyanınca, gece yatmadan önce okuyorum sizleri.
Selaaamm bende kumbara birikimi yapıyorum
HoşgeldinizYaaa ben de dahil olabilir miyim sizlere? Uzun zamandır takip ediyorum burayı. Artık rutin hale geldiniz benim için. Sabah uyanınca, gece yatmadan önce okuyorum sizleri.
Yakıt ve mutfak varsa diğer kalemlerle birlikte çok da yüksek değil bence.Kahvemsim mutfak bütçesinin bir kısmı bir de yakıt varfarkındayım fazla hedefim bu ay bu tuttarı 4.500 civarına çekebilmek
Dedim oğlum gel beraber ütü yapalımOy kiyamam aglatmayın
Kesinlikle öyle ve bence doğru bir karar...Ben de son kez ağustosta şansını deneyip sonrasında başka yerden alabilirim o ara aklimda olan bikac yeri sürekli takip edecegimBende memleketten aldım kiraya verecegız.Eşimin tayin durumuna belli olmuyor 4-5 sene sonra yine gidemeyeceğimiz yer olursa oğlumla isterim tayin gelip oturum dedim.Tayin olduğumuz yerlerde çok kalamıyoruz kiraya yada lojmana yerleşiriz dedik.
Daha bankalar resmen açıklamadı yeni oranlarıDedim oğlum gel beraber ütü yapalım
Canım aklimda ya memleket ya da istanbulda büyüdüğüm semt var orda ailemden birileri de var cazip geliyor...Amaç ev sahibi olmak, neticede istediğin yerden de başka yere tayin çıkabilir iyi mantık yürüttüm bence canim.
Kira getirisi iyi olan bir yerden yatırımlık daire olabilir
Canım hesap kitap yaparsınız neden olmasin sen soyle zihninde bir tasarla bakalimİki gündür esim ciddi ciddi 1+0 1+1 daire bakıyor civardan.
Epey uygun fiyata da ilanlar var.
Metro ve üniversitelere yakın diye kolay kiraya veririz diyor.
Biraz ihtiyaç çeker peşinat yaparız, konut kredisini kira öder, öğrenciler 1.500 TL veriyor bu evlere diye kafamın etini yedi.
Daha aktif olarak katılımlarını bekliyoruz o zamanBu aradakaramelli_turta ve K kahvemsi mutluluk sizlerden çok şeyler öğrendim. Benim de konut kredisi var. Eğer olursa yapılandırma çok güzel olacak.
Buzluğa yaprağı nasıl koyuyorsun, çıkarınca nasıl oluyor.Selam kızlar iyi pazarlar
Kahvaltıya simit aldım patates kızarttım
Evi topladım yuvarlaniyorum
Aksama difrizdeki bütün tavugu cikarttim. Haşlayıp tavuk çorbası ve tavuklu pilav yapacağım.
Dipfrizi bosaltmam lazim. Ay sonuna bahçeden vişne gelir babamlardan. Büyük dipfrizi calistirmyacagim kurbana kadar. Birde asma yaprağı alıp dipfrize atacağım. Salamuralarim iyi olmuyo hiç çürüdü geçen yıl yaprakların. En iyisi dondurucu.
O zaman normal sanki. Yani bundan sonra pek taksite girişmeyip hesaplı alışveriş yaparsanız daha da toparlarsınız...Hayallerine kavuşursun...Kahvemsim mutfak bütçesinin bir kısmı bir de yakıt varfarkındayım fazla hedefim bu ay bu tuttarı 4.500 civarına çekebilmek
Yaaa sahanesin...Mis gibi olur ürün alinca... ilerleyen zamanlarda ki hallerini de bekliyoruzDomates biber fasulye bezelye salatalik nane maydanoz dereotu soğanne ararsan var bahçesi
Yaaa güldürdün beni patates kızartması simit ye üstüne tabi yararlanırsın...Başka neler vardi kimbilir tatlı tuzlu....Selam kızlar iyi pazarlar
Kahvaltıya simit aldım patates kızarttım
Evi topladım yuvarlaniyorum
Aksama difrizdeki bütün tavugu cikarttim. Haşlayıp tavuk çorbası ve tavuklu pilav yapacağım.
Dipfrizi bosaltmam lazim. Ay sonuna bahçeden vişne gelir babamlardan. Büyük dipfrizi calistirmyacagim kurbana kadar. Birde asma yaprağı alıp dipfrize atacağım. Salamuralarim iyi olmuyo hiç çürüdü geçen yıl yaprakların. En iyisi dondurucu.
Buyrun hosgeldinizYaaa ben de dahil olabilir miyim sizlere? Uzun zamandır takip ediyorum burayı. Artık rutin hale geldiniz benim için. Sabah uyanınca, gece yatmadan önce okuyorum sizleri.
Bereketli olsunSelaaamm bende kumbara birikimi yapıyorum
HoşgeldinizYaaa ben de dahil olabilir miyim sizlere? Uzun zamandır takip ediyorum burayı. Artık rutin hale geldiniz benim için. Sabah uyanınca, gece yatmadan önce okuyorum sizleri.
Ütüye cagirirsan ağlar tâbiDedim oğlum gel beraber ütü yapalım
Oh ne güzel.Yakında topigin ismi evi krediyle alanlar olacak turtişkaramelli_turta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?