oh ne guzel turtişim ne zaman tasınmayı dusunuyorsunuz nasıpse

Sen aldığında faizler yüksek fiyatlar düşüktü canım, eminim daha fazla üstüne koymuştur

Dünden beri yetişmeye çalışıyorum yetişemiyorum ya hızınıza ne güzel sohbetler dönmüşAmacım günaydın demekti msj başında ama gün bitmek üzere ozaman herkese selam olsunkredi oranları ile ilgili beni umutlandırdınız herkese hakkında hayırlısı olur inşallah diyorum ayağımı sürüdüm herhalde arkamdan topik kalabalıklaşmış gelenler hoşgeldi@CanTorun abla bende emekli olabilrsek inşallah bahçeli bir ev hayalim ilerdeşimdilik başımızı sokacak pişman etmeyecek bir yer bulabilirz inşallah
T tatlu kabakları lezzetlensin diye sarımsakla yiyince 3. Gün tansiyon dip yaptı dikkat et yaparsan2 günde 1200 gram gitti ama bende gidiyordum az kalsın sanırım birdaha denememsabah güzel bir kahvaltı yaptım şimdi spora devam akşamları ekmeksiz çorba salata ağırlıklı olursa yavaş yavaş gider diye umuyorum hamurişleriniz beni cezbediyor burda görünce ama istikrarlıyım bu seferayın 15 ine kadar harcama pek olmaz diye düşünüyorm günlük ihtiyaçlar harici ama maaş günü benide müthiş ödemeler bekliyor

Gecmis olsun uykucum

Ben de oğlak

Evettt kesinlikle sabah kahvelerimizi burada iciyoruz kahvemsim. Her gün büyümelerini gelişmelerini izlemek de harika bir de sebzelerini toplamak yemek muhteşem...
Afiyetle yersiniz umarım canım.
Bir dahaki kahve benim için olsun o zaman
Böyle görünce çok beğeniyorum ama hiç denemedim.
İnsanın içi açılıyor baktikca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…