Bugün yemeklerim var
Dün kuru dolmadan bir kapda buzluğa attım, yemek olmayınca çıkartırım.
Tatlı yaptım.
Magnolia yapmaya niyetlendim ama sonuç manolya oldu.
Borcama döküp arasına muz doğradım, üstüne madlen çikolatadan sos.
Neticede tatlı, güzel olur

Eklentiler

• IMG_20200531_151843.webp
    72,9 KB · Görüntüleme: 47
Evde derin temizliğe başlamam lazım ama ne zaman ise döneceğim belli olmadığı için hiç elim gitmiyor.
Günlük temizliği bile gecistirerek yapıyorum, zaten evdeyiz modundan.
Yavaş yavaş cam ve perdelerden başlasam iyi olur ama dur bakalım bugün de geçsin diyerek bir haftayi bitirdim.
Haftaya da Allah büyüktür

Dert etme. Ahmet vip i çağırır yaptırırsın temizliği

Bende tayinciyim 2 aya gideriz anneme gidiyorum zaten evde değilim diye yapasım yoktu.Yemek derdi olmaz annemde anneme yaparım haftasonları temizlik

Bende tayinciyim 2 aya gideriz anneme gidiyorum zaten evde değilim diye yapasım yoktu.Yemek derdi olmaz annemde anneme yaparım haftasonları temizlik
Gideceksin yapmana gerek yok ki
Mart başı detaylı temizlik yapmıştım, çok sıcak olmadan yapıp aradan çıkarsam iyiydi.

Manolya çiçek gibi olmuş
Afiyet olsun canim

Bereketli olsun

Hoşgeldiniz
Bizde sizi takip etmek isteriz hedef varmi, kendinizden bahseder misin?@gunes 12 @Aglakk

Ütüye cagirirsan ağlar tâbi

Oh ne güzel.
Herkes ev sahibi olsun tâbi.
Yaptık kız ona Ali babanın çiftliğini açtım bı oynadık bı utuledik

Düşünme olumsuz bir şey her şey de vardır bir hayır mutlaka.. evrene olumlu mesaj gonderiyoruz
Geçmiş olsun, iyi düşün canim
Geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsınız kronikuykucu
Bense sardigimiz gibi pişirip yemesini seviyorum

Uykucu acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun canım.
cok gecmis olsun canim

cok tesekkur ederim kızlar. diyalize girecek eninde sonunda ama ne kadar gec olursa o kadar iyi dıyorduk doktor bu degerlerinle artık girmelisin demıs. kendi doktoruna msj yazdı o da degerler yükselmiş gel muayene edeyim hemen dedi. randevularda 10ar kısılıkmıs gunluk bakalım ıns tez vakıtte gelır bze sıra. bıde ısın hastane yönü var vırus kapmazlar ınsAllah.Allahtan hayırlısı Rabbim cümle hastalara sıfa versin.

ben de cok yoruldum.gercekten evlere bi yardımcı sart ya. resmen oglumun vaktinden calıyorum.tüm evi balkonları supurdum sildim banyoları cifledim oglusu da banyo yaptırdık sımdı ayagımda sallıyorum. uyurken yapma ımkanım da yok hemen uyanıyor. bize gelen abla da 180olmus.anneme her ay alacagım da bize de her ay gelsin istiyorum aslında bakalım.

Okuyacak kitabım yok, çok sıkıldım.
Eşimin okuduklarina baktım, çok fantastik
Kırmızı ve Küçük Prensi buldum, sanirim tekrar okuyacağım yapacak birşey yok
Beğendiklerimi bazen bende tekrar okuyorum:)
Küçük prens bizde yok diye 2.sini almışız ama ben hâlâ okuyamadim onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…