- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.861
Tabi mantıklı altin kalmayacakYakında topigin ismi evi krediyle alanlar olacak turtişkaramelli_turta
Artık topikte yazilanlara ve üsluba daha çok dikkat edilmeli, Ceza ozrengine ama uyarı hepimize tüm uyelere diye yorumluyorum durumuozrengin abla gitmis yine ya
Düşünme olumsuz bir şey her şey de vardır bir hayır mutlaka.. evrene olumlu mesaj gonderiyoruzkızlar bankalardan yarın haber gelse ya
bu arada kayınvalıdemın kronik böbrek yetmezlıgı var degerleri cok yukselmıs
balıkesırde dokturu.randevu bulup ona gıdıcek esımle. kendisi görümcemlerde ucakla gıdıcek esım burdan arabayla. insAllah hayırlı seyler soylerler
Geçmiş olsun, iyi düşün canimkızlar bankalardan yarın haber gelse ya
balıkesırde dokturu.randevu bulup ona gıdıcek esımle. kendisi görümcemlerde ucakla gıdıcek esım burdan arabayla. insAllah hayırlı seyler soylerler
Bak şimdi sen birikim para altınla ilgili aramalar yap değişsin reklamlarOku oku bitiremedimfaiz oranları çok güzel inşallah yapılandırma da olur
Yatak odasının şeklini değiştirdik. Yatakbaşlarımız yan daireyle yan yanaydı sanırım. Bayadır ses olmuyordu ama iki gündür adamın sesiyle uykudan uyanıyordumÇok rahatsız oldum. Değiştirdik gardropla çok da ferah oldu.
Reklamlarım çok manidar kahvemsimEki Görüntüle 2642451
Güle güle kullan yeni düzenini.Oku oku bitiremedimfaiz oranları çok güzel inşallah yapılandırma da olur
Yatak odasının şeklini değiştirdik. Yatakbaşlarımız yan daireyle yan yanaydı sanırım. Bayadır ses olmuyordu ama iki gündür adamın sesiyle uykudan uyanıyordumÇok rahatsız oldum. Değiştirdik gardropla çok da ferah oldu.
Reklamlarım çok manidar kahvemsimEki Görüntüle 2642451
Bense sardigimiz gibi pişirip yemesini seviyorumYaaa güldürdün beni patates kızartması simit ye üstüne tabi yararlanırsın...Başka neler vardi kimbilir tatlı tuzlu....
Salamura beceremiyorum... Ben direkt sarıp koyuyorum
Uykucu acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun canım.kızlar bankalardan yarın haber gelse ya
Güle güle kullan yeni düzenini.
Ama sen benim attığım linke bakmamişsin, yaz googela altın, bilezik
Hb ye de yazabilirsin.
Olmazki süpürge falan öyle
İnşallah bir süre böyle kalırHayır canım kiradayım yaaa ben nedense çok uzun kredi çekip ödemeye çok korkuyorum eşim serbest çalışıyor o yğzden bir sıkıntı olursa diye 10 ve daha fazla sene kredi beni korkutuyor aslında korkularımı yenmem lazım 1(5 senelik evliyim o zaman korkmasaydık şimdiye çoktan bitmişti borcu
Yaaaa evet ama çok büyük miktarlardan korkuyorum
Ben Perşembe günü altın yaptım üstünü ekleyip canım.Kızlar bir kumbara birikiminin daha sonuna geldik, açalım mı
İnadına bak o zaman, yenecem seni eyyyy reklamlar diyip tık tık yapiyorsunBakmıştım aslındaHatta robot süpürge hiiiç bakmadım.Öyle bir süpürgeye sıra gelene kadaaar Ben aşırı korkak bir insanım zaten evin içinde öyle bir şey dolansa aklım çıkar
Altın senin neyine diyor bana reklamlar
cok gecmis olsun canimkızlar bankalardan yarın haber gelse ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?