- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.901
Hayırlı olsun basladiysan devamı gelirdün aksam pilates yaptım biraz kızlar yarım saatcik
tam bir kütük olmusum esneklik sıfıra inmıs
ya hamıleysem diyen gecen 18 ay+hamilelik+10.5 ay spor namına tek bir sey yapmadım
oh ne guzel turtişim ne zaman tasınmayı dusunuyorsunuz nasıpseKüçük görümcem ve enişte geldi geçerken uğramışlar uzun zamandır görüşmedik onlarla.
Enişteyle ekonomi muhabbeti çok güzel oluyor
Sizin aldığınız daire50 bin değer kazanmıştır turta dedi
Oğlak burcu o da severim onunla ekonomi muhabbetlerini.
Sen aldığında faizler yüksek fiyatlar düşüktü canım, eminim daha fazla üstüne koymuşturKüçük görümcem ve enişte geldi geçerken uğramışlar uzun zamandır görüşmedik onlarla.
Kismet ama bizim plân büyük oğlum ortaokulu bitirdiğinde yani tam 1 yil geçti, 1 yil kaldıoh ne guzel turtişim ne zaman tasınmayı dusunuyorsunuz nasıpse
Faizler gerçekten tavandı.Sen aldığında faizler yüksek fiyatlar düşüktü canım, eminim daha fazla üstüne koymuştur
Gecmis olsun uykucumcok tesekkur ederim kızlar. diyalize girecek eninde sonunda ama ne kadar gec olursa o kadar iyi dıyorduk doktor bu degerlerinle artık girmelisin demıs. kendi doktoruna msj yazdı o da degerler yükselmiş gel muayene edeyim hemen dedi. randevularda 10ar kısılıkmıs gunluk bakalım ıns tez vakıtte gelır bze sıra. bıde ısın hastane yönü var vırus kapmazlar ınsAllah.Allahtan hayırlısı Rabbim cümle hastalara sıfa versin.
ben de cok yoruldum.gercekten evlere bi yardımcı sart ya. resmen oglumun vaktinden calıyorum.tüm evi balkonları supurdum sildim banyoları cifledim oglusu da banyo yaptırdık sımdı ayagımda sallıyorum. uyurken yapma ımkanım da yok hemen uyanıyor. bize gelen abla da 180olmus.anneme her ay alacagım da bize de her ay gelsin istiyorum aslında bakalım.
Bir ay sonra yine resim atayim o zaman canım sağol. Şahane olan sensin.Yaaa sahanesin...Mis gibi olur ürün alinca... ilerleyen zamanlarda ki hallerini de bekliyoruz
Ben de oğlakKüçük görümcem ve enişte geldi geçerken uğramışlar uzun zamandır görüşmedik onlarla.
Tam da burcunun kadinisin kahvemsimBen de oğlak
O balkonda kahve içmekte ayrı bir keyiftirBir ay sonra yine resim atayim o zaman canım sağol. Şahane olan sensin.
İyi birşey dedin sanırımTam da burcunun kadinisin kahvemsim
Evettt kesinlikle sabah kahvelerimizi burada iciyoruz kahvemsim. Her gün büyümelerini gelişmelerini izlemek de harika bir de sebzelerini toplamak yemek muhteşem...O balkonda kahve içmekte ayrı bir keyiftir
Afiyetle yersiniz umarım canım.Evettt kesinlikle sabah kahvelerimizi burada iciyoruz kahvemsim. Her gün büyümelerini gelişmelerini izlemek de harika bir de sebzelerini toplamak yemek muhteşem...
Bereketli olsun turtis güzel birikmiş1 Haziran bitisli kumbarami huzurlarinizda patlattim
405 tl çıktı, şimdilik bu miktar da beklemede.
Çocuklarin bayram paralarina ekleyip altin alabilirim.
Toplam 405 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?