- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.941
1 Haziran bitisli kumbarami huzurlarinizda patlattim
405 tl çıktı, şimdilik bu miktar da beklemede.
Çocuklarin bayram paralarina ekleyip altin alabilirim.
Bereketli olsun
Ben de dün fındıklı kurabiye yaptım pişmanlıkla karışık epey yedimYa ben diyet diyorum evdekiler tatlı diyorlar...
Hira tatlısı yapıldı. Tadi sekerareye benzer ama daha lezzetli... yemeyecektim sozde 2 tane yedim gitti...
Ben şunu anladim olunca yiyorum...
Yemekler yapıldı mantar ve yeşil mercimek salata turşu cacık...
Evet annemin evi bahçeli, yakınız da, özledik ama, ceee diyip geliyoruz, onlara bulaşmasin virüs diye (onlar risk grubu, biz sağlıkçı).Sagolcanım sizin bahçeniz mi vardı yanlış hatirlamiyorsam bahçenin keyfi daha başka
Oğlak burcunun konuyla ilgisi var mıymış, ben teraziyim yükselenim oğlak :) 30 yaşından sonra yükselen burç özellikleri ortaya çıkarmış hakaten de 28’deyim yeni yeni ekonomiye birikime merak saldımKüçük görümcem ve enişte geldi geçerken uğramışlar uzun zamandır görüşmedik onlarla.
Enişteyle ekonomi muhabbeti çok güzel oluyor
Sizin aldığınız daire50 bin değer kazanmıştır turta dedi
Oğlak burcu o da severim onunla ekonomi muhabbetlerini.
Astrologlar yukseleninizi önce okuyun diyorOğlak burcunun konuyla ilgisi var mıymış, ben teraziyim yükselenim oğlak :) 30 yaşından sonra yükselen burç özellikleri ortaya çıkarmış hakaten de 28’deyim yeni yeni ekonomiye birikime merak saldımyavaş yavaş oğlaklaşıyorum
Benim balkonum çok güneş, yazın gün batana kadar hic golge olmuyor, bitkiler iki günde kuruyor.İçerim canımdomates bitkisi mis gibi kokuyor dokundukca hem de ileride yiyeceğiz
İnşallah çok da lezzetli oluyor. Nane ile filan baslayabilirsin istersen bakimi çok kolay fesleğen de olabilir
En bi sevdiğim.Ben de Elmalı kurabiye yaptım kızlar, son günün hatırına, hiç de dayanamamkaç tane yerim Allah bilir
Dayanabilecek misinEn bi sevdiğim.
Artik pişirmeyeceğim bu kurabiyeyi
Hoşgeldiniz, kendinizden bahsederseniz tanışalımMerhaba hanımlar benide araniza kabul edermisiniz(birikim yapmayı sevenlerdenim)
Geçmiş olsun canımcok tesekkur ederim kızlar. diyalize girecek eninde sonunda ama ne kadar gec olursa o kadar iyi dıyorduk doktor bu degerlerinle artık girmelisin demıs. kendi doktoruna msj yazdı o da degerler yükselmiş gel muayene edeyim hemen dedi. randevularda 10ar kısılıkmıs gunluk bakalım ıns tez vakıtte gelır bze sıra. bıde ısın hastane yönü var vırus kapmazlar ınsAllah.Allahtan hayırlısı Rabbim cümle hastalara sıfa versin.
ben de cok yoruldum.gercekten evlere bi yardımcı sart ya. resmen oglumun vaktinden calıyorum.tüm evi balkonları supurdum sildim banyoları cifledim oglusu da banyo yaptırdık sımdı ayagımda sallıyorum. uyurken yapma ımkanım da yok hemen uyanıyor. bize gelen abla da 180olmus.anneme her ay alacagım da bize de her ay gelsin istiyorum aslında bakalım.
Hoşgeldin canım, bebişin kismetine ev olur umarım.Kızlar merhaba.ne zamandır yazamadım aradaki konuşmalarıda okuyamadım.herkes iyidir inş.kendimden özet geçiyim benim kızım martın sonunda dogdu.36.haftaya kadar haftasından ileri olan bebek bir kilo aldı alamadı derken kovitlede olaylar birleşince sezeryanla alındı.kimse gelemedi dogumuma babası bile kacak göcek gördü kızını.annem refakatçiydi çok şükür hastalıksız çıktık.kordon bankası ile anlasmıştık onu yaptırdık bide tamamlayıcı sigorta yaptırdık.çocuga gecen yıl büyük herseyi aldık.kimse gelmedi daha annanesi, babannesi ve dedeler gördü gelen altınları harcamayıp saklıyorum.bizde aralık gibi kredi cekmiştik o altın hesabındaydı kendi altınlarımız var inş şu yeni kredide bizde ev alırız.bu arada harcamalarımız bayagı azaldı eşim çok fiyatına bakmadan alıyor ams stokculuk yapmışım iyiki @şekerim bebiş nasıl kocaman olmuştur
23 yaşındayım yurtdışında yasıyorum yeni evli sayılırım rabbim nasip ederse bir ay sonra bir kızım olucak evlendigimden beri hiç bişeyim yok birikim adına sadece bir kaç takım var burdaki eşimin işinden dolayı birikimim olmadı ama bekarken baya vardı hepsini anneme verdim annemde olan kadarıyla kendine ev aldı inşallah işler yavaş yavaş yoluna girerde birikimim artar fuzuli harcamaları sevmem şimdilik bu kadar merak ettiğiniz bisey varsa anlatırım canımHoşgeldiniz, kendinizden bahsederseniz tanışalım
Hosbuldum bu aradaHoşgeldiniz, kendinizden bahsederseniz tanışalım
Gözünüz aydin olsun alya:) uzun zamandır yoktun.Kızlar merhaba.ne zamandır yazamadım aradaki konuşmalarıda okuyamadım.herkes iyidir inş.kendimden özet geçiyim benim kızım martın sonunda dogdu.36.haftaya kadar haftasından ileri olan bebek bir kilo aldı alamadı derken kovitlede olaylar birleşince sezeryanla alındı.kimse gelemedi dogumuma babası bile kacak göcek gördü kızını.annem refakatçiydi çok şükür hastalıksız çıktık.kordon bankası ile anlasmıştık onu yaptırdık bide tamamlayıcı sigorta yaptırdık.çocuga gecen yıl büyük herseyi aldık.kimse gelmedi daha annanesi, babannesi ve dedeler gördü gelen altınları harcamayıp saklıyorum.bizde aralık gibi kredi cekmiştik o altın hesabındaydı kendi altınlarımız var inş şu yeni kredide bizde ev alırız.bu arada harcamalarımız bayagı azaldı eşim çok fiyatına bakmadan alıyor ams stokculuk yapmışım iyiki @şekerim bebiş nasıl kocaman olmuştur
Hoşgeldin, aliriz tâbiMerhaba hanımlar benide araniza kabul edermisiniz(birikim yapmayı sevenlerdenim)
Hoş geldinizMerhaba hanımlar benide araniza kabul edermisiniz(birikim yapmayı sevenlerdenim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?