Sporumu yaptım peşine yemek yaptım sabah da bir tur kurabiye ve börek yapmıştım. Bugün oturamadım resmen.

Bir tur da annem ve ablamla konuştum. İkisi de taşınacak bu ara. Ne zaman gelicen diyip duruyorlar, Adam lazım sanırım

Bereketli olsun karamelli_turta Ben kumbara işini beceremedim Aldım ama boş duruyor.

Buzluğa yaprağı nasıl koyuyorsun, çıkarınca nasıl oluyor.
Ben çok severim yaprak hep sarıp koyuyorduk annemle ama malum korona günleri biraraya gelemedik.
Hazır zamaniyken alıp koymak isterim
Canım buzdolabı poşetine koyup dipfrize atıyorum çıkarınca direk tencereye koyup üzerine sıcak su döküyorum ve başlıyorum gayet tazecik kalıyor. Ama dipfrizde kırılmasın diye en üste koyuyorum

Teşekkür ederim
Atip unutmak püf noktası.

Canım buzdolabı poşetine koyup dipfrize atıyorum çıkarınca direk tencereye koyup üzerine sıcak su döküyorum ve başlıyorum gayet tazecik kalıyor. Ama dipfrizde kırılmasın diye en üste koyuyorum
Özel bir işleme gerek yok yani.
Bu hafta denk gelince ben de alıp koyayım.
Teşekkür ederim.

S Sahandayumurta aman dikkat kabak derdine sağlığından olma. Ben yaptım daha once de su şekilde yaptim. 2 öğün beslendim. 16 saat aralık 8 saat beslenme var ya.
Kahvaltı normal sağlıklı kahvalti
Akşam 7 de 1 tane kabak rendeleyip kendi suyunda kavurdum zeytinyağ maydanoz yoğurt ve 1 adet cevizle süsleyip yedim

1 kg vermiştim
Pzt yapacagim h. Sonu biraz kacirdim

Balkonu hallettim. Sıra temizlikte. Camlar silinecek kisliklar kaldırılıp yazlıklar çıkartılacak çok çalışmam lazim coookk
Ben hic sıkılmiyorum evde hic is bitmiyor bir meşguliyet buluyorum her dakka
Ben 1 hafta cok sıkıldım ne yapacagimi bilemedim. Sonra spor u falan da ekledim ev isleri biraz da dondurucu derken gecti zaman..
Sen her zaman cok çalışkansın masallah

Afiyetle yersiniz umarım canım.
Bir dahaki kahve benim için olsun o zaman
Böyle görünce çok beğeniyorum ama hiç denemedim.
İnsanın içi açılıyor baktikca
İçerim canım domates bitkisi mis gibi kokuyor dokundukca hem de ileride yiyeceğiz
İnşallah çok da lezzetli oluyor. Nane ile filan baslayabilirsin istersen bakimi çok kolay fesleğen de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…